skenen kysta

kipupistee

onko kellään avattu tämmöistä virtsateiden rauhasen tukkeuman johdosta tullutta systaa? Oliki kipeä tp:n jälkeen?

3

3110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mullekkin tuli tää kun kävin viimeviikolla papakokeessa gynellä ja sillon kaikki oli vielä hyvin ja normaalia mut ilmeisesti skenen rauhanen jotankin ärsyynty siitä ja tuli toi kysta :s taitaa olla aika harvinainen, kun googlettamalla tää oli ainoo keskustelu siitä ja tähänkään kukaan ei oo vastannu? Kävin näyttää lääkärillä ja sain antibiotti kuurin ja lähetteen klamydia ja tippurikokeisiin ja lähetteen urologille. Lääkäri sano ettei oo ennen nähny turvonnutta skenen rauhasta. Kiinnostaisi kuulla ihmisten kokemuksia, miten hyvin on parantunu? Mulla toi on onneksi jo vähän pienentyny antibiottien ansiosta. Ja lääkäri sano että ei oo vakavaa ja parantuu kyllä.

    • Anonyymi

      Olen sama anonyymi, kuin tuo aiempi anonyymi. Päivittelen tähän nyt parantumistani, jos jollekkin muulle tulee tämä sama skenen kysta ja googlailee sitä paniikissa, niin voi lukea miten mulla parani :) olen nyt syönyt antibiotteja 5 päivää ja rauhanen on pienentynyt puolella eikä enää yhtään kipeä. (Enemmän haarojen imusolmukkeet on kipeät kuin itse rauhanen😅) Alunperin kun kävin lääkärissä rauhanen oli 2cm x 3cm, nyt se on enää vain 1cm x 1,5cm. Se on sen verran pieni jo, etten varmaan kiinnittäisi siihen huomiota, jos en tietäisi rauhasesta. Vielä ei ole tullut sukupuolitauti testien tuloksia.
      I
      tselläni ei onneksi ole ollut virtsaamisessa missään vaiheessa ongelmia, toisin kuin aloittajalla. Vain seksi sattui, mutta siitä olinkin ihan paniikissa ja itkin poikaystävälle että voi apua nyt mun seksielämä on ikuisesti pilalla. Eikä auttanut yhtään kun netistä löytyi vain kauhutarinoita bartholin rauhasesta niin menin ihan paniikkiin. Mutta onneksi tämä skenen rauhanen taitaa parantua helpommin kuin bartholin rauhanen. Oli kyllä pelottavaa kun skenen rauhanen taitaa olla aika tärkeä rauhanen seksuaaliselle mielihyvälle että jos tästä olisi tullut pitkäaikaisempi vaiva, mutta onneksi tää on antibioteilla lähtenyt näin hyvin parantumaan, niin eiköhän tää kohta oo jo kokonaan pois :)

      Mainittakoon vielä että antibiottien olen käynyt joka päivä salilla juoksemassa, koska urheilu poistaa kuona-aineita kehosta (ainakin mun logiikalla pitäis sitten auttaa ton rauhasen tyhjentymistäkin) ja olen syönyt magnesiumia joka päivä koska se vähentää tulehdusta kehosta. Nää oli siis ihan mun omia lisäyksiä tähän rauhasen paranteluun, en tiedä onko vaikuttanut, mutta ainakin mulla rauhanen on parantunut hyvin.

    • Anonyymi

      Sama anonyymi tässä taas :3 unohdin päivittää tänne, että skenen rauhanen parantuikin mulla jo aikoja sitten normaaliksi. Seksi tuntuu hyvältä, eikä rauhanen ärsyynny siitäkään mistä olen tosi kiitollinen. Eli säikähdyksellä selvistin tästä :) ja testeistä tuli myös aikoja sitten ja ei ollut mitään tauteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe