Ankara opettaja - remix

"Petteri"

Ollessani yläasteella yhdeksännellä luokalla, jouduin kerran lyhyeen jälki-istuntoon tunnilta myöhästymisen ja sitä seuranneen opettajalle hermostumiseni takia. Olin ollut kuulemma liian välinpitämätön opettajan kysellessä syytä ja sanoin suorat sanat tälle "vanhalle akalle". No, sitten jäin eräänä perjantaina istumaan sitä puolta tuntia, joka oli määrätty.

Valvomaan tuli sama opettaja, jonka takia olin siihen joutunutkin. Hän oli siis sellainen vajaa nelikymppinen tiukka ja ankara hieman vanhanaikainenkin opettaja. Mutta ulkonäkönsä puolesta hän ei ollut lainkaan epämiellyttävä, keskimittainen ja ryhdikäs, olisi voinut luulla vaikka liikunnanopettajaksi. Tummat, kiiltävät hiukset olivat aina siistillä nutturalla ja kasvojen piirteet olivat oikeastaan aika pehmeät ja lempeät, vain silmissä näkyi tuo opettajalle sopivakin tiukkuus ja lujuus.

Hän oli aina kesän jälkeen kauniisti ruskettunut ja silloin tällöin hän pukeutui varsin nuorekkaastikin, jolloin saattoi todeta hänen huolehtineen vartalostaan hyvin koko ikänsä. Minä itse olin tuolloin siis 16-vuotias jo melkein miehen mittoihin kasvanut poika ja luonnollisestikin olin tarkkaan tutkinut katseellani jokaisen piirteen tästäkin silmääni miellyttävästä naisesta.

Viimeisen tunnin päätyttyä jäin istumaan pulpettiini ja kaikkien muiden lähdettyä luokasta tuli tämä valvojani paikalle ja totesi minun olevan tällä kertaa tottelevaisesti siellä missä pitikin. Hän käski minun tulla istumaan eturiviin, jotta voisimme hieman keskustella tapahtuneesta. Siirryin ripeästi ja vastailin sitten parhaani mukaan, mutta niukasti, opettajan kyselyihin, oliko minulla jotain ongelmia opinnoissa tai jotain muuta. Kieltelin ja selitin vain tavallaan vahingossa sanoneeni rumasti ja pyysin vielä anteeksikin. Opettaja oli tähän tyytyväinen ja olimme muutaman minuutin hiljaa. Minä luin jotain koulukirjaa ja opettajakin silmäili jotain papereita.

Sitten hän kuitenkin nousi seisaalleen ja alkoi kävellä edestakaisin luokan edessä, puhuen samalla: "No, sinä selvästikin kadut tekoasi, eikä se kovin vakava ollutkaan, mutta keskustelin rehtorin kanssa asiasta ja hän kehotti minua olemaan ankara sinua kohtaan ja varmistamaan että vastedes kunnioitat minua ja muita opettajia." Kuuntelin hiljaa ja ihmettelin hieman noita rehtorin puheita, enhän minä nyt ollut tehnyt juuri mitään.

Opettaja jatkoi: "Rehtori ei ohjeistanut minua sen tarkemmin, joten ajattelin itse että minun ehkä pitäisi käyttää erästä vanhaa, mutta tehokasta keinoa." Opettaja oli puhuessaan tullut viimein seisomaan aivan viereeni ja käski minua nousta seisomaan. "Sinä et tietenkään välttämättä pidä tästä rangaistuksesta, mutta mielestäni minulla on oikeus siihen, koska nimittelit minua sillä tavoin." opettaja sanoi ja käski minua saman tien riisumaan housuni.

Tämä käsky sai minut aivan lukkoon, en osannut tehdä enkä ajatella mitään, en tajunnut yhtään mitä opettaja tarkoittaa. Hän joutuikin käskemään minua uudelleen ja selitti: "Tämä ei ehkä ole ollenkaan tavallista, mutta aion antaa sinulle hieman piiskaa, jotta tiedän sinun varmasti oppineen olemaan kunnolla. Riisu nyt vain reippaasti päällyshoususi, sinulla ei nyt ole vaihtoehtoja." Mietin olisiko minun tosiaan suostuttava tähän ja ajattelin, että tämä opettaja saattaisi kyllä hankkiakin minulle lisää istumista, jos taas alkaisin vastustella. Ajattelin ettei minulle kävisi välttämättä kuinkaan, jos vain tottelisin kiltisti ja niinpä avasin housuni ja vedin ne kokonaan jaloistani. Opettaja vilkaisi jalkojani ja melko tiukkoja lyhyitä kalsareitani. Hieman jännittyneellä, mutta hymyilevällä äänellä hän sanoi: "Hyvä, tulehan sitten tänne." Opettaja otti tuolinsa pöytänsä takaa ja kävi istumaan sille. "Käyhän tähän polville mahallesi niin saat rangaistuksesi."

Otin väkinäisesti pari tarvittavaa askelta ja asetuin varovasti makaamaan opettajan reisien päälle. Tunsin rintaani vasten pehmeän farkkukankaan ja jäntevän jalan. Lonkkani makasi toisen jalan päällä. Opettaja painoi toisen kätensä melko raskaasti niskaani ja varoitti minua hieman kummallisella äänellä: "No niin, nyt rankaisen sinua röyhkeydestäsi." Samassa hän läimäytti minua keskelle toista pakaraani ja nytkähdin hänen sylissään säikähtäessäni. Nainen jatkoi saman tien ja löi toista pakaraani, se sattui jo selvästi ja pieni ihmetyksen inahdus pääsi karkuun huuliltani. Opettaja jatkoi läiskien yhä uudelleen kankkujani vuorotellen ja sanoi vain: "Muista nyt miten käy jos haistattelee opettajalle!" Lyönnit eivät aiheuttaneet kovinkaan paljon kipua, enkä enää reagoinut niihin juuri mitenkään, odottelin vain kuinka kauan nainen mahtaisi jatkaa. Sitten kuitenkin hätkähdin ja suorastaan kauhistuin, sillä huomasin yhtäkkiä, että opettajan reiteen painautunut penikseni oli huomaamattani kovettunut ja oli jo melko paksuna ja vääntyneenä hankalasti kalsareissani. En ehtinyt keksiä mitään apukeinoa, kun opettaja lopetti pakaroitteni läiskimisen ja sanoi: "Tuo voisi ehkä jo riittää, mutta nousehan ja ota varmuuden vuoksi vielä nuo kalsaritkin pois niin saan hoidettua tämän oikein kunnolla."

Hän nosti minua hartioista ja olin pakotettu nousemaan suoraan naisen silmien eteen, penikseni pullottaessa tiukoissa alushousuissani. Liikautin housujani hieman alaspäin, mutta en riisunut niitä vaan katsoin kysyvästi opettajaan. Hän katsoi ensin haarojani ja sitten silmiini sanoen: "Riisupas nyt vaan ne, ei tuo pippelisi estä meitä hoitamasta tätä loppuun." Hän tarttui itse pöksyihini ja vetäisi ne nopeasti polviini, puoliksi erektiossa oleva kaluni käännähti esiin ja jäi sojottamaan opettajan kasvojen eteen. Seisoin jähmettyneenä ja katsoin vain vuoroin penistäni, vuoroin sitä tuijottavaa opettajaa. "No niin, takaisin tähän" hän sanoi ja veti minut jälleen mahalleni syliinsä. Tällä kertaa hän aloitti heti hitaasti läimäyttelemään paljaita kankkujani. Olin hyvin hämmentynyt ja sydämeni hakkasi voimakkaasti reiteen nojaavassa rinnassani. Tuijotin lattiaa ja tunsin koko ajan, kuinka nyt paljas kaluni painautui opettajan housuja vasten ja hiljalleen koveni.

Opettaja lopetti piiskaamiseni ja mitään sanomatta hieman hyväili pakaroitani ja reisiäni. Odotin kauhistuneena mitä hän nyt keksisi ja pelkoni osoittautui oikeutetuksi. Hän liu'utti kätensä reiteni etupuolelle ja saman tien kaluni juurelle. Hän painoi penistäni reittään vasten ja tunsimme molemmat, kuinka se sykkien kovettui kohti täydellistä erektiota. Olin ihmeissäni, mutta aloin jo arvella ettei tämä ehkä enää pitäisi kuulua rangaistukseeni. Opettaja sanoi: "Sinun pippelisi taisi vähän innostua tästä. No, ehkäpä oletkin jo saanut tarpeeksi punaa pepullesi, nousehan ylös." Aloin sydän hakaten nousta seisaalleni ja tiesin opettajan heti kiinnittävän huomionsa pystyssä sojottavaan kaluuni. Hän katsoikin heti hymyillen nytkähtelevää penistäni ja sitten minua suoraan silmiin kysyen: "Ei kai tuo piiskaus ollut paha juttu, ainakin osittain sä näköjään pidit siitä. Älä häpeä ollenkaan, sulla on kaunis pippeli." En voinut muuta kuin hieman hymyillä väkinäisesti.

"Mutta ehkä me kuitenkin jatketaan vielä vähän, vai mitä?" hän jatkoi ja otti kevyesti kiinni kaluni varresta ja toisella kädellä nosti hieman kivespussejani. Hätkähdin kosketusta ja pidätin hengitystäni. Opettaja otti kiinni lähempää kaluni kärkeä ja veti esinahkani kokonaan taakse, se tuntui todella voimakkaalta ja samassa pelästyin ensimmäisen kerran, että saattaisin saada siemensyöksyn jos hän jatkaisi tuollaista. Opettaja kuitenkin katsoi minua hellästi, ja myöhemmin tajusin että katseessa oli myös valtavasti kiihkoa, enkä katsonut enää tarpeelliseksi vastustella. Hän kysyi: "Tehdään vielä yks juttu ja sitten voit lähteä kotiin. Käy istumaan tuohon tuolille." Opettaja lopetti kaluni sivelemisen ja kävin istumaan. Hän riisui puseronsa, napitti auki farkkunsa ja oli yhtäkkiä edessäni pelkät valkoiset silkkialusvaatteet päällään. Ahmin hänen solakkaa, kaunista ja kiinteää vartaloaan silmilläni, eikä erektioni osoittanut enää mitään hiipumisen merkkejä. Siinä iässä jo täysin herännyt seksuaalisuuteni huolehti siitä, että huomasin itsekin olevani todella kiihottunut. Opettaja katseli minua ja etenkin pystyssä komeana tapittavaa penistäni ja nojasi pöytäänsä alkaen painella sormillaan häpykumpuaan pikkuhousujensa läpi. Katselin lumoutuneena ja odottaen hänen puuhaansa ja pian hän työnsi sormensa pöksyjensä alle, enkä voinut olla huomaamatta hänen ennennäkemätöntä ilmettään.

Naisen täytyi todella nauttia tuosta, päättelin kuunnellessani hänen huokailuaan. Omakin käteni oli jo kaluni ympärillä ja puristelin ja runkkailin sitä varovasti. Opettaja otti sitten nuo pari askelta pöytänsä luota ja tuli aivan eteeni. Mitään sanomatta hän veti hitaasti pikkuhousunsa alas ja minä vain tuijotin paljastuvaa jalkoväliä, jossa oli siistin näköinen musta karvatupsu ja heti sen alapuolella pullean näköinen häpy. Tämä näky oli minulle kyllä jokseenkin tuttu pornolehtien sivuilta, mutta silti se näytti aivan järisyttävän uskomattomalta. Pystysuuntainen viiva, joka oli kiiltelevien, poimuisten ja pehmeän näköisten häpyhuulten välissä oli näin yllättäen nähtynä melkein liikaa ensikertalaiselle pojalle.

Sitten hän riisui myös rintaliivinsä, asetti kätensä hartioilleni ja asettautui istumaan syliini. Katoimme vain toisiamme silmiin, enkä osannut tehdä mitään muuta kuin asettautua paremmin istumaan tuolille ja annoin opettajan istua syliini. Olimme siis kasvokkain ja opettaja painautui niin lähelle minua, että hänen rintansa painuivat kiinni minun rintaani. Tunsin kuinka hänen nänninsä olivat melko kovat. Tajusin vasta hiljalleen asentomme ja huomasin kaluni olevan opettajan vatsaa vasten, sen varsin aivan opettajan hävyn pinnassa kiinni. Opettaja hyväili hartioitani hetken ja liikutteli itseään siten että hänen nänninsä hiertyivät rintaani vasten ja kaluni varsi hieman hieroi hänen häpyään. Hengitin raskaasti ja pidin silmiäni kiinni, en tiennyt mitä minulle oikein tapahtuisi, tuntui uskomattomalta. Opettajakin tuntui olevan omissa maailmoissaan, välillä hän huokaisi ääneen. Sitten hän kohottautui hieman ja sanoi hiljaisella ja oudolla äänellä: "Ja nyt mä haluun nussia sua, oo siinä vaan niin mä otan sut sisääni." En ollut uskoa korviani, ymmärsin että hän tarkoitti haluavansa yhdyntää. En voinut, enkä kyllä halunnutkaan tehdä mitään, istuin vain siinä ja pidin kiinni tuolista, kun opettaja nousi jaloilleen ja työnsi lantionsa aivan kiinni minuun. Vilkaisin syliini ja näin kivikovana jököttävän kullini pään olevan jo aivan lähellä opettajan kiiltävää häpyä. Samassa tunsin kuinka terskaani kosketti jokin ennen kokematon ja suljin silmäni.
Hitaasti vaikeroiden opettaja laskeutui syliini ja penikseni upposi kokonaan hänen pilluunsa. Hän puristi minua lujasti itseään vasten ja keinui hiljaa sylissäni. Tunsin, kuinka meidän molempien sydämet hakkasivat voimakkaasti ja painoin huuleni opettajan kaulalle. Tunne nivusissani oli jotain jota ei voi kuvitella. Opettaja alkoi liikkua välillä ylös ja alas, välillä eteen ja taakse. Hän huohotti ja äännähteli liikkuessaan ja pari kertaa hän kuiskasi korvaani: "Mä haluun nussia sua... sun kovaa nuorta kyrpää." Hän jatkoi ja jatkoi liikettään, kunnes minusta alkoi yhtäkkiä tuntua, että jotain tapahtuisi nivusissani. Tunne oli aivan uusi, mutta tajusin sen olevan lähestyvä orgasmi. Sain sanottua opettajalle käheällä äänellä: "Hei, mä taidan kohta saada orkun." Hän vastasi vaikeroiden: "Joo anna tulla vaan... mäkin laukeen ihan kohta." Melkein kivun kaltainen tunne kalussani ja nivusissani voimistui, enkä enää voinut pidätellä voihkintaa vaan suorastaan uikutin jokaisella opettajan liikahduksella. Onneksi hänenkin orgasminsa alkoi tulla ja kiihdytettyään vielä hiukan liikkeitään hänen inahtelunsa muuttui kiljahteluksi ja hän huusi syliini puristautuneena: "Aaai...huaah, mä saan sen, mä saan!"

Minun orgasmini alkoi myös opettajan huudon aikana, enkä vähään aikaan kuullut enkä nähnyt mitään. Kipu peniksessäni muuttui kuin tulpaksi, joka kulki läpi elimeni ja päästi orgasmin valloilleen. Tunsin kuinka penikseni sykki syvällä opettajan pillussa ja orgasmi jatkui uskomattoman pitkään. Pienen hetken kuluttua olimme edelleen sylikkäin aivan kiinni toisissamme ja kaluni edelleen opettajan pillussa. Se nytkähteli siellä hiljalleen rentoutuen ja opettaja tuntui myös tuntevan sen, sillä hän liikahti pari kertaa kaluni tahdissa. Suutelin varovasti hänen kaulaansa ja hengitimme molemmat raskaasti, palautuen pikku hiljaa. Opettaja nousi ylös ja suuteli minua ohimennen suulle. Nojauduin tuolilla taaksepäin ja vedin syvään henkeä. Opettaja seisoi edessäni ja hymyili minulle voipuneen näköisenä. Hän otti pöydältään nenäliinan, kumartui luokseni ja pyyhki hellävaroen kutistuneen penikseni puhtaaksi spermasta ja oman pillunsa nesteistä, minä vain istuin kuin juopuneena. Hän poimi lattialta rintaliivinsä ja niitä pukiessaan huomasin, kuinka hänen vielä turvoksissa olevasta ja märkänä kiiltelevästä pillustaan valui meidän kummankin nesteitä pitkin reittä ja lattialle. Halusin myös osoittaa hänelle hellyyttäni ja nousin ottamaan toisen paperin ja pyyhin hänen sileät, ruskettuneet reitensä kuiviksi.

Nousin ylös, katsoimme toisiamme silmiin ja suutelimme kevyesti. Opettaja sanoi: "Kiitos tästä, kaipasin niin kovasti... jotenkin." Hymyilin ja vastasin: "Oli upee kokemus." Muuta en keksinyt.

0

7215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        56
        1876
      2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        48
        1638
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        52
        1574
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        5
        1517
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1495
      6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        6
        1405
      7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        8
        1306
      8. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        12
        1281
      9. Revi siitä ja revi siitä

        Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
        Varkaus
        4
        1163
      10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

        Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
        Hämeenlinna
        4
        1138
      Aihe