Superihana seksinaiseni

Onnen poika

Silloin talvisena iltapäivänä minä Sinut viimein kohtasin. Kauan olin kulkenut, elänyt, matkustanut. Ollut naimisissa, nainut yhtä jos toistakin,siellä sun täällä, mutta vasta silloin tulin täydellisyyden lähteelle. Eikä ollut edes täydenkuun aika…

Hait minut asemalta, jo autossa suutelimme vaikkemme olleet koskaan aiemmin tavanneet, kirjoitelleet vain. Ja oudot väristykset juoksivat pitkin selkääni… Oudonnimiset tienviitat vilahtelivat ohitse, kätesi liikkui hiljaa reidelläni, minun käteni hyväili niskaasi varovasti, tunnustellen, etsien jotakin. Olin taikojennoutomatkalla outoon laaksoon, niin kaiketi Sinäkin. Tuleva muusani, rakastettuni. Mutta mistä minä sen silloin olisin voinut tietää. Kuljin vain kanssasi kohti Suurta Tuntematonta.

Illalla sohvallasi kielemme kohtasivat toisensa. Käteni hakeutui pehmeille rinnoillesi, tunsi kovettuvat nännisi. Kullini jäykistyi, ja huohottaen painoin käteni alkkareihisi, löysin jo litimärän ihanuutesi. Vein sormeni suuhuni ja maistoin mehuasi. Hunajaista, ihanan suloista ja silti niin Jumalattoman riettaan kiihottavaa. Hampaamme kalahtivat vastakkain ja suussa tuntui ripaus suolaa, pikkuinen, ihana veren maku. Intohimon, kiiman ja suurimman vietin aromi.

Riuhtaisin pitsipöksyt yltäsi, pudottauduin polvilleni jalkojesi juureen ja upotin naamani ihanuuteesi. Annoin kieleni vaeltaa syvälle salatun laakson uumeniin, kyrpäni seisoi niin että pelkäsin sen halkeavan, mutta jatkoin, kunnes lantiosi alkoi tehdä pientä pyörivää liikettä, mehusi valuivat alas leualleni ja kuulin hiljaisen voihkeesi.

Silloin en kestänyt enempää, kohottauduin ylemmäs ja työnsin hitaasti kaluni kuumaan, sykkivään pilluusi. Hiiret juoksivat taas ylösalas pitkin selkärankaani, vauhti oli kova, nekin olivat tulleet hulluiksi yhdessä minun kanssani.

Liikuttelin itseäni ensin varovasti, tunnustellen, sitten kiihdytin vauhtia, vedin välillä kalun kokonaan ulos ja painoin taas juurta myöten sisään. Olimme tähdet samalla suoralla, halusin Sinun kuiskaavan korvaani kaiken sen mikä on niin raakaa ja kaunista.
Ensimmäisen kerran räjähti kun purit minua kaulaan, hellästi mutta määrätietoisesti. Lensimme yhdessä avaruuden tähtisumun lävitse, olimme yksi, yksi nauttiva keho, yksi yö… Ja se jatkui aamuun asti.

Jatkuu yhä, vaikka nyt on jo kevät ja pian puhkeavat pajunkissat tienvarsiin. Eikä minun enää tarvitse odottaa nimettyä täydenkuun yötä. Sillä tiedän, Sinä olet minussa, minäsinussa, kaikki oleva…

Mitä tapahtuukaan sitten kun syreenissä on taas silmut ja laulurastas puhaltaa auringonlaskun aikaan huiluunsa, runoilee keväästä. Niin kuin tietäisi jo… Vastaus on selvä. Haluan Sinut. Söisin, mutta sittenhän Sinua ei enää olisi. Joten pitänee tyytyä hiukan vähempään. Mutta vain hiukan.

12

5510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romantikko

      Jopa oli romanttinen novelli, varsinainen romanssi, kuten otsikossa lukee.

    • mää mää

      Tykkäsin tästä kovasti!

    • Onnea vaan

      Kaunista ja runollista. Tosin ehkä hieman mahtipontista paikoitellen.

    • Jenna Q

      tämä on hyvä, mutta olen lukenut tämän jo aikaisemmin tällä sivulla. kulli, ja pillu sanojen käyttöä voisi harkita näin romanttisessa tarinassa. pilaa vähän kaunista tunnelmaa. salaperäisyyttä mukaan! älkääkä nyt kysykö, mikä sana sitten sopii. miettikää! :)

      • mielipide

        no kyllä "kulli" ja "pillu" paremmin sopii kuin "emätin" ja "penis"...vai?


      • Queenie
        mielipide kirjoitti:

        no kyllä "kulli" ja "pillu" paremmin sopii kuin "emätin" ja "penis"...vai?

        totta. mutta kuka sanoo että niitä pitäisi käyttää? luen juuri emanuelle nimistä kirjaa, joka on erottinen kertomus kys. nimisestä naisesta. se on aivan todella ihanasti kirjoitettu, ilman rumia sanoja. se on aistillinen, ihana, kiihottava... kannattaa ehdottomasti lukea ja ottaa opiksi! :))


      • ellu

        sitä kyllä ole tässä sivulla ennen ollut,,
        eikä missään muuallakaan se on absolut varma...

        ite näin ku ukkoni sen tuossa kirjoitti ihan mulle vaan !!!! unta oot nähny!!! t ellu


      • minni
        ellu kirjoitti:

        sitä kyllä ole tässä sivulla ennen ollut,,
        eikä missään muuallakaan se on absolut varma...

        ite näin ku ukkoni sen tuossa kirjoitti ihan mulle vaan !!!! unta oot nähny!!! t ellu

        ukkosi on käynyt lukemassa ja kopsannut jutun. mäkin olen tämän tarinan lukenut jo aiemmin.hyvä tämä stoori on,ei siinä mitään.


      • ellu
        minni kirjoitti:

        ukkosi on käynyt lukemassa ja kopsannut jutun. mäkin olen tämän tarinan lukenut jo aiemmin.hyvä tämä stoori on,ei siinä mitään.

        näin ku hän tuossa koneellani kirjoitti mut tyhmälle on turha jäkättää,, kiitos nyt kuitenkin mielenkiinnostasi ja yritä nyt ehtiä todistusaineistoa tulevaa varten ,,kiitti. ellu..


      • meria

        pillulle kauniimpia vastineita: lootuskukka, kukka, vulva
        kalulle: miekka, peitsi


    • ellu

      ...odotan sinua...

    • ellu

      rakastelimme 17 peräkkäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe