Maui

Anne82

Onko kellään kertoa matkakokemuksistaan Mauilla. Tai yleensäkin Havaijilla? Kiitollinen olen kaikesta tiedosta :D Hintatiedot kiinnostaa myös!!

5

3239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jhi

      Terve! Kävin Mauilla viitisen vuotta sitten. Hintatason muistelisin olevan saman tasoista kuin muuallakin Yhdysvalloissa.

      Matka oli tosi upea ja se on jäänyt muistoihin sellaisena erityisenä paratiisi saarena, vaikka muissakin trooppisissa paikoissa olen käynyt.

      Yövyimme Lahainan lähistöllä ja pysyttelimme muutoinkin saaren länsiosissa. Voin suositella auton vuokraamista. Esimerkiksi matka Lahainasta pohjoiskautta Kahuluihin oli elämyksellinen: eteen osui mm. ihana pikku kylä ja vesiputous, sekä korkealta kielekkeeltä nähtiin kilpikonna uiskentelemassa...

    • Tervehdys! Kävin perheen kanssa 3 viikon reissulla Havaijilla 3 vuotta sitten. Olimme Oahulla, Big Islandilla ja Kauilla. Vaimon tekisi mieli Mauille , joten ainakin hänelle jäi hyvä kuva matkasta.

      Menomatkalla kannattaa pysähtyä esim. SFO:ssa, muuten voi takamukset puutua istumisesta. Me saimme BA:lta silloin liput H:ki-SFO 450Eurolla ja SFO-Honolulu oli muistaakseni hieman alle 250Euroa, joten ei kovin paha hinta. Netistä saa kaikenlaisia tarjouksia, mutta kaikkia ei vooi maksaa suomalaisella luottokortilla.

      Kyllähän kaikki oli melko hintavaa, mutta on sitä kalliimpiakin paikkoja. Netin kautta löytyy kaikentasoista ja hintaista majoitusta ja auto kannattaa ilman muuta vuokrata, jotta pääsee vapaasti paikkoihin.

      Uskon, että Maui on paikka jonne kannattaa mennä, jos siihen on mahdollisuus. Ei muuta kuin matkaa suunnittelemaan.

    • Kikka

      Olimme viime marraskuussa Havaijin saarilla (Oahu, Kauai ja Maui). Matka sinne on niin pitkä, että kannattaa ehdottomasti pysähtyä jonnekkin meno- ja tulomatkalla. Olimme mennessä Los Angelesissa pari yötä ja tullessa San Franciscossa samoin kaksi yötä. Todella upea matka. Saarista paras oli Maui, jossa kannattaa vuokrata auto heti lentokentällä. Ei siellä muutoin mihinkään pääse. Tosi edullisella avo-mustangilla ajeltiin saarella muutama päivä ja nautittiin joka hetkestä. Matkan hintaa nosti kunnon hotellit, mutta halvemmallakin pääsee. Saaren hintataso ehkä kuten Suomessa.
      Havaijin saarilla ei juuri kerjäläisiä, eikä köyhyyttä näy, ilmasto on ihanteellinen, on hyvin kaunista, hoidettua ja kaikki toimii. Ihan kuin olisi paratiisissa. Suosittelen.

      • Anne82

        Kiitos jo näistä! Tuo autonvuokraus taitaa sitten todellakin olla kannattavaa... Enpä olisi tullut ajatelleeksi. Mutta matkakuume kasvoi roimasti näitä juttuja luettuani :) Kyllä sinne on päästävä.


    • Leo M J

      Mauilla on jokaiselle jotakin. Huippukalliita alueita tosirikkaille, hippikylia, huippuluokan surffaus rantoja (jos olet huippuluokan surffaaja), koralliriuttoja, hylattyja hiekkarantoja joille ei johda tieta ja alueita joissa ulkopuolista katsotaan kummasti (ne kasvit eivat ole vaahteroita). Mene ihmeessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1406
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1170
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1032
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      39
      920
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      776
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      757
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      652
    Aihe