Ihmissuvun alku

Krsna

Tässä on ihmissuvun alku Brahmanista alkaen täydellisenä ainakin 19 vuotta Aadamin 7:n pojan "Rudran" jälkeen syntyneen Devahutiin asti ja sen jälkeen vielä Brahmanin viimeiseen lapseen "Vakiin" asti. Jos jollakulla on tietoa lisää tai voi korjata tietojani, niin toivoisin hänen laittavan tietonsa tänne.



Ihmissuvun alku Brahmanista eli Aadamista ja Eevasta alkaen.


Alla olevassa luettolossa ne nimet, jotka on merkitty lainausmerkeillä, ovat veeda-kirjallisuudessa käytettyjä nimiä samasta persoonasta eli Aadamista käytetään veeda-kirjallisuudessa nimeä "Brahman", Kainista nimeä Indra jne.

Aadamin ollessa 30 (Aadamiahan alkoi painamaan suru hänen ollessaan 58 vuoden ikäinen eli oliko Aadam 31 ja Eeva 29 vuoden ikäinen, kun Kain syntyi?) ja Eevan 28 vuotias heille syntyi Kain eli "Indra". Kaksi vuotta myöhemmin syntyi Aabel ja edelleen kaksi vuotta Aabelin syntymisestä syntyi demoni "Puloma".

Kaksi vuotta demoni "Puloman" syntymän jälkeen Aadamille ja Eevalle syntyi ensimmäinen tytär, jonka demoni "Puloma" otti vaimokseen myöhemmin. Kaksi vuotta Aadamin ja Eevan ensimmäisen tyttären syntymästä Aadamille ja Eevalle syntyi poika "Candra". "Candra" otti myöhemmin vaimokseen Kainin pojan Hanokin tyttären "Prasutin" ja hänen miehensä "Daksan" 27 tytärtä.

Kun Kain oli 27 ja Aabel 25 vuoden vanha, niin Kainin kaksi veljeä ("Puloma" 23 ja "Candra" 19)
olivat yllyttämässä metsän laidassa Kainia surmaamaan Aabel, "Candran" sanoessa "tapa se, tapa se", jonka
Kain sitten surmasi kedolla ollessaan.

Aadamin ja Eevan kolmannelle pojalle "Pulomalle" ja neljännelle lapselle (tytär) syntyi tytär "Saci-Devi" näiden ollessa 21 ja 19 vuotiaita eli "Saci-Devi" oli 2-vuotias Aabelin saatua surmansa Kainin kädestä. "Puloma" ja hänen vaimonsa saivat pojan 3 vuotta Aabelin surman jälkeen. Kain surmasi demoni "Puloman" (noin 5 vuotta) Aabelin surman jälkeen.

Kain otti myöhemmin vaimokseen "Puloman" tyttären "Saci-Devin", jonka kanssa hän sai Hanokin eli "Swayambhuva Manun"
Kainin ollessa 47 vuoden ja "Saci-Devin" ollessa 22 vuoden ikäinen. Kainin ja "Saci-Devin" seuraava lapsi (poika) syntyi noin 3 vuotta (aikamäärä epävarma) Hanokin syntymästä ja sitä seuraava noin 6 vuotta (aikamäärä epävarma) Hanokin syntymästä.

Kainin toinen lapsi (poika) otti puolisokseen Kainin kolmannen lapsen (tytär) ja heille syntyi kolme poikaa ja 2 tytärtä. Neljäs Kainin ja "Saci-Devin" lapsi oli poika, joka syntyi noin 12 vuotta (aikamäärä epävarma) Hanokin syntymästä. Kainin ja "Saci-Devin" neljännelle lapselle ja kolmannelle pojalle syntyi 6 poikaa ja tyttäriä, (joista toinen (4?) poika oli Turkkilaisten esiisä?) ja yksi (kolmas) oli mies, joka surmasi pojan/miehen ollessaan 9 -vuotias tai 9 vuotiaan pojan/miehen ja yksi (kuudes?) poika oli romanien esi-isä. Viides Kainin ja "Saci-Devin" lapsi (tytär) syntyi noin 22 vuotta (aikamäärä epävarma) Hanokin syntymästä.

Kainin ja "Saci-Devin" kuudes lapsi oli poika, joka syntyi noin 26 vuotta Hanokin syntymästä ja seitsemäs lapsi oli poika, jotka kaikki syntyivät ennen Aadamin ja Eevan viidettä lasta Seetiä. Oliko Kainin pojan Hanokin viides lapsi poika ja kuudes lapsi tytär? Todennäköisesti ei. Viimeisin Kainin ja "Saci-Devin" lapsista (poika) syntyi noin 22 (viimeistään) vuotta ennen Aadamin ja Eevan pojan Seetin syntymistä.

Kainin ja "Saci-Devin" 2 lapsi (poika) ja 3 lapsi (tytär) "menivät naimisiin" ja heille syntyi 16 (19) vuotta ennen Aadamin pojan Seetin syntymää poika joka syntyi myöhemmin Lootin poikana Mooabina ja 10 vuotta ennen Aadamin pojan Seetin syntymää tytär "Sata-Rupa" ja yksi poika 4 vuotta ennen Aadamin pojan Seetin syntymää. Kainin poika Hanok otti heidän tyttärensä "Satarupan" vaimokseen kun "Satarupa" oli 27-vuotias ja heille syntyi 3 poikaa ja 3 tytärtä. Kainin ja "Saci-Devin" neljäs lapsi (poika) otti myös vaimokseen Kainin ja "Saci-Devin" 2:n ja 3:n lapsen toisen tyttären, joka syntyi noin 5 (6) vuotta Aadamin pojan Seetin syntymän jälkeen.

Aadamin ja Eevan viides poika Seet eli "Maharsi Angira" (ilmestyi Brahmanin suusta) syntyi 53 vuotta Kainin pojan Hanokin syntymän jälkeen. Seet otti vaimokseen Kainin pojan Hanokin tyttären "Prasutin" ja hänen miehensä "Daksan" tyttären "Sraddhan". Seetille syntyi kolme poikaa "Utathya", "Samvarta" ja "Brhaspati" ja neljä tytärtä "Sinivali", "Kuhu", "Raka" ja "Anumati". 5 (6) vuotta Seetin syntymän jälkeen syntyi Kainin ja "Saci-Devin" 2:n ja 3:n lapsen toinen tytär joka oli melko iäkäs (38,39) synnyttäessään ensimmäisen poikansa ja ehkä lapsensakin?

Aadamin ja Eevan toinen tytär syntyi 9 vuotta Seetin syntymän jälkeen. Kainin ja "Saci-Devin" 2:n ja 3:n lapsen kolmas poika syntyi 14 vuotta Seetin syntymän jälkeen. "Rudra" eli "Kardama Muni", Aadamin ja Eevan kuudes poika (joka ilmestyi Brahman varjosta) syntyi 20 vuotta Seetin syntymän jälkeen. "Rudra" otti vaimokseen Kainin pojan Hanokin ja "Satarupan" tyttären "Devahutin eli Devin" ja heille syntyi 2 poikaa "Kartikeya" ja "Kapila" ja 9 tytärtä "Kala" (puoliso "Marici"), "Anasya" (puoliso "Atri"), "Sraddha" (puoliso "Angira"), "Havirbhu" (puoliso "Pulastya"), "Gati" (puoliso "Pulaha"), "Kriya" (puoliso "Kratu" eli "Dharma"), "Khyati" ("Bhrigu"), "Arundhati" (puoliso "Vasistha"), "Santi" (puoliso "Atharva") ja myöhemmin "Shivana" eläessään hän otti vaimokseen "Prasutin" ja hänen miehensä "Daksan" tyttären (nuorimman 16:stä tyttärestä) "Shaktin".

Aadamin pojan Kainin pojan Hanokin ja hänen vaimonsa "Satarupan" ensimmäinen lapsi oli poika nimeltään "Priyavrata" ja hän syntyi 4 vuotta Aadamin ja Eevan kuudennen pojan "Rudran" syntymän jälkeen. "Priyavrata eli myöhemmin Aleksanteri Suurena 356 eaa-10.06.323 eaa Makedoniassa. Maharaja "Priyavrata" otti vaimokseen Prajapati "Visvakarman" tyttären "Barhishmatin" jonka kanssa hän sai 10 poikaa nimeltään "Agnidhra", "Idhmajihva", "Yajnabahu", "Mahavira", "Hiranyareta", "Ghrtaprstha", "Savana", "Medhatithi" (ihmiskunnan ensimmäinen noita jota kutsuttiin myös nimellä Eeti) , "Vitihotra" ja "Kavi" ja tyttären "Urjasvati" joka oli nuorin lapsista.

6 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen syntyi Aadamin ja Eevan kolmas tytär (Ingrid?), ((Kainin neljännen lapsen (poika) ja Hanokin ja "Satarupan" neljännen lapsen (tytär) ensimmäinen lapsi (tyttö?)). Hanokin ja "Satarupan" poika "Uttanadapa" syntyi 8 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen. "Uttanadapan" ja "Suritin poika oli "Dhruva" ja "Uttanapadan" ja "Suruchin" poika oli "Uttama". Hanokin ja "Satarupan" tytär "Akuti" syntyi 13 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen (surmasiko tai surmauttiko "Akuti" kaksi miestä?) ja sitä myöhemmin hän syntyi 18.02. 1516 nimellä Maria I Tudor (Maria "Verinen"). Prajapati "Ruci" otti vaimokseen "Akutin" ja heille syntyi poika "Yajna" ja tytär "Dakshina" jotka avioituivat ja saivat 12 poikaa.

16 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen syntyi (Kainin neljännen lapsen (poika) ja Hanokin ja "Satarupan" (tytär) tytär ((Aadamin ja Eevan kolmas tytär)). Hanokin ja "Satarupan" toinen tytär "Devahuti" syntyi 19 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen. Kainin 4:en lapsen (poika) ja Kainin toisen pojan ja kolmannen lapsen (tytär) neljännen lapsen (poika) ensimmäinen poika syntyi 21 vuotta "Rudran syntymän jälkeen. 24 vuotta "Rudran syntymän jälkeen syntyi Hanokin ja "Satarupan" kolmas poika Iirad joka sai myöhemmin surmansa Metusaelin pojan Lemekin kädestä.

Aadamin ja Eevan yhdeksäs lapsi ja 7:s poika oli nimeltään "Marici" (ilmestyi Brahmanin mielestä) joka syntyi 26 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen ja joka otti vaimokseen "Rudran" ja "Devahutin" tyttären "Kalan". Kainin neljännen lapsen (poika) ja Hanokin neljännen lapsen (tytär) toinen poika syntyi 28 vuotta (Romanien esiisä?) "Rudran" syntymän jälkeen. Hanokin ja "Satarupan" kolmas tytär "Prasuti" syntyi 36 (39) vuotta "Rudran syntymän jälkeen. Kainin neljännen lapsen (poika) ja Hanokin neljännen lapsen (tytär) kolmas poika (poika) syntyi 42 vuotta "Rudran syntymän jälkeen (surmasi 56 vuotta tai myöhemmin "Rudran" syntymän jälkeen pojan/miehen).

"Maricin" jälkeen Aadamille ja Eevalle syntyi vielä kolme poikaa, "Atri Muni" (ilmestyi Brahmanin silmistä) 8:s poika (syntyi 32 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen?), "Bhrigu Muni" (ilmestyi Brahman kosketuksesta) 9:s poika (syntyi 41 vuotta "Rudran syntymän jälkeen?) ja "Sutapa" eli "Sanat-Kumara" (joka ilmestyi Brahmanin harkinnasta) 10:s poika" joka syntyi 30 vuotta "Bhrigu Munin" syntymän jälkeen noin 71 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen ja 3 tytärtä kolmanneksi viimeisen Aadamin ja Eevan lapsen syntyessä 83 (84) vuotta "Rudran" syntymän jälkeen ja toiseksi viimeisimmän Aadamin ja Eevan lapsen (tytär) syntyessä 94 vuotta "Rudran" syntymän jälkeen. Aadam ja Eeva saivat nuorimman lapsen ja tyttären ("Vak"?) joka syntyi 16 vuotta Aadamin ja Eevan toiseksi viimeisen lapsen (tytär) syntymän jälkeen ja 260 vuotta Aadamin luomisen jälkeen. "Vak". "Vak" oli se tytär, jota Aadam ajoi takaa sukupuolihimon valtaamana. Ihmiskunta alkoi lisääntyä voimakkaammin vasta noin 260 vuotta Aadamin luomisen jälkeen ja tuolloin ihmisiä oli noin 302 henkeä.

1

1575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sive Lee

      Melko tarkka arvio :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe