Klamydian oireet 3:ssa päivässä?

Ei kai vaan...??

Oli villi viikonloppu, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olin yhdynnässä kahdesti ja käytimme kondomia, sitten sunnuntaina päivällä vielä kolmannen kerran mutta silloin ei enää haluttu kumia väliin. Kumppanini sanoi olevansa varma että on terve, ja raskaudenehkäisy hoidettiin muulla tavalla. Edellisestä seksikerrasta on jo pari viikkoa, ja sitä ennenkin seksiä ollut aika harvakseltaan.

No sitten tiistain tuntumassa alkoi tuntua pientä kutinaa ja kirvelyä, tuntui kuin olisi sekä lievä virtsatietulehdus että hiivatulehdus päällä. Ensin ajattelin että alapää on vaan ärtynyt äkillisestä “paljosta käytöstä” mutta nyt on jo pakko uskoa että jotain on pielessä.

Keskiviikko-iltana laitoin emättimeen hiivalääkekapselin (sellaisen jonka pitäisi auttaa kerta-annoksella). Torstai-iltana ei olo ollut yhtään parempi, joten menin (yleis)lääkäriin, jolle kerroin epäileväni ns. honeymoon-kystiittiä eli seksin laukaisemaa virtsatietulehdusta. Sanoin että teoriassa sukupuolitautikin on mahdollinen, mutta lääkäri oli sitä mieltä että oireet alkaneet spt:iin liian nopeasti ja tod. näk. kyseessä on vain virtsatietulehdus. Sain siihen antibioottikuurin, ja pyysin myös suun kautta otettavan hiivalääkkeen.

Nyt syön antibioottia toista päivää ja tänään aamulla otin sen hiivalääkkeen. Iltapäivällä vessassa käydessä pissaaminen vielä vähän kirvelsi muttei enää niin paljon kuin edellisenä päivänä. Emättimessä kuitenkin tuntui epämiellyttävää kutinaa ja kun sormella koettelin, on paljon kokkareista valkoista mönjää jossa myös kellertävää joukossa, yök. Alkkareihin ei kuitenkaan tule vuotoa, eikä se mönjä haise YHTÄÄN millekään.

Nyt en osaa päättää oisko tuo mönjä valkovuodon ja sen emätinkapselin jäänteitä, vai oire jostain pahemmasta kuin vain hiivatulehduksesta. Ja toisaalta, kun olen jo ottanut satsin hiivalääkettä sekä ala- että yläkautta, luulisin että hiivatulehduksenkin oireet jo alkaisivat hellittää?

Rakkaat kanssasisaret, kertokaa kokemuksia, voiko esim. klamydia kuitenkin iskeä päälle näin nopeasti? Vai voiko raju seksi tauon jälkeen antaa “jälkitaudiksi” seka vtt:n että niin sitkeän hiivatulehduksen ettei se kahdellakaan lääkkeellä parane?

Syön tietysti kuurin loppuun ja muutenkin tarkkailen tilannetta. Menkkojen pitäisi alkaa just NYT joten varmaankin odotan että ne tulee ensin, ja menen sitten gynelle kunnolla syyniin ja testattavaksi jos oireet jatkuvat. Sitä odotellessa olisi kuitenkin kiva kuulla muitten kokemuksista vastaavanlaisessa tilanteessa. – Kumppanille kerroin, ja hän vakuutti edelleen olevansa varma että on terve. Menee kuitenkin huomenna lääkäriin, joten ehkä saan sitä kautta tiedon aiemmin.

2

1802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samantapaista

      Vietin 3 viikkoa sitten myös hiukka "hurjemman" viikonlopun ja muutama päivä sen jälkeen alkoi samat oireet kuin sinulla. Söin heti suun kautta otettavan hiivalääkkeen, hetkeksi helpotti mutta sitten oireet palasivat. Terv.hoitajalle soitin ja hän sanoi, että hiiva kyllä paranee yhdellä kuurilla ja kysyi sp-taudin mahdollisuudesta,mutta kirjoitti samalla myös labraan hiivatestin. Samalla kertaa otettiin myös klamydiatesti ja "thank God" tulos negatiivinen,molemmissa. Mutta kun oireet jatkuivat aina vain, kutinaa ja kirvelyä ja omituista oloa...soitin toiselle terkkarille ja hän sanoi, että saattaa olla että söin sen hiivakuurin turhaan, jolloin paikat tulee liian puhtaiksi ja se puolestaan aiheuttaa mainittuja oireita. Käski ostamaan Bepanthen-salvaa ja sivelemään sitä alapäähän, myös emättimen sisään. Ja kas, se oikeasti auttoi!! Eli sitäkin keinoa voisit kenties kokeilla, pikkutuubi maksoi vähän yli 5 euroa.
      Meillä naisilla on lisäksi se "ikävä" ominaisuus, että tuntiessamme syyllisyyttä johonkin seksiin liittyvässä jutussa, kehitämme tiedostamatta itsellemme monia oireita alapäähän...itselläni oli esim. hirveä morkkis sen vkonlopun jälkeen, joten epäilen kirvelyn johtuneen siitäkin!

    • Deead

      Niin samaa mietin, kun itselläni tuntuisi että olisi klamydia kun oireita on ja en ole ollut kanssakäymisissä PITKÄÄN kuin kondomin kanssa ja nyt oireet tulivat tänä aamuna ja keskiviikkona olimme yhdynnässä?!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe