Kännykkävarkaus

Nimetön

Tapahtuipa tiistai-iltana 30.1. Kotkassa Kotekon toimipisteessä seuraavaa: poikani ollessa harjoituksissa oli hän unohtanut kännykkänsä housujensa taskuun pukuhuoneeseen. Voitte varmaankin arvata ettei se enää ollut siellä taskussa hänen tultua harjoittelemasta! Asia ottaa päähän ja sen tekee vielä erityisen ärsyttäväksi se ettei varas tee kyseisellä kännykällä yhtään mitään kun se on sim-lukittu!
Jos siis satut olemaan tuo kyseinen henkilö joka taskuilla on vieraillut, ole niin ystävällinen ja palauta puhelin Pasaatin Elisa-shopittiin, siellä he tietävät kenelle se kuuluu. Puhelin on Sony Ericsson W850i, liukuläpällinen musta puhelin. Ja jos taas huomaat että kaverillesi tai nuorellesi on ilmestynyt puhelin jonka alkuperästä ei ole tietoa, toimi samoin.
Puhelimella on meille paljon arvoa; se on vasta jouluksi hankittu ja olemme sidottuja kyseiseen liittymään kera olemattoman puhelimen seuraavat 24 kuukautta! Tämänhetkiselle hallussapitäjälle on se siis aivan arvoton!

7

2222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häh.

      Lähes uusi SonyEricsson W850i on mielestäsi arvoton ja käyttökelvoton vain koska se on SIM-lukittu? Valitettavasti ei ole. Varastettua matkapuhelinta voi hyödyntää useammallakin tavalla vaikka se olisi lukittu ja hämärätyyppi ei osaisi lukituksia purkaa, mutta kyllä Suomessakin hämäräpiireistä löytyy tyyppejä jotka osaavat purkaa kaikki matkapuhelimen lukitukset. (Tämä tietohan helpottaa kipuanne koska teitä koskee erityisesti se jos matkapuhelin olisi hämärätyypille arvoton.)

      Jos poika on sen ikäinen että ei osaa huolehtia matkapuhelimesta niin miksi ostaa noin kallis matkapuhelin jos sen menettäminen on näin kivulias asia?

      Ei vissiin edes mikään vakuutuksenne matkapuhelimen menettämistä korvaa?

      Valitettavasti turha kuvitella että kukaan matkapuhelinta palauttaa, metetetty mikä menetetty.

      • heips

        Voihan olla että kännykän varastanut ei ole mikään hämärätyyppi eikä välttämättä edes tunne sellaisia ja sen tähden tämän keskustelun aloitinkin.

        Kenelle vain voi käydä vahinkoja...eli tarkoitan tässä kännykän unohtumista taskuun; pojalla ei ole aiemmin ollut puhelin mukana harjoituksissa mutta oli nyt jostain syystä tullut matkaan mukaan.
        Ja toisaalta vaikka puhelin olisi ollut halpakin, ottaisi se ns. kipeää myös silloin, sillä varkaushan kohdistuu aina henkilöön ja täten murentaa turvallisuuden tunnetta.

        Vakuutus onneksi korvaa kännykän menetyksen.

        Eikä mielestäni ole koskaan turhaa uskoa jokaisesta meistä, niistä hämäristäkin tyypeistä, löytyvän ripausta hyvää.


      • pari kytkyluuria hommannut
        heips kirjoitti:

        Voihan olla että kännykän varastanut ei ole mikään hämärätyyppi eikä välttämättä edes tunne sellaisia ja sen tähden tämän keskustelun aloitinkin.

        Kenelle vain voi käydä vahinkoja...eli tarkoitan tässä kännykän unohtumista taskuun; pojalla ei ole aiemmin ollut puhelin mukana harjoituksissa mutta oli nyt jostain syystä tullut matkaan mukaan.
        Ja toisaalta vaikka puhelin olisi ollut halpakin, ottaisi se ns. kipeää myös silloin, sillä varkaushan kohdistuu aina henkilöön ja täten murentaa turvallisuuden tunnetta.

        Vakuutus onneksi korvaa kännykän menetyksen.

        Eikä mielestäni ole koskaan turhaa uskoa jokaisesta meistä, niistä hämäristäkin tyypeistä, löytyvän ripausta hyvää.

        Mutta kai tajusitte ottaa mukaan palvelun, että muutama euro/kk joka kuukausi pakettiin lisää niin saa uuden puhelimen. Eikös tämä ole automaattisestikin jo useissa pakettipuhelimissa.

        Eli ilmoitatte puhelimen varastetuksi, pyydetään joku pieni selvitys tod.näk. (tai ei mitään) ja jos kuukausimaksu on ollut esim. 35e niin se nousee 3-5 eurolla ja saatte paluupostissa uuden puhelimen. Yleensä on joku raja monta luuria saa hukata/hajoittaa, itsellä taitaa olla paketissa että 4. Hintoihinhan tuo nyt tottakai tulee jos alkaa urakalla turmella luureja, mutta kyllä nyt yleensä jokaisella yhden hukkaamisen kukkaro kestää:)

        Suosittelen asennoitumaan näin, joko luuri on jollain joka sillä todella tekee jotain tai 99% tod. näköisyydellä sen on vienyt sellainen joka huomattuaan sen olevan hyödytön, on hajoittanut sen lähimpään seinään tai tiputtanut jokeen. Ei noita takaisin saa, se on aina ihan fakta. Jos nyt ei jonkun muun tutkinnan yhteydessä esim. narkkarikämpästä löydy joku puhelinten hautausmaa.


    • lexander

      käväise poliisikamarilla ja pyydä heiltä televalvontatietojen seuraamista. Kyseisen puhelimen imei- koodin avulla on mahdollista nähdä kenelle sillä soitetaan ja siten saada poliisitutkinnan avulla selville anastaja.

      • hah hah haa

        hah hah haa


    • ,khj

      Poikasi on ilm. kohtalaisen nuori, jolloin on mahdollista, että hän sepittää tarinan että puhelin on varastettu housuista.

      Joskus lapset/nuoret saattavat joutua ikäistensä tai vanhempien ryöstön tai kiristyksen kohteeksi, jolloin heistä saattaa tuntua paremmalta kertoa ettei tiedä kuka puhelimen vei, koston pelossa.

      Voi olla, että naapurin mukulat on kiristäneet puhelimen ja sanoneet, että vetävät korville jos näkevät. Kyllä minä tiedän, että teidän poika on rohkea ja häntä ei kiristetä, mutta usein vanhemmat saattavat olla jäävejä ajattelemaan kokonaisvaltaisesti.

      Ota asia puheeksi.

      Älä usko ensimmäistä selitystä - se voi olla puutaheinää.

      Joskus lapset rahoittavat huumeiden käytön/kokeilun myymällä tavaraa, tai vain alkoholinkäytön. Juu, ei teidän poika. Avaa silmät.

      Missä lapsesi liikkuu?

      Olen n. 25 vuotias enkä tiedä/tunne ketään ikäistäni miespuolista joka ei olisi jotain HUUMETTA kokeillut yläasteikäiseksi mennessä. Ja nyt on kyseessä hyvien perheiden kakarat.

      JUUJUU, EI TEIDÄN POIKA!

      • 11+2

        "Olen n. 25 vuotias enkä tiedä/tunne ketään ikäistäni miespuolista joka ei olisi jotain HUUMETTA kokeillut yläasteikäiseksi mennessä. Ja nyt on kyseessä hyvien perheiden kakarat. "

        Laskenet huumeeksi alkoholin ja tupakan? Muussa tapauksessa voin sanoa, etten halua kaveripiiriisi tutustua!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe