pikku monsteri?

mopo

Millaisia kokemuksia pienestä monsterista? Olen aloitteleva motoristi ja hankinnan alla on ko. pyörä. Tarkastelun alla on lähinnä 01-> mallit..
Ja toinen kysymys, onko pääkaupunkiseudulla liikkeitä, jotka ottavat henkilöautoja vaihdossa moottoripyörään?

8

3219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ducatisti

      Ei mitään. Parista muusta duccesta samalla koneella: hyviä ja toimintavarmoja.
      Pikkumonsta on yhtä tehoton kuin mikä tahansa japsi 500cc aloittelijan pyörä, joiden tehot kyllä minulle riittää ihan hyvin, mutta ei kaikille. Alusta ja jarrut ovat kai hiukan paremmat, itse asiassa se on ihan kelpo mopo niiden osalta. Sitten se on vähän tärisevämpi ja äänekkäämpi, onko se välttämättä paha, en tiedä. Erittäin hyvän näköinen pyörä ainakin minun silmääni. Jos eteen sattuu sopiva 750 niin uskallat senkin ottaa jos budjetti antaa myöten.

    • 620

      Moi!

      Olen ajanut moottoripyörällä melko paljon eli 15 kautta ja noin 6000 km kaudessa. Liikun yleensä kaupungissa, maksimi n. 150 km etappeja. Aikaisemmin olen liikkunut japsipyörillä.

      Viime kaudeksi hankin pikkumonsterin (v. 2003). Pyörä on mielestäni erittäin mukava kaupungissa ja pienillä mutkateillä. Sopii mielestäni aloittelijalle ja kokeneelle motoristille.

      Huoltaminen on hieman arvokasta jos vertaa vastaavan kokoluokan japsipyöriin. Matka-ajossa en pikkumonsteria pidä kovin hyvänä pyöränä. Moottoriteillä alkaa kaipaamaan katteita ja myös hieman tehojakin. Matkustajan kanssa liikkuesaa pyörä on mielestäni hieman pieni ja alitehoinen.

      Käyttötarkoitus ratkaisee. Jos haluat liikkua kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Pidät V2 moottorin tuomasta alaväännöstä, niin tähän tarkoitukseen pikkumonsteri on mielestäni erinomainen moottoripyörä.

      Päätöksen teet itse. Käy koeajoilla.

      Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin.

    • Kokemuksia...

      Kiinnostasi itseäkin Ducati MS2R 800 malli.
      Testeissä kehuttu ajo-ominaisuuksia yms.. mutta onko kellään omakohtaisia kokemuksia. Kannattaako laittaa tilaukseen?

      • tukati

        Eihän tosta enää mopo parane.Putket kun vetäsee suoriksi, niin saundit vie taivaisiin.Itse tosin laittaisin hilloni siihen tonniseen....S4R:stä puhumattakaan.


    • ihan ok

      itselläni on -00 mallinen pikkumörkö ja ainakin olen ollut ihan tyytyväinen. Vaikka tehoa ei ole liioin niin ajellessa fiilikset huipussaan. Aikaisemmin pärrässin japsiduidalla mutta kakspyttysen pauke vetää sekä oman, että muiden hymyn korviin etenkin kun lähtee aamuvarhain kerrostalon pihasta. Ja mukavat alaväännöt sekä monsterin ketteryys on kaupungissa pyöriessä eduksi. Mikään matkapyörä ei ole kyseessä mutta kyllä mä möröllä ajan mielummin 500 kilsaa tylsää maantietä kuin kyykyllä.

    • erit. lyhkäsille

      itsellä 750 ja pelkästään hyvää sanottavaa... tosi ketterä käsitellä... pystyy ajamaan matkaakin mutta sehän riippuu aina kuskistakin. Olis 750 mörkö, huollettu ja hyvässä kunnossa myytävänäkin jos kiinnostaa? Myynnissä koska pitäisi päästä enemmän soralle ajamaan.

      • ostajakandidaatti

        mikä olisi 750 hinta? kilometrit ja vuosimalli


    • hannu

      Mulla on ollut monster 620 kohta vuoden. Ihan hyvä, ei ole vielä osto kaduttanut. Koeaja toki itse... miltä susta itsestä tuntuu. Itsellä ei ollut kummosiakaan mp- kokemuksia ennen ostoa, koeajoin kyllä aika monta pyörää. 620:ssa on 63 hv (muistaakseni ) ja potkua ihan kivasti, että pitää "jarrutella" ja pitää jäitä hatussa. Mikään highway star se ole, mutta kunnon maaseutu / maisematiet on ihan timanttisia pikkumutkineen ja mäkineen.Itse aion edelleen suunnistaa monsterilla niille.

      Hannu / Kerava / 50v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe