Klamydian oireet 3:ssa päivässä?

Ei kai vaan...??

Oli villi viikonloppu, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olin yhdynnässä kahdesti ja käytimme kondomia, sitten sunnuntaina päivällä vielä kolmannen kerran mutta silloin ei enää haluttu kumia väliin. Kumppanini sanoi olevansa varma että on terve, ja raskaudenehkäisy hoidettiin muulla tavalla. Edellisestä seksikerrasta on jo pari viikkoa, ja sitä ennenkin seksiä ollut aika harvakseltaan.

No sitten tiistain tuntumassa alkoi tuntua pientä kutinaa ja kirvelyä, tuntui kuin olisi sekä lievä virtsatietulehdus että hiivatulehdus päällä. Ensin ajattelin että alapää on vaan ärtynyt äkillisestä “paljosta käytöstä” mutta nyt on jo pakko uskoa että jotain on pielessä.

Keskiviikko-iltana laitoin emättimeen hiivalääkekapselin (sellaisen jonka pitäisi auttaa kerta-annoksella). Torstai-iltana ei olo ollut yhtään parempi, joten menin (yleis)lääkäriin, jolle kerroin epäileväni ns. honeymoon-kystiittiä eli seksin laukaisemaa virtsatietulehdusta. Sanoin että teoriassa sukupuolitautikin on mahdollinen, mutta lääkäri oli sitä mieltä että oireet alkaneet spt:iin liian nopeasti ja tod. näk. kyseessä on vain virtsatietulehdus. Sain siihen antibioottikuurin, ja pyysin myös suun kautta otettavan hiivalääkkeen.

Nyt syön antibioottia toista päivää ja tänään aamulla otin sen hiivalääkkeen. Iltapäivällä vessassa käydessä pissaaminen vielä vähän kirvelsi muttei enää niin paljon kuin edellisenä päivänä. Emättimessä kuitenkin tuntui epämiellyttävää kutinaa ja kun sormella koettelin, on paljon kokkareista valkoista mönjää jossa myös kellertävää joukossa, yök. Alkkareihin ei kuitenkaan tule vuotoa, eikä se mönjä haise YHTÄÄN millekään.

Nyt en osaa päättää oisko tuo mönjä valkovuodon ja sen emätinkapselin jäänteitä, vai oire jostain pahemmasta kuin vain hiivatulehduksesta. Ja toisaalta, kun olen jo ottanut satsin hiivalääkettä sekä ala- että yläkautta, luulisin että hiivatulehduksenkin oireet jo alkaisivat hellittää?

Rakkaat kanssasisaret, kertokaa kokemuksia, voiko esim. klamydia kuitenkin iskeä päälle näin nopeasti? Vai voiko raju seksi tauon jälkeen antaa “jälkitaudiksi” seka vtt:n että niin sitkeän hiivatulehduksen ettei se kahdellakaan lääkkeellä parane?

Syön tietysti kuurin loppuun ja muutenkin tarkkailen tilannetta. Menkkojen pitäisi alkaa just NYT joten varmaankin odotan että ne tulee ensin, ja menen sitten gynelle kunnolla syyniin ja testattavaksi jos oireet jatkuvat. Sitä odotellessa olisi kuitenkin kiva kuulla muitten kokemuksista vastaavanlaisessa tilanteessa. – Kumppanille kerroin, ja hän vakuutti edelleen olevansa varma että on terve. Menee kuitenkin huomenna lääkäriin, joten ehkä saan sitä kautta tiedon aiemmin.

2

1797

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • samantapaista

   Vietin 3 viikkoa sitten myös hiukka "hurjemman" viikonlopun ja muutama päivä sen jälkeen alkoi samat oireet kuin sinulla. Söin heti suun kautta otettavan hiivalääkkeen, hetkeksi helpotti mutta sitten oireet palasivat. Terv.hoitajalle soitin ja hän sanoi, että hiiva kyllä paranee yhdellä kuurilla ja kysyi sp-taudin mahdollisuudesta,mutta kirjoitti samalla myös labraan hiivatestin. Samalla kertaa otettiin myös klamydiatesti ja "thank God" tulos negatiivinen,molemmissa. Mutta kun oireet jatkuivat aina vain, kutinaa ja kirvelyä ja omituista oloa...soitin toiselle terkkarille ja hän sanoi, että saattaa olla että söin sen hiivakuurin turhaan, jolloin paikat tulee liian puhtaiksi ja se puolestaan aiheuttaa mainittuja oireita. Käski ostamaan Bepanthen-salvaa ja sivelemään sitä alapäähän, myös emättimen sisään. Ja kas, se oikeasti auttoi!! Eli sitäkin keinoa voisit kenties kokeilla, pikkutuubi maksoi vähän yli 5 euroa.
   Meillä naisilla on lisäksi se "ikävä" ominaisuus, että tuntiessamme syyllisyyttä johonkin seksiin liittyvässä jutussa, kehitämme tiedostamatta itsellemme monia oireita alapäähän...itselläni oli esim. hirveä morkkis sen vkonlopun jälkeen, joten epäilen kirvelyn johtuneen siitäkin!

  • Deead

   Niin samaa mietin, kun itselläni tuntuisi että olisi klamydia kun oireita on ja en ole ollut kanssakäymisissä PITKÄÄN kuin kondomin kanssa ja nyt oireet tulivat tänä aamuna ja keskiviikkona olimme yhdynnässä?!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mika Muranen juttu tänään

   Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
   Sananvapaus
   32
   2655
  2. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

   Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
   Tv-sarjat
   30
   2452
  3. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   9
   1419
  4. Millaisessa tilanteessa näit hänet

   viimeksi? Saitko sanottua mitään vai jähmetyitkö ja vaan katselit?
   Ikävä
   76
   1349
  5. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   375
   1250
  6. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   92
   1065
  7. Kukka kuoli Koivuhaassa

   Tuommonen nimi oli tuolla murhapalstalla syyllisestä pallas puro jukka antero mutta kukka oli se toinen?
   Kokkola
   11
   1028
  8. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   102
   1019
  9. Olet nainen premium

   Minuun verrattuna. Yksi päivä kävin suihkussa ja hetken sen jälkeen katsoin itseä peilistä ja tulin siihen tulokseen ett
   Ikävä
   33
   1001
  10. Näin sinut tänään

   Pitkään on ollut helpompaa. Olen hyväksynyt sen, ettei meitä ikinä tule. Olet käynyt mielessäni enää harvemmin, en ajatt
   Ikävä
   34
   956
  Aihe