Porvoon paras ruokapaikka?

Ehdottakaa

Ja perustelut vielä, kiitos!

50

7243

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hankala,

      helppo olisi sanoa mikä ei. Se riippuu niin paljon tilanteesta. Varmaan kaikki on tullu kokeiltua. Yks kriteeri on heti se, että onko lapset mukana vai ei. Oletetaan, että ei. Toinen ongelma on se, että hyvissäkin paikoissa taso vaihtelee eri kerroilla, tästä hyvä esimerkki on Haikko. Sevilla on muuten jees, mutta siinä on kuitenkin jonkinlainen ketjuravintolan fiilis, kuten Amarillossakin. Jos joku pitää valita niin, se on El Alba. Joskus sielläkin saattaa olla huono päivä, mutta siellä ruokailu on kuitenkin tapahtuma, asiakkaan toiveet otetaan huomioon ja ruokalista osataan selvittää läpikotaisin. Ei tietenkään mikään kiireisen ihmisen paikka. Ympäristö on myös loistava. Sparre olis joskus sijoittunut aika korkealle, mutta siellä ympäristö on lähes katastrofaalinen. Jos El Alba on ykkönen, niin Rosso on sitten vihoviimeinen, käsittämätön jäänne 70-luvulta.

      • myös hankala

        Aivan totta. Sparren tilat olivat aivan katastrofaaliset. Mutta sitten tulivat pari ulkopuolista ravintoloitsijaa pari kuukautta sitten jotka pistivät hotellitilan ravintolan uusiksi. Ja aivan kohta se avataan kunnolla. Suursiivouksen jälkeen, kunhan vanha kaatopaikkaromu on kokonaan kannettu ulos.


      • Hohoo

        Kokeilkaapa tilata alpassa pihvi kypsäksi paistettuna. "eeieeieei, meedium palio paremppi." Mutku haluun kypsän? "eeieeieei, minä teen meedium, paljo parempi"


      • kulinaristi.
        Hohoo kirjoitti:

        Kokeilkaapa tilata alpassa pihvi kypsäksi paistettuna. "eeieeieei, meedium palio paremppi." Mutku haluun kypsän? "eeieeieei, minä teen meedium, paljo parempi"

        No kuka idiootti haluaa naudan pihvinsä kypsänä? Söis vaikka possua silloin.


      • medium
        Hohoo kirjoitti:

        Kokeilkaapa tilata alpassa pihvi kypsäksi paistettuna. "eeieeieei, meedium palio paremppi." Mutku haluun kypsän? "eeieeieei, minä teen meedium, paljo parempi"

        Pihviä ei ole tarkoitus syödä kypsäksi paistettuna.


      • ehdotin, niin
        medium kirjoitti:

        Pihviä ei ole tarkoitus syödä kypsäksi paistettuna.

        täytyy vähän puolustaa. Tiedän, että joitain ärsyttää henkilökunnan suorapuheisuus. Mielestäni taas se on (ainakin osittain) sitä asiantuntemusta, jota mitää ollakin. Monet ketjuravintoloiden tarjoilijoista on niin samasta tuubista tulleita yhdellä sanalla esitettyinen "Maistuiko"-kommentteineen. Ja samaa mieltä olen siitä, että jos joku pyytää jotain muuta kuin possua tai kanaa kypsäksi paistettuna, niin ainakin kerran pitää yrittää saada asiakas järkiinä.


      • Aina ja hartaasti
        ehdotin, niin kirjoitti:

        täytyy vähän puolustaa. Tiedän, että joitain ärsyttää henkilökunnan suorapuheisuus. Mielestäni taas se on (ainakin osittain) sitä asiantuntemusta, jota mitää ollakin. Monet ketjuravintoloiden tarjoilijoista on niin samasta tuubista tulleita yhdellä sanalla esitettyinen "Maistuiko"-kommentteineen. Ja samaa mieltä olen siitä, että jos joku pyytää jotain muuta kuin possua tai kanaa kypsäksi paistettuna, niin ainakin kerran pitää yrittää saada asiakas järkiinä.

        Kyllä pihvi pitää saada sellaisena kuin sen haluaa vaikka se olisi miten etiketin vastaista. Itse haluan kaikki pihvini läpipaistettuna. Pitää sen kokin ymmärtää että ihmisellä voi olla huonot hampaat. Varmaan kiva kokinkin katsella kun proteesit jää roikkumaan siihen sitkeään pihviin, en tiedä voiko niin käydä, mutta teoriassa kuitenkin.


      • etteikö asiakas
        Aina ja hartaasti kirjoitti:

        Kyllä pihvi pitää saada sellaisena kuin sen haluaa vaikka se olisi miten etiketin vastaista. Itse haluan kaikki pihvini läpipaistettuna. Pitää sen kokin ymmärtää että ihmisellä voi olla huonot hampaat. Varmaan kiva kokinkin katsella kun proteesit jää roikkumaan siihen sitkeään pihviin, en tiedä voiko niin käydä, mutta teoriassa kuitenkin.

        saisi päättää, mutta peräänkuulutan (tai ainakin arvostan) todellista vuoropuhelua ravintolassa asiakkaiden ja hnekilökunnan välillä. Se on Suomessa harvinaista herkkua.


      • klkllk
        etteikö asiakas kirjoitti:

        saisi päättää, mutta peräänkuulutan (tai ainakin arvostan) todellista vuoropuhelua ravintolassa asiakkaiden ja hnekilökunnan välillä. Se on Suomessa harvinaista herkkua.

        siellä on maukkaimmat ruuat.


      • LardMock
        medium kirjoitti:

        Pihviä ei ole tarkoitus syödä kypsäksi paistettuna.

        huomioon raskaana olevat jotka eivät saisi syödä mitään mediumina!


    • viikonloppuna

      vaimon kanssa Timbaalissa ja kovasti tykättiin

    • =)käyty on

      Frysari tietysti!Siellä paras sinappi

      • sanoin,

        vertailu riippuu ruokailun senhetkisestä tarkoituksesta. Snagareista Frysari on ehdoton ykkönen. Oiskohan muuten Porvoon vanhin ruokapaikka, jos termiä näin laveasti tulkitaan? Luulisin, että menu on ainakin vanhin, sitä kun ei ole pilattu esim. hampurilaisilla ja ranskalaisilla eikä muilla höpötyksillä.


    • syöppö

      Ei kovin laajaa tai tasokasta keskustelua tämänkään otsikon alle ole näköjään saatu. Kommentit pihvin kypsyyasteista ovat ihan asiallisia ja kertovat siitä, että vieläkään ei osata arvostaa hyvin valmistettua ruokaa(jos pihvi on medium, ei se tarkoita sitä, että on niin sitkeä että tekarit tippuu.. :)) Olen sitä mieltä, että tällä palstalla ei saada tasapuolista kuvaa Porvoon ruokaravintoloista,(eikä monesta muustakaan asiasta!) yllättävän vähän kirjoitetaan asiallisia arvosteluita/kokemuksia ravintoloista. Onko niin että ravintoloissa usein käyvät eivät käy tällä palstalla vai miksi ei kunnon keskustelua eri paikoista synny? Aihe on kumminkin "herkullinen"

      • on se, että

        hyvienkin (tai hyvänä pidettyjen) ravintoloiden taso vaihtelee aivan liikaa. Tuossa alussa kannatin El Albaa, tietäen, että joillain on sieltä huonoja kokemuksia. Samaa voin sanoa Laamannista ja Haikosta, omat kokemukseni niistä vaihtelevat laidasta laitaan. Niin paljon, etten ihan hevillä uskalla niitä suositella.


    • laatutietoinen :)

      Jos oikeasti arvostaa korkeaa laatua, ei missään nimessä kannata eksyä Seireeniin tai Rossoon. Myönnettäköön että hinnat etenkään Seireenissä ei päätä huimaa ja annosten koko on valtava, mutta maku jättää kylmäksi.

      Mielestäni Sevilla on oikein mukava ravintola, vaikka onkin osa ketjua. Alkupalana saatavat marinoidut oliivit ovat ihania, ja välimerimäinen ruoka hyvää. El Alba on myös hyvin laadukas ravintola, pieni ja tunnelmallinen. Tunnelma on kuin suoraan Espanjasta.

      Wanha Laamanni on sitten tyyriimpi, mutta rahoilleen saa kyllä vastinetta. Timbaali on myös oikein viehättävä, tosin myös kallis. Etanoiden ystävien nro.1.

      Sitten jos haluaa mahansa täyteen ja pitää kiinalaisesta, eikä välttämättä ole niin luksuksen perään, Porvoon Kiinalainen ravintola on suosittelemisen arvoinen.

      • samaa mieltä

        kanssasi, Seireenin asettaisin kuitenkin Rosson edelle. Rossossa kaikki on järkyttävää. Onko sinulle tai muille käynyt niin, että joku esimerkiksi edellä mainituista paikoista on ollut monta kertaa hyvä kokemus, mutta sitten tuleekin "se huono kerta".


      • hyvän ruuan perään

        Olen hiukan eri mieltä tuosta Seireenistä; siellä oli ENNEN isot annokset ja edullinen hinta, mutta en tiedä onko ahneus iskenyt vai mikä on. Annokset ovat pienentyneet, hinnat nousseet ja se mikä ennen teki Seireenistä vähän massasta poikkeavan, on kadonnut. Ja se oli loistava alkusalaatti. Muistelen aikoja kun sieltä vielä sai kinkkumakaronisalaattia tai muita vastaavia lihaisia salaatteja ja lisänä oli vielä tavallinen kurkku/tomaattivihersalaatti. Seireenin nykyinen raastepöytä ja pienet annokset suhteessa hintaan, eivät ole houkutelleet minua sinne aikoihin syömään.
        Ja maistuvaa, monipuolista ja edullista ruokaa käyn mielelläni syömässä thairavintola Sabaaissa. Silloin tosin täytyy vähän tinkiä viihtyisän ja rauhallisen ympäristön vaatimuksista.


      • olla syynä
        hyvän ruuan perään kirjoitti:

        Olen hiukan eri mieltä tuosta Seireenistä; siellä oli ENNEN isot annokset ja edullinen hinta, mutta en tiedä onko ahneus iskenyt vai mikä on. Annokset ovat pienentyneet, hinnat nousseet ja se mikä ennen teki Seireenistä vähän massasta poikkeavan, on kadonnut. Ja se oli loistava alkusalaatti. Muistelen aikoja kun sieltä vielä sai kinkkumakaronisalaattia tai muita vastaavia lihaisia salaatteja ja lisänä oli vielä tavallinen kurkku/tomaattivihersalaatti. Seireenin nykyinen raastepöytä ja pienet annokset suhteessa hintaan, eivät ole houkutelleet minua sinne aikoihin syömään.
        Ja maistuvaa, monipuolista ja edullista ruokaa käyn mielelläni syömässä thairavintola Sabaaissa. Silloin tosin täytyy vähän tinkiä viihtyisän ja rauhallisen ympäristön vaatimuksista.

        tähän melko yleiseen salaattipöytien kuihtumiseen? Jotkut paikathan ovat muuttaneet nimen raastepöydäksi. Mielestäni hyvä salaattipöytä on loistava tapa lyhentää ruuan odotusaikaa. Toki se nakertaa ylihintaisten alkuruokien myyntiä.


    • Ves

      Aihe on hyvä. Kiva nähdä, että edes muutama asiallinen keskustelija liikkuu palstoilla.

      En ole kaikissa Porvoon paikoissa viime aikoina käynyt, mutta joissakin sentään, ja työn puolestakin on jokunen illalliskerta viime kuukausien aikana osunut kohdalle. Oma mielipiteeni:

      Laamanni - ehdoton ykkönen. Kallis mutta hyvä.

      Timbaali - vähän siinä ja siinä. Kuuluu kyllä parhaimmistoon.

      Sevilla - sinne menen mielelläni. Mutkaton, rento, hyvät ruuat.

      Sabaai - etnisistä paikoista ehdoton ykkönen, ja muutenkin parhaimmistoa, ja hintasuhteeltaan peräti paras. Voi vain kuvitella, mitä se olisi á la carte -ravintolana.

      Minua kiinnostaa kovasti, minkälaista on Seurahovin ruoka, koska lista on ainakin houkutteleva. Onko kenelläkään kokemusta - mutta pliis asiallisia kommentteja eikä niitä perinteisiä räkänokkajuttuja...

      • jllp

        Kävin perheen kanssa syömässä Seurahovissa joku aika sitten, kun muualla ei ollut tilaa. Ruoka oli ainakin sillä kertaa positiivinen yllätys. Koko perheen mielestä parasta pitkään aikaan ravintolassa syötyä.


      • jää kaipaamaan

        tai ainakin pohtimaan, on se, että mistä löytyy se ruokapaikka, jossa ruokailu on kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus, ehkä jopa elämys. Valitettavan tavallista on se, että ensin odotetaan tarjoilijaa, sitten odotetaan juomia, sitten odotetaan kutakin ruokalajia ja lopuksi odotetaan laskua. Mitä jäi käteen, no se lasku, eikä välttämättä ruokailu kokonaisuudessaan jätä mitään mielikuvaa. Ihme, ettei kukaan ole ehdottanut parhaaksi ravintolaksi(!) McDonaldsia. Onkohan missään hitaampaa Mäkkiä kuin Porvoossa?


    • ainut oikee

      Kyllä Paalaamo vetää pisimmän korren.Kävin syömässä viimmeks´ sienikeiton ja täytyy sanoa ,etten muista milloin ois yhtä hyvää keittoa saanut.Kyllä huommaa onko ruoka tehty ravintolassa vai tullut pakasteena...Kannattaa kokeilla!

      • että en ole

        vielä ehtinyt sinne, kaikki muut taitaa olla kokeiltu. Sen mitä olen lehdistä lukenut, antaa odottaa todella paljon. Kuinka moni muuten muistaa miten ko. paikan ravintolahistoria alkoi? Tai Seurahovin Pihvituvan? Tai Nimbuksen kellarin? Voi olla, että aika kultaa muistoja, mutta kuitenkin. Tarjoilukulttuuri, koko pöytäseurueen ruoka, jonka tarjoilija jakoi pöydässä, flambeeraukset etc.


    • lapselliset herkuttelijat

      Kävimme pari kertaa syksyllä lasten kanssa sunnuntaina Paalaamossa.Siellä oli kiva hoitaja joka askarteli lastan kanssa ja aikuiset sai herkutella rauhassa. Ruoka oli hyvää ja tunnelma aika lepponen. Tammikuussa sitä ei ole ollut ja nyt kaipaillaan sitä.Toivottavasti ei turhaan.Vastaavaan emme ole muualla törmänneet.

      • jotain hyvää

        Hyvä kuulla että näinkin hyvää palvelua on olut, toivottavasti perinne siirtyy toiseen baariin tämän heittäessä konkan...


      • ennustus,
        jotain hyvää kirjoitti:

        Hyvä kuulla että näinkin hyvää palvelua on olut, toivottavasti perinne siirtyy toiseen baariin tämän heittäessä konkan...

        eipä taida olla kovin tavallista ravintoloiden konkurssit. Vaikka juuri tuossa kiinteistössä niin muistaakseni tapahtuikin.


    • tähän väliin.

      Mitä lopettanutta ruokapaikka olettee jääneet kaipaamaan? Mulle Nimbuksen kellari oli ykkönen.

      • Sillon minäkin

        Oliko Nimbuksella kellarikin, tota mä en muista. Parikymppisenä käytiin kaverin kanssa siellä Krouvin kellarissa (ent. Populus) syömässä. Sittenpä käytiin vanhassa Grandissakin syömässä.


      • sulla taitaa mennä
        Sillon minäkin kirjoitti:

        Oliko Nimbuksella kellarikin, tota mä en muista. Parikymppisenä käytiin kaverin kanssa siellä Krouvin kellarissa (ent. Populus) syömässä. Sittenpä käytiin vanhassa Grandissakin syömässä.

        paikat sekaisin. Krouvi oli kutakuinkin nykyisen Gigglinin paikalla (ruokaravintola piharakennuksessa), eka paikka muuten, josta sai pizzaa. Populus oli taas Cittarin parkkiksen kohdalla ja sen yläpuolella oli Crystal. Nimbuksen ravintolat oli Piispankadun puolella, yks oli enemmänkin keskarikahvila, toinen perinteinen juottola (ei ihan räkälä) ja sitten oli tämä kellari, joka oli viimeisen päälle ruokaravintola.


      • jani h.
        sulla taitaa mennä kirjoitti:

        paikat sekaisin. Krouvi oli kutakuinkin nykyisen Gigglinin paikalla (ruokaravintola piharakennuksessa), eka paikka muuten, josta sai pizzaa. Populus oli taas Cittarin parkkiksen kohdalla ja sen yläpuolella oli Crystal. Nimbuksen ravintolat oli Piispankadun puolella, yks oli enemmänkin keskarikahvila, toinen perinteinen juottola (ei ihan räkälä) ja sitten oli tämä kellari, joka oli viimeisen päälle ruokaravintola.

        aivan ehdottoman paskaa palvelua saa lähes 100%varmuudella rossosta(paitsi kipa) sekä omalla kohdallani el alba veti viime vuoden voittajapotin..el albassa syödessämme alkupaloja ilmeisesti omistajien lapset juoksivat ympäri ravintolaa kiljuen sekä tönien muita asiakkaita.vettä ei tullut pöytään vaikka sitä pyydettiin 2 kertaa.kysyessäni kevyistä vaihtoehdoista vastaus oli emmätiiä,kysessäni perunavaihtoehdoista vastaus oli et siin on perunaa..hoh.. lopulta kun saatiin alkupalat pöytään ja aloitimme syömisen niin rouva saapuu peruskartasto kädessään pöytämme luo, lyö kirjan pöytään ja kysyy:misssä on etelä-eurooppa?te varmaan tiedätte ku ootte nuorempia.kyllä sen verran vituitti että otettiin jalat alle ennen pääruokaa. toisena kertana palvelu oli aivan yhtä ala-arvoista sekä ruoka aivan paskaa.omistaja tuntui loukkaantuvan jos kysyi listan annoksista enemmän ku lista informoi.mutta.... täysi kymppi sijainnista sekä terassista.ehkä joku jolla on nätimpi naama saa parempaa palvelua, mutta meikäläinen ei astu jalalakaan siihen paikkaan.paras ruoka löytyy akselilta sevilla-laamanni-seurahovi(iso miinus oksennusreation aiheuttavasta sisustuksesta)-paalaamo-timbaali, loistavaa ruokaa sekä perus ilonen palvelu.


      • oikein El Alban
        jani h. kirjoitti:

        aivan ehdottoman paskaa palvelua saa lähes 100%varmuudella rossosta(paitsi kipa) sekä omalla kohdallani el alba veti viime vuoden voittajapotin..el albassa syödessämme alkupaloja ilmeisesti omistajien lapset juoksivat ympäri ravintolaa kiljuen sekä tönien muita asiakkaita.vettä ei tullut pöytään vaikka sitä pyydettiin 2 kertaa.kysyessäni kevyistä vaihtoehdoista vastaus oli emmätiiä,kysessäni perunavaihtoehdoista vastaus oli et siin on perunaa..hoh.. lopulta kun saatiin alkupalat pöytään ja aloitimme syömisen niin rouva saapuu peruskartasto kädessään pöytämme luo, lyö kirjan pöytään ja kysyy:misssä on etelä-eurooppa?te varmaan tiedätte ku ootte nuorempia.kyllä sen verran vituitti että otettiin jalat alle ennen pääruokaa. toisena kertana palvelu oli aivan yhtä ala-arvoista sekä ruoka aivan paskaa.omistaja tuntui loukkaantuvan jos kysyi listan annoksista enemmän ku lista informoi.mutta.... täysi kymppi sijainnista sekä terassista.ehkä joku jolla on nätimpi naama saa parempaa palvelua, mutta meikäläinen ei astu jalalakaan siihen paikkaan.paras ruoka löytyy akselilta sevilla-laamanni-seurahovi(iso miinus oksennusreation aiheuttavasta sisustuksesta)-paalaamo-timbaali, loistavaa ruokaa sekä perus ilonen palvelu.

        suurimman synnin eli noi mielialavaihtelut. Vaikka itselläni on suurimmaksi osaksi ollut sieltä hyviä kokemuksia, niin en ole sitä enää pahemmin viitsinyt suositella. Rosso on paikkana lähinnä muinaisjäänne.


      • en takkuulla
        sulla taitaa mennä kirjoitti:

        paikat sekaisin. Krouvi oli kutakuinkin nykyisen Gigglinin paikalla (ruokaravintola piharakennuksessa), eka paikka muuten, josta sai pizzaa. Populus oli taas Cittarin parkkiksen kohdalla ja sen yläpuolella oli Crystal. Nimbuksen ravintolat oli Piispankadun puolella, yks oli enemmänkin keskarikahvila, toinen perinteinen juottola (ei ihan räkälä) ja sitten oli tämä kellari, joka oli viimeisen päälle ruokaravintola.

        Ei oo mulla asiat sekaisin Populuksen jälkeen tuli Krouvin kellari niminen rafla siihen nykyisen cittarin kohalle. Ja Crystal muuttui Extasis raflaksi. Puukrouvi oli erikseen.


      • en muistanut
        en takkuulla kirjoitti:

        Ei oo mulla asiat sekaisin Populuksen jälkeen tuli Krouvin kellari niminen rafla siihen nykyisen cittarin kohalle. Ja Crystal muuttui Extasis raflaksi. Puukrouvi oli erikseen.

        tätä toista Krouvia. Se oli siis pelkkä Krouvi? Puutalossa tais olla Porvoon Krouvi.


      • sama
        en muistanut kirjoitti:

        tätä toista Krouvia. Se oli siis pelkkä Krouvi? Puutalossa tais olla Porvoon Krouvi.

        Juu ihan "Krouvin Kellari" Muistan vielä kun tavailin sitä nimee Kellarin Krouvi ja toisinpäin. Puukrouvissa en käyny kertaakaan.


      • edessä hampurilaispaikka,
        sama kirjoitti:

        Juu ihan "Krouvin Kellari" Muistan vielä kun tavailin sitä nimee Kellarin Krouvi ja toisinpäin. Puukrouvissa en käyny kertaakaan.

        jota sanottiin Suomen ensimmäiseksi, tiedä sitten oliko.


      • Aiheen alottaja
        edessä hampurilaispaikka, kirjoitti:

        jota sanottiin Suomen ensimmäiseksi, tiedä sitten oliko.

        Crystallin vierustalla oli eka se Makupala, joka oli ns. elintarvike kiska. Muistan kyllä että itse Extasiksen aikaan ostin siitä jotain syötävää. Se R kiska on ollu siinä iät ajat.


      • Aiheen...
        Aiheen alottaja kirjoitti:

        Crystallin vierustalla oli eka se Makupala, joka oli ns. elintarvike kiska. Muistan kyllä että itse Extasiksen aikaan ostin siitä jotain syötävää. Se R kiska on ollu siinä iät ajat.

        Siis toisella puolella katua se R kiska.


      • En oo alottaja
        Aiheen alottaja kirjoitti:

        Crystallin vierustalla oli eka se Makupala, joka oli ns. elintarvike kiska. Muistan kyllä että itse Extasiksen aikaan ostin siitä jotain syötävää. Se R kiska on ollu siinä iät ajat.

        Siis en mä tän ketjun aiheen alottaja ole. Sorry :))


      • on merkittävä
        Aiheen... kirjoitti:

        Siis toisella puolella katua se R kiska.

        arkkitehtoninen historia, en nyt muista suunnittelijaa tähän hätään. Oliko Makupalassa elintarvikkeitakin? Korttelia idempänä oli muuten yks poistunut rakennus, Marschanin lihakauppa, joka oli järkyttävä 60-luvun laatikko, joka oli pystytetty silloisen Vanhan Apteekin (nyk. Sevilla) eteen. Sevilla lienee Porvoon vanhin kivitalo kirkon jälkeen. "Poistuneita" Ärriä löytyy esim. Kirkkokadulta, WS-kadulta (silloinen Loviisankatu), Aleksanserinkadulta, Lundinkadulta ja Vänrikinkadulta.


      • Oletteko käyneet?
        En oo alottaja kirjoitti:

        Siis en mä tän ketjun aiheen alottaja ole. Sorry :))

        Onkos kukaan käynyt Sibeliuksen Bulevardin varrella olevassa Mega Pizzeriassa? Pihviannoksia ei ole hinnoilla pilattu, pippuri pihvikin vain 8€, tosin sekin on, kuten kaikki muutkin pihvit, tyypilliseen etniseen tapaan vain eräänlainen muunnos lehtipihvistä...


    • LardMock

      1. Sevilla Hyväkokoiset annokset. Hinta/laatu suhde paikallaan. Kaikennälkäisille löytyy taatusti jotain. Polttaa saa. Bonuksiakin saa. Suosittelen Sevillan omia "tapaksia" joista kokoaa omannäköisen annokseen. Esim. kanaa, härkää, oliivejä, salaattia ja yrttileipää.

      2 Sabaai Vain lounasaikaan talvella Lounaspaikkana ehdoton ykkönen. Seisova pöytä, paljon valinnanvaraa ja hinta huikeat 7,90€

      3. Amarillo XL annokset, joka makuun jotakin, pieneen nälkäänkin löytyy näitä em "tapaksia" joista kokoaa mieleisen annoksen.

      • voi olla,

        että "polttaa saa" on sellainen miinus, että ei mene koko ravintolaan. Ihan ok toi listasi, aika samantyyppisiä keskenään.


      • janjabenita
        voi olla, kirjoitti:

        että "polttaa saa" on sellainen miinus, että ei mene koko ravintolaan. Ihan ok toi listasi, aika samantyyppisiä keskenään.

        1. Paalaamo
        2. Sevilla -
        3. Laamanni ---
        4. Timbaali ---
        -
        -
        -
        -
        101. Rillo
        102.Rosso

        Mikä ihme on mennyt Timbaaliin kaksi vierailua viikossa ja molemmat aivan hirveitä. etanat ne jossa piti olla homejuustoa.... ei ollut edes väriksi asti mutta kaverilla kaikkien muiden annosten juustot. Kun kysyttiin miksi niin vastaus oli ettei se ole mahdollista koska heillä on valmis tahna. Ehkä kokki laittoi yhteen tahnaa muttei toiseen onko se mahdotonta ? Yksi tarjoilija ja puolissa pöydissä kiukkuisia ihmisiä jotka olis halunnut ostaa.

        Laamannin Creme Brulee kuin lässähtänyt muna. Hyi Helv.... miten voi pilata niin " helpon" haisikin munalle. Ja se likainen viinilasi. tarjoilijatar hyvä älä pane POMOn harjoittelijan syyksi.

        Rillosta ruoka kuin Rainbow altaasta. miten keskinkertaisista raaka-aineista saa huonon. Palvelu tökkii ihan kuin aikoinaan sanonko missä paikassa olitkaan neiti X ennen töissä.

        Paalaamosta en ekana välittänyt, mutta nyt !
        Ihan kuin olisi pikkujouluajan jälkeen tehty kunnola uusi lista ja ne maut. Huomenna taas.
        Ja onneksi on tarjoilijaksi saatu joku muu kuin koppava pikkutyttö. vaikka et osannutkaan ruotsia.


      • ruokahalua!
        janjabenita kirjoitti:

        1. Paalaamo
        2. Sevilla -
        3. Laamanni ---
        4. Timbaali ---
        -
        -
        -
        -
        101. Rillo
        102.Rosso

        Mikä ihme on mennyt Timbaaliin kaksi vierailua viikossa ja molemmat aivan hirveitä. etanat ne jossa piti olla homejuustoa.... ei ollut edes väriksi asti mutta kaverilla kaikkien muiden annosten juustot. Kun kysyttiin miksi niin vastaus oli ettei se ole mahdollista koska heillä on valmis tahna. Ehkä kokki laittoi yhteen tahnaa muttei toiseen onko se mahdotonta ? Yksi tarjoilija ja puolissa pöydissä kiukkuisia ihmisiä jotka olis halunnut ostaa.

        Laamannin Creme Brulee kuin lässähtänyt muna. Hyi Helv.... miten voi pilata niin " helpon" haisikin munalle. Ja se likainen viinilasi. tarjoilijatar hyvä älä pane POMOn harjoittelijan syyksi.

        Rillosta ruoka kuin Rainbow altaasta. miten keskinkertaisista raaka-aineista saa huonon. Palvelu tökkii ihan kuin aikoinaan sanonko missä paikassa olitkaan neiti X ennen töissä.

        Paalaamosta en ekana välittänyt, mutta nyt !
        Ihan kuin olisi pikkujouluajan jälkeen tehty kunnola uusi lista ja ne maut. Huomenna taas.
        Ja onneksi on tarjoilijaksi saatu joku muu kuin koppava pikkutyttö. vaikka et osannutkaan ruotsia.

        Siellähän ruokailet sitten ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessäsi, ruokarauha ainakin on taattu...


      • Paalaamosta?
        ruokahalua! kirjoitti:

        Siellähän ruokailet sitten ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessäsi, ruokarauha ainakin on taattu...

        En ole vielä ehtinyt käydä siellä, mutta näistä muista täytyy sanoa, että touhu alkaa yhä enemmän muistuttamaan lottoa. Paitsi Rossossa, se on aina varma katastrofi. Mutta sinne on kai niin "helppo" mennä, mitään muuta syytä en keksi sille, että joku sinne viitsisi mennä.


      • katso ihmeessä
        Paalaamosta? kirjoitti:

        En ole vielä ehtinyt käydä siellä, mutta näistä muista täytyy sanoa, että touhu alkaa yhä enemmän muistuttamaan lottoa. Paitsi Rossossa, se on aina varma katastrofi. Mutta sinne on kai niin "helppo" mennä, mitään muuta syytä en keksi sille, että joku sinne viitsisi mennä.

        Kyllä lotossa on osumia ,kun katsot mitä Amarillosta on kirjoitettu. Pystyykö muut oslan paikat samaan...


    • ruokaakiitos

      Olen kokeillut lounasta pari kertaa, ja siellä on aivan ylivoimaisesti paras ruoka! Ravintola Matklubben hotelli Sparressa. Ravintolan sisustusta on uusittu aika paljon. Ja kaiken lisäksi rauhallinen paikka. En tosin ymmärrä miksei ravintola ole auki iltaisin?

      • gastronomi

        En ole koskaan kuullutkaan. Mikä, missä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pysy kaukana musta

      Ja kaikista mun läheisistä. Oon tosissani.
      Ikävä
      97
      5979
    2. Kuvaile kaivattusi

      ulkonäköä. 💡
      Ikävä
      210
      3304
    3. Toiselle puolikkaalleni

      Sinulla ei taida olla kaikki nyt ihan hyvin? Minua itketti eilen kauheasti, sinunko itkuja itkin? Kyllä kaikki selviää j
      Ikävä
      66
      3268
    4. Näin susta unta

      Teit siinä temppuja ja kurkit huomaanko. Niinkuin sun tarttis sitä epäillä. Öitä tuimalle!
      Ikävä
      18
      3225
    5. Niin voimakkaat tunteet

      Että ajattelin hänen olevan se elämän rakkaus. Silmien edessä vikitteli toista ja hyvästelemättä hylkäs niin tyhjyys jäi
      Ikävä
      16
      2495
    6. Nainen, sinä viisas ja ymmärtäväinen

      sekä hyvällä huumorintajulla varustettu. Kun kaikki muut ovat kaikonneet, vain sinä olet jäljellä. Ellet kestä kirjoituk
      Ikävä
      24
      2464
    7. Katu täyttyy askelista...

      Hyvää sunnuntaita ja hyvää jatkoa jos näin...Vettä sataa, mutta hyvä vaan, ainakin kasveille.
      Ikävä
      28
      2323
    8. Onko 172cm lyhyt?

      Pitääkö miehen olla pidempi kuin 172cm?
      Sinkut
      255
      1978
    9. Puhe on halpaa

      Katso mitä hän tekee.Teot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.Uskokaa punaisia lippuja.Hyvää yötä.
      Ikävä
      44
      1606
    10. 6
      1378
    Aihe