Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Poikaystävä katsoi kellosta aikaa..

Monetti

kun teimme sen eka kertaa. kai se vähän sattui aluksi. Sitten ei ollenkaan tuntui vain oudolta. katsoin poika kaverin kasvoja. Hän katseli kelloa joka oli yö pöydällä. Otti varmaa aikaa kuinka kauan kului. Hän sai kymmenessä minutissa. Omat paikat oli turtana tuon jälkeen.

6

14005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies

      Olisitpa tehnyt "sen" minun kanssani. Kelloa olisi katsottu vasta aamulla, ja et olisi istunut viikkoon, mutta olisit silti ollut onnellinen!

      • Teep

        Ehkä jätkälläs oli vaan niin perkeleen tylsää, että kellon katsominen oli sillä hetkellä mielenkiintoisempaa. Sitäkin on sattunut ;)


    • Juupa

      juu. Epäilen. Poikaystäväsi olisi tuossa tilanteessa tuijottanut vaikka lehmää mikäli se olisi ollut apuna hänen kestävyydelleen. Tiedän että joillakin pojilla/miehillä saattaa olla kova tarve keskittyä ajattelemaan vaikka mummon kalsareita, jotain joka vie ajatukset pois siitä mitä tekee ja miten hyvältä se tuntuu. Jos he antaisivat hekumalleen vallan tuloksena olisi se varsin perinteikäs pisto-nosto-ravistus. Toivoa sopii ettei tuo tuijottelu jatku! Jos näyttää siltä että kundin ajatukset on aina vaan jossain muualla kuin sinussa, kannattanee ottaa pikasessiot ensin että saa turhat paineet pois ennenkuin alkaa varsinaiseen koitokseen. Vaikka voihan olla että sinä nyt vaan tunnut niin mielettömän hyvältä että laukeamista ei koskaan pysty pitkittämään. Jos koet tuollaisen kymmenen minuutin rakastelun puuduttavaksi, voit varmaan kertoa poikaystävällesi että lyhyempikin kertaharjoitus riittää. Sanot vaikka siinä ensimmäisen minuutin jälkeen (siis tuijota sinäkin sitä kelloa, heh!) "Anna palaa, Frank!"... voit tietty käyttää poikaystäväsi nimeä... *poistuu hymistellen*

    • mimi

      niin vieläkö olette yhdessä? luulis että tuntuu aika loukkaavalta mutta ilmeisesti poikakaveri oli yhtä kokematon ja paineet olivat kovat..

    • sentti

      Ennenaikaisen siemensyöksyn hoidossa pidetään tyydeyttävänä arvona 2 minuuttia kestävää yhdyntää, pitempi yhdyntä ei lisää naisen todennäköisyyttä saada orgasmi.

      • Gin

        riippuu kuinka monta orgasmia haluaa saada.. ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe