etelän lämpöön

halvalla

Onko kenellekään kokemusta, millaista on kanarian saarilla helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa? Voiko meressä uida ja ruskettuuko? Entä egypti, onko sinne tosiaankin vaarallista matkustaa terrorismin takia?

Haluttaisiin perheen kanssa lähteä nopeilla lähdöillä jonnekkin etelään halvalla, ja mielellään niin että voisi ruskettua ja uida meressä... vastatkaa jos tiedätte. please.

5

936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sansku

      Onhan se niin, että jos ko. vuodenaikaan haluaa etelän lämpöön suhteellisen edullisesti, ainut vaihtoehto on teneriffa. Muualla Euroopassa ei lämmintä vielä perus turistikohteissa oikein ole. Teneriffallakin n. 22 astetta keskilämpötila. Merivesi on vielä näin talvikauden lopulla aika vilpoista, että ainakin paikalliset odottelevat kesän tuloa ennenkuin uskaltavat sinne molskahtaa. Egyptissä sen sijaan on jo huomattavasti lämpöisempää; Esim. Sharm El Sheikissä on turisteja jo oikeinkin kesäisissä tunnelmissa ja Suomesta on matkatoimistot myyneet loppuun kevättalven reissunsa. Terrorismikysymykseen en osaa sen kummemmin kommentoida, kyllä esim. Espanjankin lomakohteissa siitä aina sillointällöin "varoitellaan". Toivottavasti pääsette lämpimään! :)

    • piipi

      Kanarialta palattu viikko sitten ja oli lämmintä loppua kohti ilmat vain parani. Kävin meressä uimassa ja vesi oli ihanan lämmin. Ruskettua kerkesi vaikka olimme vain viikon. Paikka oli Playa del ingles. Nyt on Las Palmasin lämpötilat ollet 26 astetta että tarkenee.

    • hyvinkin

      Viime viikolla palailimme Ruerto Ricon suunnalta Kanarialta ja lämmintä oli! Sekä altailla että meressä uitiin ja rannalla grillailimme lihaamme päivittäin. Rusketusta tuli! Aurinko paistoi joka päivä ja yölläkin oli niin lämmin, että lyhythihaisessa paidassa pärjäsi. Että on muitakin vaihtoehtoja kuin Teneriffa tähän aikaan vuodesta...Onnistunutta matkaa!

    • Maretas

      Kanarialla on helmi-maaliskuussa lämpötila päivisin noin 20-25 asteen välillä ja meriveden lämpötila on noin 18-19 astetta. Kyllä siellä näkyy porukkaa uivan. Hyvin myös ruskettuu, vaikka aurinko ei ehkä koko ajan paista täydeltä taivaalta. Lämpötila on tietysti varjossa oleva. Itse asun Teneriffalla, etelän puolella ja olen hyvin tyytyväinen ilmastoon. Pohjoisen puolella näillä saarilla on kylmempää ja sataa useammin varsinkin talvisaikaan.

    • Ei just jooo mut hei

      tosiaan ei mitään kokemusta. etä voisko meressä uida? no jos siinä on vettä niin mikä ettei kai?. terroristien aikatauluista ei mulla oon mitään tietoo kans että missä ja millon ne aikois pasauttaa. oisko niillä jotain kv. tiedotusorganisaatiota josta vois varmistaa ettei satu iskun alle? ja se rusketus-en kans tiää missä maassa rukettuu eniten ja onko terrorieteill siihen jotain vaikutusta, korvis on ainakin vaikkuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe