Nokia N93 ja Elisan kytky

Meneekö jossain vikaan?

Itselläni on siis Soneran liittymä ja vanha -joskin toimiva - Nokian puhelin. Laskeskelin tuossa, että viimeiseltä kahdelta vuodelta laskut ovat olleet keskimäärin 39€/kk. Ja olen puhunut noin jotakuinkin 4-5h ja 50-70 viestiä kuukaudessa.

Jos nyt otan tämän Nokia N93 Elisan kytkyllä (250min/100 tekstaria/25Mt dataa kuukaudessa) hinnaksi tulee tämä 43,89€/kk. Uskon, että tämä keskimääräinen 5€ kuukausittainen hintaero tuskin minua vie konkkaan. Ja myöskään tuo 250min varmaankaan ei useasti välttämättä tule ylittymään.

Paperilla katsottuna ei siis ole mitään järkeä pitää nykyistä liittymä/puhelin -yhdistelmää. Mietin vaan, että periaatteessa näyttää liiankin hyvältä tämä kytky, mutta mikä tässä muka voi kusta vai voiko? Tiedän, että se sitoo 2 vuodeksi, mutta onko jotain perustavanlaatuisia ongelmia kokemuksen perusteella mitä kytkykauppa on tuonut esiin?

4

1361

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kannattais

   kilpailuttaa muutkin operaattorit kuin pelkästään sonera ja elisa on halvempiakin

   • Ei ole jos tuohon luottaminen

    DNA:ta en taasen edes huoli vaikka sitä suosittelisikin. Tuo palvelu tyrkyttää tuota Elisan pakettia mitä harkitsin jo ennen. Jostain syystä nuo Saunalahdet eivät ole tuon mukaan niin edullisia miltä ehkä näyttävät.


  • Nuka82

   Mä laskin tarkkaan parilta kuukaudelta mun puheluiden minuuttimäärät ja viestimäärät, ja valkkasin sitten sopivan liittymän. Ei kai siinä voi hävitä jos ei ala yhtäkkiä puhumaan enempää tai vähempää kuin yleensäkään.

   Jos kilpailutat, niin muista että paketit on todella erilaisia! Joudut laskemaan monella eri tapaa nuo puhelusi jos haluat olla varma.

   Ja kaikkia kehottaisin menemään testaamaan puhelinta liikkeeseen, että se on varmasti omanlainen. Sitä joutuu pitämään sen 2v kuitenkin, eroon on aika hankala päästä ennen sitä.

   • Elisa N93 ;)

    Oon tutkinu noita itse ja sitten kattelin tuolta www.gsmvertailu.fi ja Elisaa se tyrkyttää melkein kaikissa tapauksissa. Ei siinä, mielummin Elisan liittymällä otankin.

    Sitä 2 vuotta olen lähinnä miettinytkin, mutta en tiiä.. tällä hetkellä olisin kallistumassa juuri tuon N93 puoleen. Vaikkakaan ihan varma en ole tarvinko tosiaan sitä kaikkea mitä se tarjoaa. Mutta toisaalta hyvä kamera on ok sekä netin käyttö myös ja kun tuossa pystyi vielä noita pdf:iä ym. katseleen niin avot. Mutta saa nähdä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6873
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2835
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2347
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   262
   1574
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1424
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   404
   1394
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   179
   1331
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   60
   1304
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   1002
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   165
   883
  Aihe