Hierontaa remix

Peach

Astun hämärään huoneeseen, ylläni on vain pienen pieni kylpytakki, joka hädin tuskin peittää pakarani. Arastelen, sillä tilanne on minulle täysin uusi, hämmentävä ja vieras. Ystäväni on hankkinut minulle hieronnan jossakin hämäräperäisessä laitoksessa, josta en tiedä mitään. Eikä ystäväni suostunut minulle kertomaan ajan ja paikan lisäksi mitään muuta. Hänen mielestään minun ei tarvitse tietää siitä mitään etukäteen, ja minun pitäisi luottaa hänen sanaansa.

Ystäväni on hieman erikoinen nainen, pitkä ja hoikka, hieman hippityylinen niin ulkonäöltään kuin elämäntavoiltaankin. Ehkä erilaisuudessamme piilikin syy siihen, miksi ystävystyimme. Olin aina tuntenut vetoa tuota naista kohtaan ja olikin melkoista kohtalonivaa, että juuri hän järjesti minulle jonkun ihmeen hieronnan jossakin typerässä paikassa, kun olisin halunnut jotakin juuri hänen kanssaan. Olin kuitenkin tehnyt kuten hän toivoi, ja olin siellä. Valmiina, mitä ikinä vastassa olikin.

Huoneessa ei ollut ainuttakaan lamppua, oli vain kynttilöitä. Ne loivat huoneeseen oudon hehkun, jännityksen tunteen, jota olisi voinut leikata veitsellä. Huoneen kalustus oli pelkistetty, vain hierontapöytä ja suuri nojatuoli ja sen vieressä pieni, pyöreä pöytä, täynnä kynttilöitä. Mietin kuinka kauan minun pitäisi odottaa, kuinka kauan täristä siinä viileässä huoneessa ennen kuin mitään tapahtuisi.

Äkkiä huoneen toisella laidalla ollut ovi avautui. Sisään astui pitkä hahmo, yllään samanlainen kylpytakki kuin minulla. Nainen ihan selvästi, vaikka hänen yllään olikin naamio, joka peitti kasvot melkein kokonaan, vain hieman otsaa ja huulet olivat näkösällä. Nainen hymyili pienesti, viittasi kädellään hierontapöytään päin ja otin vihjeestä vaarin. Riisuin pois sen ainoan vaatekappaleen mikä ylläni oli ja asetuin pöydälle.

Nainen käveli viereeni, melkein äänettä. Olin todella jännittynyt, hieronta tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen. Nainen otti jostakin pullon, siitä ainetta kädelleen ja hieroi sen selkääni. En osannut rentoutua, vaan jännitin koko vartalollani, hengittäen hädin tuskin lainkaan. Naisen kädet tekivät kuitenkin ihmeitä. Välillä eksyen pakaroilleni asti hän hieroi selkääni, niskaani, hartioitani. Voimakkain vedoin, rusentamatta kuitenkaan. Vähitellen aloin nauttimaan kosketuksesta ja vereni lähti kiertämään kireissä lihaksissani. Tähän voisi vaikka nukahtaa. Kuten kävikin.

Hätkähdin hereille, kun nainen lopetti hieromisen ja eleillä kehotti minua kääntymään ympäri. Käännyin, nyt vailla jännitystä, vain rentoutumisen ihana tunne vartalollani. Silmät suljettuina makasin selälläni, kun naisen hennot, ja kuitenkin niin voimakkaat kädet alkoivat hieroa käsiäni. Hiljaa hieroen nainen käsitteli käteni, siirtyen sitten jalkoihini. Voi sitä tunnetta, kun hän hieroi jalkapohjiani. Olin joutunut työssäni juoksemaan tuli takamuksen alla paikasta toiseen ja jalat olivat rasittuneet enemmän kuin olin luullutkaan. Pikkuhiljaa hän siirtyi ylemmäs ja ylemmäs. Hänen kätensä eksyi reisieni sisäpinnalle. Hätkähdin hieman, mutta en välittänyt siitä. Tunsin sormien sivelevän reisiäni, pyörittävin liikkein. Levitin niitä vaistomaisesti, ja hätkähtäen tajusin mitä tein. Punastuin, mutta onneksi huoneen hämärässä punastuminen ei näkynyt, ellei se sitten kuulunut, sillä ainakin omissa korvissani kohisi melkoisesti veren kivutessa poskiini.

Nainen lopetti reisieni hieromisen ja olin pettynyt. Itsekö sain aikaiseksi hieronnan lopettamisen, levittäessäni jalkojani kuin mikäkin!? Huoleni oli kuitenkin turha, nainen siirtyi hieromaan vatsaani. Hänen sivellessä sitä, tunsin kuinka aloin kiihottua. Kosteus levisi hiljalleen hieronnan tahtiin vakooni ja kiitin jotakin ylempää tahoa mielessäni siitä etten ollut mies. Makasin rauhoittuneena, kireydestä ei ollut enää tietoakaan, kun tunsin hänen kätensä rinnoillani. Nännini olivat pystyssä olleet koko ajan, mutta nyt tuntui kuin ne olisivat kiristyneet entistä pystympään mikäli mahdollista. Pyörivät liikkeet suurilla rinnoillani saivat minut huokaisemaan kiihottuneena. En oikein tiennyt miten reagoida tilanteeseen, pelästyäkö, vai nauttia, antaa tunteiden kerrankin viedä. Päätin valita jälkimmäisen vaihtoehdon ja jatkoin nauttimista, passiivisena makaamista.

Voihkaisin ääneen, kun nainen puristi sormillaan nänniäni. Avasin silmäni ja katsoin naiseen, mutta näin vain hämärän huoneen taianomaisessa ilmapiirissä seisovan naamioituneen hahmon suoraan edessäni, mutta edes silmiä en nähnyt. Nainen oli sulkenut silmänsä. Hänen huulensa olivat hieman raollaan, ja kuulin kuinka hän hengitti raskaasti. En ilmeisesti ollutkaan ainoa kiihottunut siinä huoneessa.
Nainen jatkoi nännieni käsittelyä ja minä nautin, huohotin hetki hetkeltä enemmän, hieroin jalkojani yhteen saadakseni edes jotakin kosketusta kostuneeseen vakooni. Olin todella märkä, tunsin kuinka valuin siihen pöydälle, ja se sai minut hieman nolostuneeksi. Nolostuminen unohtui, kun tunsin kosketuksen hävylläni. Nainen painoi kätensä häpyni päälle, työntäen keskisormensa ulompien huulten väliin, suoraan kosteuteeni. Olisin voinut vannoa kuulevani naisen hymyn sormen löytäessä aarteeni. Nainen vetäisi minut jaloista laidemmas, niin että takapuoleni hädin tuskin pysyi pöydällä. Nainen siirtyi seisomaan eteeni, ja levitti vakoni avoimeksi. Tunsin kuinka hänen sormensa upposi sisälleni, ja levitin jalkani aivan avoimeksi, nostaen ne ilmaan. Hiljaa hän työnteli sormeaan sisään ja ulos, ja kohta tunsin hänen kielensä koskettavan kumpuani. Nopeasti hän löysi kovana törröttävän nappulani ja lipoi kielellään sitä ihanalla tavalla, jonka vain nainen osaa. Tunsin sormien työntyvän sisälleni kerta toisensa jälkeen, kielen työskentelyn klitorikseni ympärillä ja tiesin ettei kestäisi kauaa, kun olisin orgasmin partaalla.

Yhtäkkiä tunsin kosketuksen peräaukollani. Sormet lähtivät sisältäni ja ne sivelivät kosteuttani ryppyiselle reiälleni. Vavahdin, ja pian tajusin hänen työntävän sormensa peräaukkooni. Se tuntui todella ihanalle. Kohta hän työnsi jälleen sormet naiseuteenikin, ja hänen aloittaessaan rytmikkään nuolemisen, tuntiessani samanaikaisen sormityöskentelyn pillussani ja pyllyssäni, tunsin orgasmin
lähestyvän. Heilutin itseäni hervottomasti häntä vasten, en saanut häntä tarpeeksi itselleni, halusin enemmän, nopeammin, voimakkaammin, hitaammin.

Sitten se tuli. Se tuli voimakkaana, kuin hyökyaalto, nopeasti ja rajusti, tunsin kuinka sykin häntä vasten, puristaen jaloillani häntä lujasti, ehkä liiankin. En päästänyt ääntäkään. Orgasmin jälkeen päästin pitkän huokauksen, olin pidättänyt huomaamattani hengitystä ja ilma suorastaan pakeni keuhkoistani. Olin todella saanut hierontaa, kokonaisvaltaista ja paljon parempaa kuin alun perin luulin, olin enemmän kuin rentoutunut, olin voimaton suorastaan, veltto.

Yhtäkkiä tajusin olevani huoneessani yksin. Nousin ylös, laitoin kylpytakin päälleni takaisin, ja menin siihen huoneeseen missä riisuin vaatteeni pois alun alkaen. Puin päälleni nopeasti, tyydytettynä ja raukeana itsekseni hymyillen. Kiiruhdin sieltä ystäväni luokse pää kolmantena jalkana, halusin kiittää häntä elämäni parhaimmasta hieronnasta. Ovikelloa rimputin ja kesti ikuisuuden ennen kuin hän tuli avaamaan. Tai sille minusta tuntui, todellisuudessa aikaa ei ollut kulunut edes kahta minuuttia. Ystäväni avasi oven kysyvän näköisenä, ja aloin selittämään hengästyneenä hieronnan ihanuudesta. Joitakin osia jätin kuitenkin pois, ja ilmeisesti ystäväni huomasi pitämistäni tauoista milloin en kertonut kaikkea, sillä hän katseli minua hieman epäillen keskusteluryöppyni hiljentyessä. Ei yksi hierominen tuollaista vaikutusta voi tehdä, hän sanoi hymyn karehtiessa hänen suupielessään.

Vakuutin hänelle, että kyllä voi. Nauraen hän lähti keittämään teetä, sympatiaa en kuulemma edes kaipaa, ja minä jäin istumaan huoneeseen itsekseni. Vilkaisin makuuhuoneen ovea kohti ajatuksissani, kun huomasin sängyllä jotakin erikoista. Se oli jokin musta ja pieni, kuin pieni naamio. Nousin sohvalta hiljaa, hiivin makuuhuoneen oviaukkoon katse koko ajan tuossa mustassa läikässä hänen sängyllään. Se oli naamio, itse asiassa pirun tutunnäköinen naamio. Tästä puhutaan vielä, mietin itsekseni naurahtaen ja otin naamion käteeni.

7

5469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HervotonTonus

      Pittääpä kokeilla - kun vain tietäis missä ja kenen toimesta :)

    • upposi ;) -

      haluaisin kokea tuon saman - kiihotuin.

      (n)

    • hyvä

      "uusinta" tarina,tosi hyvä..mut kerrothan uuden,idea jutussa melkein sama mut ystävä hieroo,kummallakaan ei aiemmim bi juttuja ei edes haaveita!PS.eihän ole "kiire",eihän?

    • käsittämätömän uskomaton

      kiitos, kiitos, kiitos!!!
      Puit haaveeni sanoiksi.

    • Zahrah

      Puolessavälissä tarinaa tuli minulle tauko, sillä keäteni vei voiton. Luettuani tarinan loppuun tein sen uudestaan.

      Ihana ja kiihottava tarina. KIITOS

      Z

    • voi olla totta

      Voi kun tämä voisikin olla totta...

      Aivan ihana tarina. Paras koskaan lukemani!!!

      • gyne tytsi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe