Huomio margaritalle matkustavat!!!!

Lepe

Juttelin tässä juuri eilen tuttavani kanssa, joka oli palannut isla de margaritalta. Kehui kovasti lomakohdetta. Negatiivista palautetta antoi ainoastaan lentomatkasta, joka oli todella uuvuttava....Väsyneenä ja uupuneena kun saapuu kohteesen tulee ensimmäisenä mieleen, että HYI,täällä on likaista! Koko ajan siellä entrattiin paikkoja ja kaikki näytti loppujen lopuksi hyvältä. Takseja tuttavani käski käyttämään kovasti jos johonkin haluaa mennä. Erittäin halpaa lystiä! 7 tuntia oli kuljettanut ja maksoi 50 euroa. Laguunit jossain päin saarea kuulemma näkemisen arvoinen paikka ja muutenkin maisemat aivan upeat joihin taksikuski oli vienyt. Homeongelmista puhuville täällä vain tiedoksi se, että oletteko ajatelleet sitä, että ilmankosteus on margaritan saarella 99 prosenttia! Voipi olla, että hiukan ehkä kosteus haiskahtaa huoneistossa, mutta tarkoittaako se heti sitä, että ilmassa oli hometta?? Miettikääpä sitä...Kyseinen tuttavani vain oli samaisessa hotellissa, jossa on kuulemma kengätkin "homehtunut" lattialle! Puppua! Yöt ovat kuumaa ja kosteaa...heräilivät litomärkinä ja kävivät unien välissä suihkussa,vaikka oli ilmastointi! Ruoka oli ollut todella hyvää! Tuoretta kalaa tuotiin pikkupaateilla saarelle ja sitä osasivat paikalliset valmistaa. Eikä missään milloinkaan tuttavani ole saanut niin hyvää pippuripihviä MEDIUMININÄ kuin siellä! Antoi kyllä ruualle kovat arvosanat! Ruuat olivat nautittu paikallisissa ravintoloissa. Ihmiset olivat äärettömän ystävällisiä ja iloisia, vaikka köyhyydestä siellä on kärsittykin. Korut pyysi säilyttämään juuri sen köyhyyden vuoksi tallelokerossa. Sormukset ja korvakorut voi huoletta pitää. Mitään vatsatauteja ei ilmennyt,niinkuin ei muillankaan matkalaisilla ja kaikki meni kuulemani mukaan oikein loistavasti. Oli ollut oikein ihan loma ja toivottavasti teillä muillakin! Minulla ainakin!!!! Odotan kovasti!

5

3269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuri

      Margaritalta eilen. Vietimme tosi mukavan ja rentouttavan loman. Paljon nähtiin ja koettiin. Lomailupaikkana saari on hyvä, jos nauttii aidosta tunnelmasta, lämmöstä ja upeista maisemista. Ruokailupaikkoja on paljon ja on vara valita.

      Hintataso on edullinen kaikessa. Ja vielä, jos sortuu laittomaan rahanvaihtoon, niin ihan sikahalpaa. Itse käytimme laillisia rahanvaihtopisteita ja silti kaikki tuntui edulliselta. Hintataso suhteessa palvelujen laatuun ja määrään tekee osaltaan saaresta loistavan lomailukohteen.

      Suosittelemme lomakohteeksi!

    • itse paikalla ollut

      ilman kosteus noin 80%.vatsatauteja esintyi yleisesti.kärpäsparvet ruokailujen riesana.voiko kymmenet home ongelmista kirjoittaneet,paikanpäällä olleet,olla väärässä.lentomatka oli esitteen mukainen.

      • on varmasti

        paljon totuutta. Huomioikaa kuitenkin, etta hyvässä hotellissa on palvelu ja kaikki muutkin puitteet kunnossa.

        Olimme Hiltonissa ja siellä kaikki toimi loistavasti ja siistiä oli. Ranta oli valkohiekkainen, mutta leväinen aallonmurtajan vuoksi. Upea ja suuri uima-allasalue (mm. 180m pitkä "jokiuima-allas")puutarhoineen korvasi rannan. Tilaa oli joka paikassa, koska allasalue oli niin suuri.


    • kummastunut!?!

      Kuinka voit väittää ettei kenkgät homehtuneet lattialle tietämättä asiasta yhtään mitään? Huoneiden homenurkat, homeiset verhot jne. on oikein valokuvattuina ihan finnmatkoille todistukseksi siitä millaisiin lääviin ne ihmisiä törkyhinnalla laittavat. Nämä kaikki vain varoituksen sanoina ihmisille, jotka sinne matkustavat.. kannattaa tutkia huone heti ensimmäisenä päivänä ettei sitten myöhemmin tule ikäviä yllätyksiä ja matka mene sen vuoksi pilalle! Toki Hesperia playa el aguassa on homeettomiakin huoneita, me emme niihin vaan päässeet muutoista huolimatta!

    • taitaaa

      olla yhtä pöllö kuin sinä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      252
      2127
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      2016
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      97
      1730
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      114
      1542
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1160
    7. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      113
      1008
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      999
    9. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      983
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      906
    Aihe