Golf ja Mauritius

Matkakuumeinen

Hei! Onko kenelläkään tietoa/kokemuksia golffaamisesta Mauritiuksella? Kenttiä, hintoja, hotellien omia kenttiä ym mitä vaan!!!
Kiitos etukäteen!

6

1402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulkomaalainen

      Mauritiukselle kannattaa menee avomerikalaustukseen, marliniä ja purjekaloja pyydystämään, golfata voi muuallakin.

    • Sari N.

      Heips Golfari(t)! Kaksi viikkoa sitten tulimme Mauritiukselta. Oleilimme Le Coco Beach -hotellissa, johon kuuluu 9-reikäinen harjoituskenttä. Se huollettiin hyvin, greenit ok. Lähipeliä pystyi siis harjoittelemaan todella hyvin ja se kuului "all inclusive" -hintaan. N.50-60m väyliä, kaksi pidempää. Greenit pieniä, joten haastavuutta löytyi. Mailoja pystyi vuokraamaan, mutta omat ovat aina omia. Jos pelaatte tennistä, kenttä on myös käytössä. Omat mailat kannattaa ehkä ottaa mukaan. Muutakin urheilua kuuluu hintaan; vesihiihto, surfaus, snorklaus, purjehdus fun boatilla jne. Kokeilimme myös sukellusta (lisämaksu)
      Ja sitten 18-reikäiset kentät; One&Only Le Touessrok on saman hotelliketjun alla. Eli Green feen saa huomattavasti halvemmalla, kuin netissä näyttää. 2900 MUR oli tarjous, jos pelasi kaksi kierrosta (n.75 EUR). Yksi kierros 3400 MUR. Hinta sisälsi golfauton ja 0.5 litraa vettä. Kannattaa ottaa lisää vettä ja pelata aikaisin. Kenttä on hieno ja vettä runsaasti ympärillä! Huom. Le coco beach -hotellista on ilmainen kuljetus saarelle. Eli pienoisbussilla ja siitä veneellä saarelle. Jos asuu Le Touessrok-hotellissa, joutuu kuitenkin vuokraamaan golf-auton. Viimeinen väylä on haaste...

      Toinen lähikenttä on Belle Mare Links. Todella hienossa kunnossa. Draiveria saa käyttää. Hinta oli 90 EUR, sisältäen range-pallot, golf-auton ja vettä. Kylmälaukussa on muutakin tarjolla ja hinta kohtalaisen suolainen. Matka sinne taksilla 150 MUR per sivu.

      Nämä kentät olivat saaren itäosissa. Vieressä Belle Mare Legends, mutta se on vain resortissa asuville.

      Toivottavasti näistä on apua! Kysy lisää!
      Terkuin,
      Sari

      • golfia

        Miten varasitte green feet? Pitikö varata etukäteen ja kuinka paljon aikaisemmin? Useissa aiemmissa kohteissa on riittänyt, että ajaa taksilla vaan paikan päälle ja aina on päässyt pelaamaan ilman varaysta.

        Eli tuolla alueella ei ollut muita kuin nuo kaksi kenttää, jossa voi pelata? Ja Touessrokissa yksi kierros kalliimpi kuin kaksi?

        Pidittekö muuten tuosta hotellista, oliko paljon lapsia? Sitähän mainostetaan lapsihotellina ja itse emme niin kovastri välittäisi vilkkaasta lapsihotellista, jos näin voi sanoa. Miten hotelli muuten, esim. ranta kiinnostaa kovasti! Oliko lähellä mitään palveluita?


      • Sari N.
        golfia kirjoitti:

        Miten varasitte green feet? Pitikö varata etukäteen ja kuinka paljon aikaisemmin? Useissa aiemmissa kohteissa on riittänyt, että ajaa taksilla vaan paikan päälle ja aina on päässyt pelaamaan ilman varaysta.

        Eli tuolla alueella ei ollut muita kuin nuo kaksi kenttää, jossa voi pelata? Ja Touessrokissa yksi kierros kalliimpi kuin kaksi?

        Pidittekö muuten tuosta hotellista, oliko paljon lapsia? Sitähän mainostetaan lapsihotellina ja itse emme niin kovastri välittäisi vilkkaasta lapsihotellista, jos näin voi sanoa. Miten hotelli muuten, esim. ranta kiinnostaa kovasti! Oliko lähellä mitään palveluita?

        Varasin green feen hotellissa, respan lähellä on palvelutiski. Aika hyvin sai aikoja, ei ruuhkaa. Tosin kyllä siellä porukkaa liikkui jonkin verran. Varmaankin riippuu siitä, montako pelaa.

        Yksi kierros oli kalliimpi. Sain "paljousalennusta" jo kahdella kierroksella.

        Mauritiuksen kentät tästä linkistä; http://www.golfworldmap.com/africa/mauritius/index.html?gclid=CLa_6tLEj4kCFSHLVgodzHLY7g

        Hotelli oli ihan ok. Ei mikään *****. Ruoka oli pieni pettymys, hedelmiä ei ollutkaan niin runsaasti. Muutenkin aika samankaltaista - tosin pitää ottaa huomioon, että kaksi viikkoa voi painaa asiaa. Tosin hyvä jälkiruokapöytä piristi.

        Lapsia jonkin verran, mutta ei haitaksi. Lastenklubi näytti olevan hyvin hoidettu. Altaassa lapsille rajattu oma alue. Emme kokeneet mitään ongelmia lasten suhteen. Huone siisti ja ilmastointi toimii. All inclusive -paketti ei sitten sisällä kaikkia juomia, vaan paikalliset juomat. Esim. paikallinen (?) punaviini oli välillä hyvää, välillä huonoa. Mutta kyllä siellä juoda saisi, jos sitä haluaa. Olut kuulemmma hyvää. Huoneen baarikaappi täytettiin päivittäin. Siellä oli virvokkeita, suklaata ja olutta. Väkeviä sai viedä baarista huoneeseen.

        Rantaan ei tule aaltoja, koska koralliriutta kauempana estää sen. Tossut ovat välttämättömät, koska merisiilejä saattoi olla missä vaan (ainakin vesihiihtopaikan lähellä, joka ei ole varsinainen uimaranta). 10 metrin päässä rannasta alkoi jo "akvaario". Korallejakin on, mutta ei välttämättä hyvin värikkäitä. Snorklaten näkee ihan hyvin. Rannan hiekka ihan hyvä, tuolit kannatta varata ajoissa aamulla.
        Alueella on muita hotelleja ja hotellin aidan takana paikallinen baari ja pari vaatekauppaa. 3km:n päässä oli Belle Maren kauppakeskus (löytyy kyllä vaatevalikoimaa laidasta laitaan) ja Flac n.20min ajomatkan päässä.

        Golfintoa!


      • A-L

        Lähdemme tuohon hotellii (Le Coco Beach) ja tämä oli todella kiva YLLÄTYS, että 9-reikäinen harjoituskenttä kuuluu all inclusive -hintaan. Edes jotakin hyvää hotellista - siitä on saanut lukea aika ikäviä kokemuksia :( Meitä on alkanut vähän jännittämään, mikä meitä odottaa... Maaliskuun lopussa -07 lähdetään.


      • papinow

        Heippis sullekkin Sari N ! Olen kuullut,että Franssit häiritsevät vesihiihtoa helmikuussa.Onko näin? Hyvää golfkesää toivottaa Jorma ja tytöt


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe