Antioksidanttiklinikka

kokemuksia?

Hei

Millaisia kokemuksia teillä on antioksidanttiklinikasta. Minkä vaivan takia hakeuduitte klinikalle ja auttoiko hoito? Itselläni on ollut 5-vuoden ajan vatsan kanssa ongelmia. runsaat turvotukset, ilmavaivat ja erilaiset ulostamishäiriöt. Arvauskeskuksesta en saanut mitään apua vaivoihini. Määräsivät vain jotain turhia lääkkeitä mistä ei mitään apua ollut. mm.närästyslääkkeitä.
Ainoastaan keliakia testeissä oli jotain häikkää.

S-AITKELI
S-Kelila: Lausunto
Lisääntyneet gliadiini -IgA ja IgG vasta-aineet,muut negatiiviset.Varsinkin vauvaiän keliakiassa esiintyy vain gliadiinivasta-ainepositiivisuutta,endomysium ja transglutamiinivasta-aineiden ollessa negatiiviset.Myös aikuiskeliakiassa harvoin vain gliadiinivasta-aineet ovat positiiviset.Biopsiaindikaatio valituissa ikäryhmissä ja/tai kliinisin lisäindikaatioin.

S-AGAAbA 0.4* EIU (

7

4412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meeri M

      Hoidatutin ao-klinikalla atooppista ihottumaa, joka paheni äkkiä niin, että se levisi laajalle ja kokonaan uudelle alueelle kehoani, jossa sitä ei aiemmin ollut. Kortisonikuurit sisäiset ja ulkoiset eivät auttaneet kuin sen hetken kun niitä käytti. Olin hätää kärsimässä kun ihottuma otti aina uutta kohtaa ropastani. N. 1/2 v. kärvistelin ja taistelin sitä vastaan kortisonein ja perinteisin hoitomenetelmin.

      Antioksidanttien vaikutus näkyi ja paraneminen oli nopeinta kuukauden kuluttua hoidon aloittamisesta, jolloin ihottuma alkoi parantua silminnähden ja vähäisemmät vanhat ihottumaläntit lähtivät pois ja leviäminen loppui.

      Sitten alkoi ihottuman paraneminen hidastua, mutta sitä tapahtui koko ajan hitaasti mutta varmasti. 1/2 vuotta niin pystyin käyttämään tavallista vaatetusta, kireähköäkin enkä repinyt enää itseäni vereslihalle.

      Vajaan vuoden kuluttua oli ihottuma kokonaan pois. Hitaimmin hävisivät ne kohdat, jotka olin raapinut ja jatkuvasti raavin tulehtuneeksi ja joissa oli jo paksuhko arpimuodostelma. Tämän shown aikana myös rasvojen tarve lopahti miltei kokonaan.

    • apina

      olen menossa antioksidantti klinikalle siinä toivossa että pääsisin hiiva ja vatsavaivoistani eroon, olis kiva saada osviittaa hinnoista, kun ei kuulemma aivan halpaa huvia ole..?

      • apu tuli kiitos

        ja se kuuluu Päivi mäkeläinen


    • joonas_qwerty

      moi, itselläni on ollut todella ikävä krooninen vaiva, johon ei ole kunnollista lääkettä.

      löysin sitten antioksidantti klinikalle, voin sanoa että kyllä noista hoidoista on ollut apua. hinnat ovat ikävän kovia laboratorio testeineen ja laajan antioksidantti hoidon vuoksi mutta en olisi pärjännyt ilman. voin suositella. itselläni ei hoidettu suolisto vaivoja mutta nekin paranivat "sivuvaikutuksena" :)

    • Vehnis

      Kannattaa sulkea pois vielä ruoka-allergiat. Voit olla allerginen mm. maidolle tai eri viljalajeille, parhaiten allergian aiheuttajan saa selville poistamalla yksitellen epäillyn ruoka-aineen ruokavaliosta ja seuraamala josko oireet poistuvat.

      • jkljkljkljkljklkj

        hei
        mä joudun peruuttamaan ajan helsingin antioksidanttiklinikalle mäkeläiselle 18.8.2008 klo n.16tai 16.45.sen voi varata sieltä ma aamuna 19.8.2008 jos haluaa p.09-6226450


    • Anonyymi

      En voi suositella. Tuli ongelmia Helsingin antioksidantti klinikan lääkärin ja toimistohenkilökunnan kanssa. Lääkäri ei tiennyt mitä lääke muotoa määräsi, väitti muun toimisto henkilökunnan kanssa, että Yliopiston Apteekki johon lääkäri määräsi lääkkeen valmistaa "oikeaa" ja "puhdasta" lääke muotoa ja laskutti minua tästä lääkärin käyttämän ajan + toimistomaksun ym. Ja kuitenkin väittivät että lääke jota olin hankkinut on väärää muotoa, koska lääke ei sopinut minulle. Sain hyvin töykeää asiakaspalvelua ajanvarauksen ja toimisto henkilökunnnan puolesta yrittäessäni selvittää asiaa. He eivät uskoneet mitä sanoin, eivät suostuneet kuuntelemaan, väittivät farmaseutin antaneen väärää tietoa minulle, väittivät, että huudan vaikka olin asiallinen ja löivät luuria korvaan. Heidän äänensävy ja sanallinen viestintä oli narsistista ja epäkohteliasta. Jouduin itse ottamaan selvää usean eri Yliopiston Apteekin tahon kanssa mitä muotoa lääkkeestä valmistavat ja he varmistivat asian kirjallisesti minulle ja soittivat lääkärille, että eivät valmista "puhdasta" muotoa ollenkaan, ja sain YA kautta tiedon, että lääkäri myönsi heille, että lääke muoto olisikin sittenkin oikea vaikka ei olekaan puhdasta. Eli turhaa kuormitusta ja ylimääräistä laskua minulle potilaana. Toinen asia mikä loi ristiriitaa ja epäluottamusta oli se, että olin käyttänyt puhdasta luonnon tuotetta nostamaan serotoniinia, lääkäri kielsi tämän minulta ilman perusteluja. Lopetettuani sen oireilin ikävästi, ilmoitin lääkärille asiasta jolloin lääkäri vastasi että ei ole syytä lopettaa valmistetta. Eli onko vain haku ammuntaa näiden luontaistuote lääkkeiden määrääminen ja lopettamisien määräykset??? Missä on lääketieteelliset perustelut ja ammattitaito -ja tieto?????

      Heillä joko ei ole johtajaa tai ainakaan sellaisen yhteistietoja ei ole saatavilla, vaikka maksoin siitä että saisin tiedot. Henkilökunta ei suostu esittelemään nimellään itseään. En saanut tietoa onko heillä potilasasiamiestä tai potilasvakuutusta, mikä normaalisti on terveysasemilla ym lääkäriasemilla myös yksityisillä terveyden huollon asemilla luomaan turvaa potilaan ja terveydenhuollon välille. Olen jättänyt sähköpostia ja soittopyyntöjä lääkärille, mutta niihin ei reagoida. Tein viralliset reglamaatiot lääkärille ja antioksidantti klinikan sähköpostiin, jos edes lukevat niitä ja seuraavaksi olisi edessä kantelu hoidosta tai sen liittyvästä kohtelusta ja pyyntö laskun mitätöimisestä. Halpaa ei ole tähän asti ollut ja keräsin rahaa lisä verikokeita varten, mitä odotin ja pidin tärkeänä. Mutta voinko luottaa että lääkäri todella tietää mitä tekee jos meni jo näin heti alkuun sekoiluksi + en halua asioida enään töykeän, epäkunnioittavan ja epäammattimaisen muun henkilökunnan kanssa.

      Huomasin myös heti ekalla käynti kerralla kun olin odottanut 1,5h oman varatun ajan yli, että lääkäri juoksuttaa aikaa pölpöttämällä aiheiden yli ja jouduin mainitsemaan, että pysyttäisiin asiassa. Lääkäri ottaa maksun siis ajasta. Minulle luvattiin myös, että sairauteni tulee hoidetuksi tai tulen kuntoon, eikä tilanteessani oikein voi kukaan lääkäri sellaista luvata. Olen itse hyvin perehtynyt ravinto tekijöihin ja perillä jo valmiiksi terveyden tilastani ja mitä huomiota se vaatisi. Annoin mahdollisuuden ja halusin uskoa ja luottaa, mutta niin törkeästi on minua kohdeltu että luottamus meni täysin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe