Parque de la Paz

Siru

Moi!
Minkälainen hotelli Parque de la Paz on?
Kaikki tieto on tervetullutta, onko siellä mm. mikroaaltouuni?
Edulliset ruokakaupat?
Minä päivinä oli markkinat Americasissa sekä Los
Gigantesissa ja missä ne pidetään?
Mikä on paras uimaranta?
Mistä kohdasta hotelli on paras mikäli ottaisi
aurinkoa parvekkeella ja näkymä olisi altaalle?
Hyvät ruokapaikat?
Edullisimmat ostoskeskukset?

4

1565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marjo!

      Olimme kysymässäsi hotellissa viime talvena. Ei ole mitään valittamista. Mikroaaltouunia en muista mutta uuni siellä oli, koska muistan meidän lämmittäneen ruokaa. Keittiön hella oli huisin hidas. Hotelli oli siisti. Kävimme hotellin ravintolassa kerran syömässä. Ruoka oli tylsää mutta ei ollut kallista.

      Edullisia ruokakauppoja siellä ei ole mutta paras oli vähän matkan päässä: katua poispäin rannasta vähän matkaa ja sitten oikealle. Kysykää neuvoa paikan päällä.

      Paras ranta on, kun menette suoraan katua rantaa, tarkoitan sitä ruokopäivänvarjoista. Ruokapaikkoja oli laidasta laitaan. Mitään erityisen suositeltavaa ei tule mieleen, paitsi Taganan retkellä saaren toisella laidalla Mama African ravintola ja sen mustekala.

      Hotelli on siis OK ja ehdottomasti Americasin parhaalla paikalla, jos ei ole kauhea bilettäjä. Voisimme mennään samaan hotelliin uudelleen. Toivottavasti näistä vastauksista oli apua.

      • siru

        kiitos viestistäsi!

        Mukavaa kun vastasit ja sain jotain tietoa hotellista. On kummaa kun viestejä tulee niin vähän kyselyihin.....


      • jörkky

        tyypillinen kanarian hotelli,mikroa ei ole,hirvittävä mökä lähiravintoloista klo 22-02 joka päivä,uima-altaan vesi ei lämmitetty.Sijainti keskeinen eli palvelut lähellä.


      • rentona
        jörkky kirjoitti:

        tyypillinen kanarian hotelli,mikroa ei ole,hirvittävä mökä lähiravintoloista klo 22-02 joka päivä,uima-altaan vesi ei lämmitetty.Sijainti keskeinen eli palvelut lähellä.

        Meidän perhe (2 aik. pojat 7 ja 14) lomaili Parque de la pazissa juuri maaliskuun alussa 2010. Oli hiihtolomaviikko ja hotellissa oli aika paljon suomalaisia, lisäksi brittejä, norjalaisia...

        Meillä oli sellainen perusmajoitus, jossa aikuisille oma makuuhuone ja lapsille oma keittiö. Molemmista makuuhuoneista pääsi samaiselle parvekkeelle omien lasiovien kautta. Parveke oli tilava. Meillä huoneisto oli kadulle päin. Sinne paistoi aamuaurinko n. puoleen päivään saakka. Parvekkeella oli muovipöytä ja 3 tuolia. Meidän huoneistoon EI kuulunut meteli brittipubeista eikä hotellin omasta ravintolasta lainkaan! Muutamana aamuna tosin heräsin kolistelevaan lasinkeräysroska-autoon, joka jostain syystä tyhjensi roskista klo 5 aamulla: )

        Huoneistossa tosiaan uunillinen hella 2 liettä. Lisäksi leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin. Astoita niukasti, mutta ihan peruskamat löytyy. Telkku oli maksullinen ja kolikoilla toimiva

        Suihkussa oli amme, suihkua ei saanut irti, joten piti lorottaa siinä alla. Vettä kannattaa säästellä, kun se tulee huoneistokohtaisesta säiliöstä, joka on pieni. Me vuorottelimme päivän mittaan suihkussa, jolloin vesi riitti hyvin.

        Siivoojat kävivät 5 krt viikossa. Sellainen perussiivous, mutta riitti meille hyvin. Huoneissa oli maksulliset tallelokerot. Olimme iloisia, kun siivoojat olivat löytäneet miehen kadottaman 50 euron setelin ja jättäneet yöpöydälle, tuli hyvä mieli: )

        Aamupala oli tosiaan englantilainen. Koko viikko syötiin samaa ruokaa, vikon aikana vaihtui vain yksi juustoleikkele ja kaksi makkaraleikkelettä. Jälkiruokavanukkaat sitä vastoin vaihtoivat ainakin väriä päivittäin.Joka aamu oli tarjolla muroja / leseitä, mysliä & jogurttia ja leipää & tuoremehuja. Kokkitäti paistoi pyynnnöstä kananmunia tai omeletteja ja pekonia, joten oli tuoretta. Lisäksi oli mm. sieniä, munakokkelia, keitettyjä munia, (pahoja) nakkeja, papuja, paistettuja tomaatteja,3-4 juustoa ja saman verran leikkelemakkaroita. Yhtenä aamuna tiskissä oli 4 (!) tuoretta tomaattia, joka olikin ainutta tuoretta... Tätä puolta olisin kaivannut enemmän. Jälkiruokana oli myös hedelmäsalaattia, ananasta, persikanpaloja sekä jokunen hedelmä. Kahviautomaatista sai paria erilaista kahvia, vettä ja kaakaota.
        Aamupala oli täyttävä, se tarjoiltiin klo 8-10 ja sillä pärjäsi hyvin päivän. Tapasimme lähteä kunnon ruoalle vasta iltakuuden jälkeen! Hotellin omassa ruokapaikassa emme käyneet - seinällä näytti olevan tarjous, että jos tilaa sekä aamupalan että lounaan, selviää viikosta 5 päivän maksulla.

        Hotellin ravintolassa oli happy hour joka ilta klo 20-21, jolloin kaikkia juomia sai kaksi yhden hinnalla tosi pilkkahintaan. Samaan aikaan oli ohjelmaa lapsille tunnin ajan (sellaista fröbelinpalikkamusaa in english..) Klo 21 alkoi brittibingo, joka maksoi. Sitten brittiukko laulsekeli...Tämä sama kaava toistui joka ilta ja ohjelma oli tosiaan suunnattu vain briteille.

        Allasta ei oltu lämmitetty, mutta lapset tarkenivat uida koko ajan, minäkin lämpimimpinä päivinä. Allas oli kivan tilava. Lastenallas oli hieman sivummalla, muistaakseni 50 cm.. allasalue oli avoinna (uimavalvojan kera) klo 10-18... Maaliskuun alussa oli jo lämmin ilma, sellaiset 25 meillä koko ajan ja öisinkin 19! Allasalueen tuolit olivat maksuttomia, mutta jos halusi pehmusteen, siitä meni pieni maksu. Altaan vieressä oli allasbaari, josta sai paukkuja, kaljaa, limsaa, pirtelöä, pikkupurtavaa.

        Matkaopas kävi aamuisin hotellin aulassa ja häneltä sai ihan ok infoa. Me teimme 4.5 tunnin retken Royal delfin-risteilylle, jossa bongasimme laivan kannelta delfiinejä ja hylkeitä. Matkalla oli myös mahdollisuus uida. Siihen sisältyi myös lämmin ruoka ja juomaa sai koko matkan samaan hintaan (olut, sangria & limsa). Retki maksoi 150 euroa meiltä neljältä. Valokuvaaja kuvasi kaikki alukseen saapuneet, meistä otettiin kuvia sekä perheenä että pelkästään lapsista. Neljä kuvaa maksoi 20 euroa (olivat siistejä pahvittettuina ja aika isoja).

        Hotellia vastapäätä oli iltaisin pomppulinna sekä trampoliini, jossa sai hyppiä valjaissa. Poikamme kokeilivat täätä jälkimmäistä. Maksoi muutaman euron ja sai hyppiä 4 minuttia. Tästäkin otettiin kuvia, joita oli mahdollisuus ostaa. Pojat tykkäsivät kovasti.

        Ranta oli tosiaan kävelymatkan ulottuvilla. Oikeastaan niitä oli useampiakin. Ostoksillekaan ei ollut pitkä matka. Ruokapaikkoja oli valtavasti, me vaihdoimme paikkaa päivittäin. Kauneimman annoksen saimme Malibu-hotellissa: ) Myös oman hotellin takapuolella (kun kiersi kadun kautta) oli kiva italialaistyyppinen ravintola, jossa iltaisin oli elävää musaa.

        Hotellin aulasta saattoi ostaa edellisen päivän iltasanomat ja aulassa oli muutama netti kolikkoautomaatilla - 10 minuttia maksoi euron.

        Tällaisia aioita tuli mieleen - me viihdyimme ihan kivasti tässä 3 tähden hotellissa: )


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe