Klamydian oireet 3:ssa päivässä?

Ei kai vaan...??

Oli villi viikonloppu, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olin yhdynnässä kahdesti ja käytimme kondomia, sitten sunnuntaina päivällä vielä kolmannen kerran mutta silloin ei enää haluttu kumia väliin. Kumppanini sanoi olevansa varma että on terve, ja raskaudenehkäisy hoidettiin muulla tavalla. Edellisestä seksikerrasta on jo pari viikkoa, ja sitä ennenkin seksiä ollut aika harvakseltaan.

No sitten tiistain tuntumassa alkoi tuntua pientä kutinaa ja kirvelyä, tuntui kuin olisi sekä lievä virtsatietulehdus että hiivatulehdus päällä. Ensin ajattelin että alapää on vaan ärtynyt äkillisestä “paljosta käytöstä” mutta nyt on jo pakko uskoa että jotain on pielessä.

Keskiviikko-iltana laitoin emättimeen hiivalääkekapselin (sellaisen jonka pitäisi auttaa kerta-annoksella). Torstai-iltana ei olo ollut yhtään parempi, joten menin (yleis)lääkäriin, jolle kerroin epäileväni ns. honeymoon-kystiittiä eli seksin laukaisemaa virtsatietulehdusta. Sanoin että teoriassa sukupuolitautikin on mahdollinen, mutta lääkäri oli sitä mieltä että oireet alkaneet spt:iin liian nopeasti ja tod. näk. kyseessä on vain virtsatietulehdus. Sain siihen antibioottikuurin, ja pyysin myös suun kautta otettavan hiivalääkkeen.

Nyt syön antibioottia toista päivää ja tänään aamulla otin sen hiivalääkkeen. Iltapäivällä vessassa käydessä pissaaminen vielä vähän kirvelsi muttei enää niin paljon kuin edellisenä päivänä. Emättimessä kuitenkin tuntui epämiellyttävää kutinaa ja kun sormella koettelin, on paljon kokkareista valkoista mönjää jossa myös kellertävää joukossa, yök. Alkkareihin ei kuitenkaan tule vuotoa, eikä se mönjä haise YHTÄÄN millekään.

Nyt en osaa päättää oisko tuo mönjä valkovuodon ja sen emätinkapselin jäänteitä, vai oire jostain pahemmasta kuin vain hiivatulehduksesta. Ja toisaalta, kun olen jo ottanut satsin hiivalääkettä sekä ala- että yläkautta, luulisin että hiivatulehduksenkin oireet jo alkaisivat hellittää?

Rakkaat kanssasisaret, kertokaa kokemuksia, voiko esim. klamydia kuitenkin iskeä päälle näin nopeasti? Vai voiko raju seksi tauon jälkeen antaa “jälkitaudiksi” seka vtt:n että niin sitkeän hiivatulehduksen ettei se kahdellakaan lääkkeellä parane?

Syön tietysti kuurin loppuun ja muutenkin tarkkailen tilannetta. Menkkojen pitäisi alkaa just NYT joten varmaankin odotan että ne tulee ensin, ja menen sitten gynelle kunnolla syyniin ja testattavaksi jos oireet jatkuvat. Sitä odotellessa olisi kuitenkin kiva kuulla muitten kokemuksista vastaavanlaisessa tilanteessa. – Kumppanille kerroin, ja hän vakuutti edelleen olevansa varma että on terve. Menee kuitenkin huomenna lääkäriin, joten ehkä saan sitä kautta tiedon aiemmin.

2

1930

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samantapaista

      Vietin 3 viikkoa sitten myös hiukka "hurjemman" viikonlopun ja muutama päivä sen jälkeen alkoi samat oireet kuin sinulla. Söin heti suun kautta otettavan hiivalääkkeen, hetkeksi helpotti mutta sitten oireet palasivat. Terv.hoitajalle soitin ja hän sanoi, että hiiva kyllä paranee yhdellä kuurilla ja kysyi sp-taudin mahdollisuudesta,mutta kirjoitti samalla myös labraan hiivatestin. Samalla kertaa otettiin myös klamydiatesti ja "thank God" tulos negatiivinen,molemmissa. Mutta kun oireet jatkuivat aina vain, kutinaa ja kirvelyä ja omituista oloa...soitin toiselle terkkarille ja hän sanoi, että saattaa olla että söin sen hiivakuurin turhaan, jolloin paikat tulee liian puhtaiksi ja se puolestaan aiheuttaa mainittuja oireita. Käski ostamaan Bepanthen-salvaa ja sivelemään sitä alapäähän, myös emättimen sisään. Ja kas, se oikeasti auttoi!! Eli sitäkin keinoa voisit kenties kokeilla, pikkutuubi maksoi vähän yli 5 euroa.
      Meillä naisilla on lisäksi se "ikävä" ominaisuus, että tuntiessamme syyllisyyttä johonkin seksiin liittyvässä jutussa, kehitämme tiedostamatta itsellemme monia oireita alapäähän...itselläni oli esim. hirveä morkkis sen vkonlopun jälkeen, joten epäilen kirvelyn johtuneen siitäkin!

    • Deead

      Niin samaa mietin, kun itselläni tuntuisi että olisi klamydia kun oireita on ja en ole ollut kanssakäymisissä PITKÄÄN kuin kondomin kanssa ja nyt oireet tulivat tänä aamuna ja keskiviikkona olimme yhdynnässä?!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      Kaksisuuntainen mielialahäiriö
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe