Blackpool Pleasure Park

Liverpooliin lentäen

Onko kukaan eksynyt Ison Britannian isoimpaan huvipuistoon eli Blackpoolin Pleasure parkkiin? Kauanko kyseiseen puistoon kannattaa varata aikaa?

Onko lähialueella muuta mielenkiintoista nähtävää/koettavaa?

5

1138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjaus

      Pahoittelen virhettä

    • MiE123

      kyllä,olen käynyt siellä vuonna 04.voin lämpimästi suositella paikkaa.tuntuu kun olisi vegasissa :).miusta ainakin.huvipuistohan koostuu aika pitkälti vuoristoradoista ja todella mukavista ja hurjista sellaisista!:D.ja muu lähi alue o tosi näyttävä iltaisin.kuin vegas..(vaikken ole käynytkään..mutta voisin kuvitella,et samanlaista on..aikaa kannattaa varata enemmän,kuin päivä.itselläni jäi paaaljon näkemättä ja kokematta jo huvipuistossakin,kun päivä vain oltiin.siellä myös vesipuisto,muistaakseni sisätiloissa.eli aikaa kannattaa varata 2-3päivää,plus sitten ostokset ja muut kaupungissa!hauskaa matkaa!

    • käyty on

      Kävin Blackpoolissa vuonna -03. Huvipuisto oli ihan hauska ja varsinkin suurensuuri vuoristorata! Itse en käynyt sesonkiaikaan joten ei ollut ruuhkia mihinkään. Blackpoolissa kannattaa muuten käydä myös Blacktower:ssa joka on 380 jalkaa korkea. Huipulta on ihan sika hyvät näkymät ja siellä on myös lasilattia jonka päälle voi mennä seisomaan ja katsella maanpintaa...Hetken mietin uskallanko lasilattian päälle astua, mutta kannatti - oli aika huippu kokemus!

      • ...

        Blackpool Englantilaisten silmissä on karsea paikka. Sillä on todella paha maine ja sitä pidetään yleisesti ihan vitsinä. (Naimisissa Englantilaisen kanssa) Enkuista löytyy monia kivoja huvipuistoja, mm. pohjoisessa Alton Towers. Sinne halajan uudestaan.


      • melkeinbritti
        ... kirjoitti:

        Blackpool Englantilaisten silmissä on karsea paikka. Sillä on todella paha maine ja sitä pidetään yleisesti ihan vitsinä. (Naimisissa Englantilaisen kanssa) Enkuista löytyy monia kivoja huvipuistoja, mm. pohjoisessa Alton Towers. Sinne halajan uudestaan.

        Blackpool on kiva paikka kesäisin lapsiperheelle,tosin viikonloppuisin paikka täyttyy erittäin humalaisista briteistä jotka käyvät kaupungissa viettämässä polttareita.Käyn Bpoolissa joka vuosi sukuloimassa.Huvipuisto on kiva,sisään voi kävellä ilman mitään pääsymaksua.Paljon laitteita,Big One oli aikoinaan maailman suurin vuoristorata mutta ei ilmeisesti ole enää.Kaupunki on sen verran pieni että kävellen pääsee joka paikaan,mutta voi myös mennä ratikalla(on kivoja kaksikerroksisia ratikoita,osassa avokatto)tai vuokrata hevosvossikan.Rannalla lapsille on aasi-ajelua ja Blackpoolissa on kolme "pier" siltaa täynnä huvituksia.Itse kaupunki on täynnä isoja pelihalleja.Maailman puhtain paikka ei ole,ja merivesikään ei ole kovin houkuttelevan näköistä.Mutta hauskaa siellä voi pitää!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe