Huomio margaritalle matkustavat!!!!

Lepe

Juttelin tässä juuri eilen tuttavani kanssa, joka oli palannut isla de margaritalta. Kehui kovasti lomakohdetta. Negatiivista palautetta antoi ainoastaan lentomatkasta, joka oli todella uuvuttava....Väsyneenä ja uupuneena kun saapuu kohteesen tulee ensimmäisenä mieleen, että HYI,täällä on likaista! Koko ajan siellä entrattiin paikkoja ja kaikki näytti loppujen lopuksi hyvältä. Takseja tuttavani käski käyttämään kovasti jos johonkin haluaa mennä. Erittäin halpaa lystiä! 7 tuntia oli kuljettanut ja maksoi 50 euroa. Laguunit jossain päin saarea kuulemma näkemisen arvoinen paikka ja muutenkin maisemat aivan upeat joihin taksikuski oli vienyt. Homeongelmista puhuville täällä vain tiedoksi se, että oletteko ajatelleet sitä, että ilmankosteus on margaritan saarella 99 prosenttia! Voipi olla, että hiukan ehkä kosteus haiskahtaa huoneistossa, mutta tarkoittaako se heti sitä, että ilmassa oli hometta?? Miettikääpä sitä...Kyseinen tuttavani vain oli samaisessa hotellissa, jossa on kuulemma kengätkin "homehtunut" lattialle! Puppua! Yöt ovat kuumaa ja kosteaa...heräilivät litomärkinä ja kävivät unien välissä suihkussa,vaikka oli ilmastointi! Ruoka oli ollut todella hyvää! Tuoretta kalaa tuotiin pikkupaateilla saarelle ja sitä osasivat paikalliset valmistaa. Eikä missään milloinkaan tuttavani ole saanut niin hyvää pippuripihviä MEDIUMININÄ kuin siellä! Antoi kyllä ruualle kovat arvosanat! Ruuat olivat nautittu paikallisissa ravintoloissa. Ihmiset olivat äärettömän ystävällisiä ja iloisia, vaikka köyhyydestä siellä on kärsittykin. Korut pyysi säilyttämään juuri sen köyhyyden vuoksi tallelokerossa. Sormukset ja korvakorut voi huoletta pitää. Mitään vatsatauteja ei ilmennyt,niinkuin ei muillankaan matkalaisilla ja kaikki meni kuulemani mukaan oikein loistavasti. Oli ollut oikein ihan loma ja toivottavasti teillä muillakin! Minulla ainakin!!!! Odotan kovasti!

5

3293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuri

      Margaritalta eilen. Vietimme tosi mukavan ja rentouttavan loman. Paljon nähtiin ja koettiin. Lomailupaikkana saari on hyvä, jos nauttii aidosta tunnelmasta, lämmöstä ja upeista maisemista. Ruokailupaikkoja on paljon ja on vara valita.

      Hintataso on edullinen kaikessa. Ja vielä, jos sortuu laittomaan rahanvaihtoon, niin ihan sikahalpaa. Itse käytimme laillisia rahanvaihtopisteita ja silti kaikki tuntui edulliselta. Hintataso suhteessa palvelujen laatuun ja määrään tekee osaltaan saaresta loistavan lomailukohteen.

      Suosittelemme lomakohteeksi!

    • itse paikalla ollut

      ilman kosteus noin 80%.vatsatauteja esintyi yleisesti.kärpäsparvet ruokailujen riesana.voiko kymmenet home ongelmista kirjoittaneet,paikanpäällä olleet,olla väärässä.lentomatka oli esitteen mukainen.

      • on varmasti

        paljon totuutta. Huomioikaa kuitenkin, etta hyvässä hotellissa on palvelu ja kaikki muutkin puitteet kunnossa.

        Olimme Hiltonissa ja siellä kaikki toimi loistavasti ja siistiä oli. Ranta oli valkohiekkainen, mutta leväinen aallonmurtajan vuoksi. Upea ja suuri uima-allasalue (mm. 180m pitkä "jokiuima-allas")puutarhoineen korvasi rannan. Tilaa oli joka paikassa, koska allasalue oli niin suuri.


    • kummastunut!?!

      Kuinka voit väittää ettei kenkgät homehtuneet lattialle tietämättä asiasta yhtään mitään? Huoneiden homenurkat, homeiset verhot jne. on oikein valokuvattuina ihan finnmatkoille todistukseksi siitä millaisiin lääviin ne ihmisiä törkyhinnalla laittavat. Nämä kaikki vain varoituksen sanoina ihmisille, jotka sinne matkustavat.. kannattaa tutkia huone heti ensimmäisenä päivänä ettei sitten myöhemmin tule ikäviä yllätyksiä ja matka mene sen vuoksi pilalle! Toki Hesperia playa el aguassa on homeettomiakin huoneita, me emme niihin vaan päässeet muutoista huolimatta!

    • taitaaa

      olla yhtä pöllö kuin sinä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe