Baarin wc:ssä..

Mistake88

Olin päättänyt lähteä sinä iltana baariin. Pakkasin laukkuuni meikkejä ja henkkarini, olin täyttänyt 18 noin kuukausi sitten. Minulla oli poikaystävä mutta en halunnut tänä viikonloppuna juhlia hänen kanssaan..

Tapasin ystäväni bussipysäkillä, koska emme olleet saanet kuskiakaan. Innoissamme hörpimme bussissa kaljaa kuin teini-ikäiset bussi kuskin katsellessa välillä paheksuvasti. "Me hommataan sulle pano" kaverini nauroi ja avasi uuden kaljan. "haha mähän oon jessenkaa" sanoin miettivästi. En ikinä, ikimaailmassa pettäisi häntä tai niin luulin..

Ku saavuimme baarin eteen jonoa oli varmasti ainankin 10 metriä, minua nolotti kavereitteni känninen käytös, he olivat sinkkuja olleet ties kuin kauan, kukaan ei tuntunut kelpaavan heille. "Anteeksi sä tiputit sun henkkaris" sanoi ääni takanani, kuului ääni takaani. "ai kiit...." käännyin ja otin kortin miehen kädestä, voi luoja mitkä rastat sillä oli ja vaaleat kulutetut housut. "Mä oon Samppa" jätkä hymyili ja kysyi kelpaisiko trinkki, totta mooses ajattelin kun ei juuri rahaakaan ollut.

Kun pääsimme vihdoin ja viimein sisään Samppa tarjosi minulle sex on the beach trinkin. Oloni oli epä mukava kun mietin mitä jos kultani saisi tietää tästä. Ystäväni olivat jo häipyneet tanssimaan kun Samppa halusi tarjotakkin jo toisen. "Taidat olla varattu"se virnisti ehkä hieman pettyneenä. Mietin hetken että sanon kyllä mutta ajattelin että sitten joutuisin itse ostamaan trinkkini. "En." Sanoin,

Aika kului ja Samppa tarjosi lisää juotavaa. Lopulta tuntui että en jaksaisi juoda enempää,katselin Sampan kullan vaaleita rastoja ja kulmakorua joka näytti olevan kasvamassa ulos. "Mun pitää mennä käymään veskis" Samppa sanoi nopeasti, "Hö, siitä se" ajattelin, "Tuu mukaan.." Samppa vitsaili. Minusta se kuulosti hyvältä idealta, "Miksi ei mentäis panee" möläytin ja nauroin, oikeasti nolotti mitä mä oikeen suustani päästelin.

Samppa kattoi mua kuin idioottia mutta jotenkin se viestitti mulle että ei pistäis pahakskaa.

Menimme baarin syjäsimpään inva wc:n eteen,"Halut sä?" Samppa hymyili, olin niin sekaisin jo että ajattelin ettei poikkikseni saa ikinä tietää. Menimme wc:hen ja Samppa sulki oven.

Laskin farkkuhameeni nilkkoihin ja Samppa riisui myös farkkunsa, olisin voinut vielä perääntyä mutta ei halusin häntä, hän oli parhaimman näköinen jätkä ikinä. Samppa tuli luokseni hän hyväili sormiensä välissä nänniäni paidan läpi, hänen huulensa kosketti omiani. Kuulin kuinka joku kolkutti ovea mutta se ääni katosi keskityin siihen kuinka alapääni alkoi kihelmöidä. Sampan tuuheat rintakarvat kiihottivat minua, Sampan käsi liukui avaamaan nappiani, olin vain paikallani kaikki tuntui juuri nyt niin ihanalta en kuullut musaa vessan ulkopuolelta vai tunsin Sampan kosketukset hiuksissani, pimppani kostui siitä jo paljon, Sampan kova kalu osui jalkoihini en tehnyt sille mitään nautin vain..

Samppa työnsi hitaasti kaksi sormea sisääni, ja alkoi liikuttamaan niitä ikäänkuin olisi kutsunut jotain luokseen, tunsin voimakasta vessahädän tunnetta mutta se laantui kun Samppa laittoi kolmannen sormensa sisääni, yhtäkkiä hän veti sormensa pois ja työnsi mielestäni jätti kalunsa sisääni, pimppani litisi kosteudesta ja aloin voihkia. Samppa kovensi otteitaa ja tönäisi minut seinään vasten. Ai että mä nautin kovista otteista! Samppa pani mua niin lujaa kunnes laukesi. Hetken ajattelin että se oli siinä en saanut..

Samppa nojasi hetken seinää vasten , mä puin housuja jalkaan. "Mitä teet" Se hymyili ja laski housuni "mut mehän just.." mä soperrin. " Sä et saanu" Se sano.. Samppa laskeutu haaroväliini silitteli häpyäni ja imi alapäätäni, oi että se tuntu hyvältä.. Äkkiä Samppa alkoi sormittaa mua ja nuoli samalla, ja sit imi ja niin kovaa et alko jo sattua. Aloin tuntea kovaa painetta pimpassani ja yritin luistaa tilanteesta. Se alkoi tehdä kipeää, mutta hetken päästä tuntu että käteni että jalkani alkoivat vapista. Laukesin, päästin kovat huudon. Se oli eka kertani kun laukesin ei poikaystäväni mua osannut käsitellä näköjään..

Aloin pukea housujani ja Samppa samoin. Avasimme oven, kukaan ei kiinnittänyt meihin huomiota. "Halut sä numeroni?" Samppa kysyi. " En.. mul on poikaystävä". Sanoin varovasti. "Mä arvasin" Samppa hymyili ja jatkoi matkaa tiskille. Mä menini kaveritteni luo. Emmekä sen koommin nähneet..

7

8585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jijijj

      Niimpä niin.Seuraava.....................

    • Nimetön

      ei näin

    • pilkunnussija

      ensin tytöllä oli farkkuhame ja yhtäkkiä puki housujaan jalkaan :D

    • Anonyymi

      Runkkasin tälle mummon kellarissa. Laatua kamaa! (mulla menee muuten 5h ilman orgamia naiset tulkaa)

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe