Ruokapaikat, onko muuta kuin all inclusive?

hepula

Kaikki Finnmatkojen tarjoamat hotellit yhtä lukuunottamatta näyttää olevan all inclusive. Mistäköhän johtuu. Eikö siellä ole ruokapaikkoja tarjolla? Itse kävisin mieluummin eri ravintoloissa joka ilta mutta epäilyttää tuo tarjonta.
Miten koitte all iclusiven, oliko lähistöllä muutakin tarjontaa runsaasti / edes vähän? kaipasitteko muita ruokapaikkoja?

8

2629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on varmaan

      En ole Venetsuelassa käynyt, mutta olettaisin että ruokaa on tarjolla. Maassa on sentään väkeä useampia miljoonia. Kyllä siellä on ravintoloita, ja uskoisin että paljon enemmän kuin Suomessa. Joka maassa Etelä-Amerikassa missä olen käynyt, vain kuudessa, olen voinut turvallisin mielin syödä ihan sitä samaa mitä paikallinen väki syö.

      • hepula

        Joo no en ajatellutkaan ettei koko maassa olisi ravintoloita. Ajattelin lähinnä jos tämä rantaalue on vaan turisteille rakennettu ja siten pelkästään hotellien täyttämä. Muutamassa viestissä täällä on jopa sanottu että ruokapaikkoja ei juurikaan ole.


    • lomalta palanneet 24.1.07

      Playa el Aguan rannalta löytyy useita ruokapaikkoja.Myös läheiseltä Manzanillon kalastajakylästä löytyy ravintoloita.le Flanboyant hotellissa hyvä all inclusive.rantakadun nettikioskista tai pyyhekaupasta 1euro-4000bolivaria,kurssi vaihtelee päivittäin.vatsataudit yleisiä,lääkettä mukaan.

    • 24.1. Palannut

      Itse olimme all inclusive hotellissa, joka oli Play el Aquan toisessa päässä, ei aivan rannan/ravintoloiden välittömässä läheisyydessä ja itse olin kyllä varsin tyytyväinen siihen ,että hotellimme oli all inclusive. Me emme paikallisissa ravintoloissa käyneet, joten niistä en osaa kommentoida mutta tarjonta kyllä tuntui jokseenkin niukalta. Ravintolat olivat todella pieniä ja itsellä kävi mielessä, että mitenköhän olisi ollut henkilökunnan kielitaidon kanssa ja olisiko ruokalistoja ollut englanniksi koska yleisesti ottaen saarella puhuttiin todella vähän englantia. Ainakin meidän hotellissamme tarjolla oli monipuolista ja vaihtelevaa ruokaa enkä muita ravintoloita kaivannut. Tosin olimme vain viikon matkalla, joten en tiedä olisiko ruoka alkanut toisella viikolla jo tympäistä. Mutta tosiasia on todella se, että suurin osa hotelleista on all inclusive ja omasta mielestäni ravintoloita ei nyt niin suuresti ollut tarjolla. Paikka kun on kuitenkin pieni. Taksimatkan takaa niitä varmasti kyllä löytyy, kuten mainittu Manzanillo, mutta lähitarjonta ei mielestäni ollut mikään valtaisia. Mutta mikä estää tutustumasta paikallisiin ravintoloihin vaikka hotelli onkin all inclusive? Hintaero kun hotelleilla ei käsittääkseni niin valtaisa ole (all nclusive vs. "tavallinen" hotelli).

    • Juuri palannut

      Palasimme juuri lomalta juuri tuosta ainoasta ei-all-inclusive hotellista, eikä voi muuta sanoa kuin että nappiin osunut valinta.

      Viittaamasi Hiltonin läheisyydessä Porlamarissa ja Pampatarissa on kyllä ravintolaa joka makuun, eli siitä ei kannata huolehtia. Varsinkin Italialainen keittiö tuntuu olevan paikallisten suosiossa.

      Paikallisista antimista parhaita ovat ehdottomasti erilaiset meren antimia tarjoavat ravintolat, joita löytyy sekä Porlamarista että Pampatarista runsain määrin. Muilta osin Venezuelalainen ruoka oli jopa meidän makuumme turhan rasvaista (opasta lainatakseni - mikä ei tapa, se lihottaa) - eikä mitenkään erityismaininnan arvoista.

      Hintataso ravintoloissa on meikäläisettäin vähintäänkin edullinen. Kokemuksemme mukaan kaksi ihmistä syö hyvin noin 20 eurolla. Tähän kuuluvat mukaan jo paikalliset juomat ja mahdollisesti myös jälkiruoka, sekä tietysti tipit.

    • rane

      Moro Turusta!
      Tultiin eilen Margaritalta ja voin sanoa vaan
      Playa Aquan puitteista ! Ruoka on hyvää ja sitä
      riittää inglusive-hotellissa (Isla Caribe)!Mutta
      viikon päästä haluaa varmaan jokainen vaihtelua
      ja löysimme mukavia paikoja ruokailuun mm.calle
      Miragua- kadulta ! Thai-ravintola ,viihtyisä puu-
      tarha ja hyvä ruoka, sitten Papas Cafe,hyvä ruoka
      ja hyvä palvelu ja viihtyisä ilmapiiri! Juan Griegosta löytyy hyviä ravintoloita..

    • lesa

      all inclusive hotelli costa caribessa oli niin hyvä ettei kaivannut muuta. Kävimme kyllä Juan Griegossa el mamassa syömässä pari kertaa ja kummalakin kerralla vatsaa väänsi? Hintataso ruokaan nähden aika kova. Toki ruokapaikkoja on paljon ja kannattaa katsastaa mikäli hotellin ruoka ei riitä tai tympii. Sambilissahan on mäkkäri, paitsi meidän hotellita sai iltapäivällä hampurilaisia ja ranskalaisia....ruokaa riittää

    • libre

      Ei todellakaan kannata jumittua all inclusive hotelliin. Jos hotellisi on Playa de Aguassa, niin siellä on useita ravintoloja rantakadulla ja calle Miraqua nimisella sivukadulla kolme ruokaravintolaa. Yksi niistä rauhallinen thai-ravintola puutarhan perällä. Kyllä kahden viikon matkalla ehtii riittävästi maistella hotellin antimia, joten paikallisiin ravintoloihin tutustuminen kannattaa aloittaa jo ensimmäisellä viikolla.
      Muutenkin kannattaa lähteä rohkeasti liikkeelle. Taksilla ajaminen todella edullista ja turvallista. Itse olin hotelli Isla Caribessa, el
      Tiranossa. Näppärästi sieltä kävi taksilla Playa Aguassa asioimassa ja syömässä. Hotellin allasalue kaunis ja ilmava. Rakennukset vaaleita ja siistejä. Mutta ranta liian tyrskyisä uimiseen. Naapurihotellin taksiasemalta on turvallista ottaa taksi ja pyytää ajamaan esim. Manzanillon rannalle toiselle puolelle saarta. Takseilla kiinteät taksat, Manzanilloon 15 000 bolivaria. Yleensä taksit haluavat sopia koska tulevat noutamaan. Aallokko Manzanillossa loivempaa, pääsee hyvin uimaan. Ei paljon turisteja, paikalliset kalastajat työn touhussa. Muutama hyvä kalaravintola, suosittelen, englanninkielen taitoisia myös löytyy. Playa Guayacan myös tutustumisen arvoinen. Ehkä et edes törmää toisiin turisteihin siellä.
      Juangriegoon kannattaa myös mennä auringonlaskua ihailemaan ja rantaravintolaan syömään.
      Retket kannattaa ostaa paikallisista toimistoista. Saat halvemmalla ja palvelu hyvää, ovat luotettavia. Noin puolessa välissä Playa de Aguan rantakatua valkoinen toimisto, sinisellä nimi, jalkakäytävällä pöydän ääressä iloisia "poikia", kannattaa tutustua heidän retkitarjontaan, paljon yhteistyökumppaneita.
      Kaikille Margaritalle lähtijöille hyvää matkaa, älkää todellakaan jääkö ilmaisen ruoan ja juoman vuoksi hotellin altaalle makaamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe