Aihe

Uudenmaan kalajärvet

onko niitä?

Tervehdys kalojen narraajat. Täällä varmaan joku osaa kertoa mihin päin kannattaa suunnata Keravalta jos aikoisi nauttia keväällä pilkkimisestä jossain päin Uudenmaan lääniä?

Miten esimerkiksi Pilvijärvi Sipoossa?

11

5744

  Vastaukset

  • Merelle, merelle tai sitten merelle.

   • Pönttövuoren tunnelin toisella puolella ei teitä täällä merellä kaivata.


   • vaan siellä kirjoitti:

    Pönttövuoren tunnelin toisella puolella ei teitä täällä merellä kaivata.

    Näin, asialliseen kysymykseen asiallinen vastaus...

    Entisenä espoolaisena ja meren rannalla asuneena väitän etteivät kaikki ole niin tarkkoja reviiristään kuin sinä, mutta järviä tosiaan olinkin etsiskelemässä. En siis tuppaudu apajillesi...


  • tuu Hiidenvedelle pilkkimään, täällä on hyvin haukea ja ahventa. Matkaakaan ei ole kuin vajaat 90 km. Kunnon varusteet ja eväät mukaan niin voit viettää mukavan kalastuspäivän.

   • Kiitokset vinkistä. Hiidenvesi voisi olla tutustumisen arvoinen paikka. Lohjan suunnalla tuntuu kalajärvet olevan. Jos jollakin hehtaaritarkkuudella haluat kertoa missä kannattaa kairailla niin mielelläni otan vinkit vastaan. Osoite kalakuus9@luukku.com jos et kaikille halua kertoa.


   • Kohta nappaa kirjoitti:

    Kiitokset vinkistä. Hiidenvesi voisi olla tutustumisen arvoinen paikka. Lohjan suunnalla tuntuu kalajärvet olevan. Jos jollakin hehtaaritarkkuudella haluat kertoa missä kannattaa kairailla niin mielelläni otan vinkit vastaan. Osoite kalakuus9@luukku.com jos et kaikille halua kertoa.

    Kannattaa uhrata yksi päivä elämästä ja tulla kalaan Hiidenvedelle tai sitten Lohjanjärvelle. Mikäli saalista ei tule, saa ainakin raitista ilmaa ja kokemuksen uusista kalavesistä.
    Molemmat järvet ovat suht isoja, joten pilkkipaikkoja riittää. Itse olen mennyt fiiliksen mukaan, mitään varmoja tärppipaikkoja en nyt tähän hätään osaa sanoa, riippuu niin monesta asiasta, mm. säätilasta, lumen paksuudesta jne. Kävelyä kertyy ja reikiä saa kairata, mutta aurinkoisena päivänä se on ilo. Jos et yhtään tunne seutua, niin yksi vinkki olisi että ajat ykköstietä (hki-turku)turkuun päin niin pitkälle kun tulee Hiidenveden silta ja Hiidenpirtti, missä on kahvila sekä kauppa. Siinä aukeaa molemmin puolin siltaa Hiidenvesi, jäälle on hyvä mennä siitä kohtaa. Sillan luona on syvä vesi, siitä olen itse pilkkinyt monet ahvensaaliit. Auton voit jättää Hiidenpirtin pihaan, siinä riittää tilaa yllin kyllin.


  • Hiidevesi on ihan paska paikka :D

  • Yläneen Pyhäjärvellä nousee ahvenia hulluna, "Jos on tuuria"

  • Hyvät mestat heittaa kumivene vesille Uusimaa?

   Sipoo, Porvoo, järvet?

  • Hei haloo ostakaa kalat vitun köyhät nii ei tarvii täällä valittaa

   • Siinä taas kunnon urpo. Ei voi muuta sanoa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012