Mökillä

Esa

Yhtenä kesäisenä perjantaina olimme menossa kavereiden kanssa vanhenpieni mökille. Päätin itse lähteä jo torstaina lämmittämään mökin valmiiksi. Mukaani lähti torstaina myös Sanna jolla oli sopivasti vapaata koulusta loppuviikoksi. Sanna on kaverini, jonka olen tuntenut jo pienestä asti.

Pakattuani tavarani ja laitettuani kassini autoon hain Sanan kyytiin ja lähdimme ajamaan mökille. Matka kesti muutamia tunteja ja pysähdyimme kerran syömään huoltoasemalle.

Perille päästyämme aloin purkamaan kasseja autosta ja Sanna meni ihailemaan järveä jonka rannalla mökki sijaitsi. Hän katseli siinä vähän aikaa kunnes riisui kenkänsä ja alkoi kahlata rannalla. Olin jo vienyt laukut sisälle kun menin hänen seuraksi rantakalliolle istuskelemaan. Hän kehui järveä ja sanoi haluavansa tälläisen mökin itsekkin. Höpöttelimme siinä hetken aikaa, kunnes menimme sisälle mökkiin. Sanna alkoi purkamaan laukkujaan ja minä lähdin hakemaan puita liiteristä.

Illemalla pelailimme korttia ja lämmittelimme saunaa. Kun sauna oli lämmin me päätimme arpoa korteilla kumpi menee saunaan ensin. Suuremman kortin saanut saa mennä ensin. Minä vedin ensin ja sain risti kasin. Sekoitin pakan ja Sanna otti pakan päällimmäisen, se oli hertta kasi. Katsoimme toisiimme ja Sanna päätti että menisimme sitten yhtä aikaa.

Puimme uikkarit ja ryntäsimme veteen. Vesi oli aika kylmää vuodenaikaan nähden joten emme viihtyneet vedessä kauaa. Lähdimme saunalle päin ja menimme lämmittelemään lauteille. Koska mökissä ei ollut suihkua sekoitin lämpimän veden ämpäreihin. Sanna katseli hölmistyneenä ja ihmetteli miten tässä nyt itsensä pesee. Herrasmiesvaistoni heräsi ja lupauduin pesemään hänet.

Sanna asettui makaamaan mahalleen lauteille ja toin ämpärin ja saippuan hänen viereen. Hieroin saippuaaa käteeni ja aloin levittää saippuaa hänen jalkoihinsa. Hieroin ensin hänen jalkapohjiaan ja siirryin niistä pehmeästi nilkkoihin. Lisäsin saippuaa käsiini ja hieroin hiljalleen hänen pohkeensa ja siirryin reisiin. Sannalla oli bikinit yllään ja herrasmiesmäisesti pesin hänen pakaransa ja siirryin alaselkään. Huomasin kuin Sannan hengitys alkoi pikkuhiljaa tasaantua alkujännityksen jälkeen. Hieroin hänen selkänsä pyörivin liikkein, kunnes tulin hänen bikineiden yläosan kiinnikkeen kohdalle. Sanna avasi ne ja pyysi jatkamaan eteenpäin. Yllätyin hiukan, mutta yritin olla mahdollisimman rauhallinen. Jatkoin nyt kohti olkapäitä ja sieltä siirryin käsiin. Kun koko selkä puoli oli saippuassa otin vesiämpärin viereeni ja kauhoin sieltä lämmintä vettä pienellä kipolla. Kaadoin vettä pikkuhiljaa Sannan selän ja käsien päälle, samalla pehmeästi hieroen. Huomasin hymyn Sanna kasvoilla kun kaadoin vettä hänen selkänsä päälle ja vesi alkoi valua hänen kyljilleen. Jatkoin kohti jalkoja ja hän värähti hiukan kun hieroin hänen pakaransa puhtaaksi. Pian olin jo kantapäissä ja Sanna ilmoitti että etupuolen vuoro.

Sanna kääntyi hiljalleen ja samalla veti auki olevien bikinien yläosan pois. Hän hymyili hiukan ja sulki silmänsä. Aloin taas levittää saippuaa hänen jalkoihinsa. Aloitin varpaista ja etenin kohti hänen karvattomia sääriä. Hieroin hänen reisiään pehmeästi ulko-ja sisäpuolelta. Otin lisää saippuaa käsiini ja siirryin epävarmasti lantioon. Hieroin hänen lantionsa sivut pehmeästi, mutta nopeasti. Hänen hengitys oli taas nopeutunut ja siirryin vatsalle. Hieroin hetken hänen vatsaansa ja siirryin kohti hänen paljaita rintojaan. Pyörittelin rintojen ympäristöä ja siirryin kohti nännejä. Sanna avasi silmänsä rauhallisesti ja katsoi minuun. Hän nousi istumaan ja huomasi, että minulla seisoi. Hän veti minut lähemmäs ja suutelimme varovaisesti. Kun huulemme irtosi, katsoimme toisiamme silmiin ja Sanna veti hiljalleen uikkarini alas. Potkin ne jaloistani ja kaadoin Sannan takaisin lauteille makaamaan. Siirryin hänen päälleen ja suutelin häntä ensi suulle ja sitten leualle. Siirryin suudellen hänen rintoihin ja jatkoin matkaani kohti napaa. Pujotin hiljalleen käteni hänen bikinien sivuille ja vedin ne hiljaa alemmas. Jatkoin suutelua kohti Sannan häpykarvoitusta ja katsoin vielä hänen silmiinsä. Sanna sulki silmänsä ja nojasi taaksepäin, kun alon rauhallisesti suutelemaan hänen häpyhuuliaan. Pian lipaisin kielelläni varovasti häntä ja hän värähti hieman. Jatkoin nuolemista nyt pidemmillä vedoilla ja raotin käsilläni hieman huulia. Muutaman vedon jälkeen siirryin takaisin hänen rintoihinsa ja nostin hänet istumaan. Hän kiipesi hiljalleen syliini ja ohjasi minut sisään. Rauhallisesti hän alkoi liikkua sylissäni ja suutelin samalla hänen rintojaan. Vauhti pysyi rauhallisena ja tunsin tulevani kohta. Yritin pidätellä mahdollisimman kauan, mutta turhaan. Laukesin hänen sisäänsä ja hän nojautui päälleni. Halasimme siinä hetken ja huomasin miten hänen nänninsä olivat kovettuneet. Hän nosti varovasti päänsä olkapäältäni ja hymyili. Olimme siinä vielä hetken aikaa paikallamme kunnes siirryimme lauteilta alas.

Aamulla heräsimme toistemme kainalosta ja loikoilimme puoleenpäivään asti sängyssä. Kun kuulimme auton ääntä, nousimme ja toivotimme kaverimme tervetulleiksi.

8

22624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soap

      Tarina oli ihan hyvä. Vähän enemmän yksityiskohtia olisi saanut olla. Jäi vaivaamaan, että eikö suussa maistunut saippualle kun et huudellut sitä pois ennen kuin aloit suudella hänen vartaloaan?

      • rose

        hyvä tarina, hellä..:)


      • mää vaan.,,,,
        rose kirjoitti:

        hyvä tarina, hellä..:)

        Tosi hyvä!!!Mutta enemmän yksityis kohtii olis voinu olla!!!


    • Miijja

      Hyvä tarina, varmaan tapahtunu joskus oikeestikkin? :) Oli varmaan ihanaa..

    • Miijja

      Hyvä tarina, varmaa tapahtunu oikeestikkin? :) Oli varmaan ihanaa..

    • tiina

      Ihan kiva, mutta lisää yksityiskohtia.....

    • Adalmiina

      Kauniisti kirjoitit...siis todella. romanttinenkin vielä...=)

    • myyty

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe