Lävistys:Miten saan vanhemmat suostumaan??

Ripsu

oon harkkinut lävistytstä, ja haluisin sellasta tosi kovin, mut on alaikänen, enkä siis voi ottaa sitä ilman vanhempieni suostumust...Siis miten saan ne suostumaan?
Oon pari kertaa ns. Vihjaissut siihen suuntaan että joku lävistys ois tosi mieleinen, ja joskus sanonut että mä oikeesti haluisin sellasen, mutta must tuntuu ettei ne ota mua ihan tosissaan...Ne luulee et se on joku villitys joka kestää hetken, mut oon oikeesti miettiny jo kauan...
Eli siis: Jos on kokemuksia, tms. Kertokaa mikä ois paras tapa saada vanhemmat suostumaan???
Oon omilla keinoilla päässy vasta siihen että saisi korvalehteen lisää, mut haluisin jonnekkin muualle...Nenään tai kulmaan...
Kertokaa jos tiiätte =)
Kiitosh...

48

7038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • massimo

      mä otin kielilävistyksen alaikäsenä, neljä tai viis vuotta sitte.. enkä kysyny mitää.. mut mun mamma ei kyllä mikää kauhee tiukkis oo muutenkaa..eiks se oo meitin kaikkien oma asia, mitä tekee omalle kropalle.. lävistys on siinä mieles aika hyvä ku sen saa pois eihän se ikuinen oo niinku tatuointi,mut jäähän siihenki pieni jälki. tavallaa se on ohimenevä villitys, oon huomannu asian, kai se riippuu yksilöstäki.. onnenks otin kielee, ku ei sitä huomaa kovin helposti.. ja onhan sillä muutaki hyöty käyttöö..heh.. mut kysy rohkeesti vaan.. tsemppiä

    • yankee

      puhu siitä lävistyksestä usein niille, niin ne huomaa ettei se oo ohimenevää. ja valista niitä siitä, että sen saa pois toisinku tatskan. arpeakaan ei jää. ne luultavasti luulee et haluut jonkun hirveen killuttimen keskelle naamaa, et kerro niille mikä se läväri olis.
      kyl niit tehdään alaikäisille, mut ei kai ihan vauvoille=)
      ite tiesin että jos kysyn niin tulee kieltävä vastaus. en siis kysynyt ja ne leppyi ihmeellisen nopeesti. nyt niitä lävistyksiä on jo 3 ja normaaleissa väleissä ollaan=)
      tiedän paljon vastaavia tapauksia.

      • ^^Crimson^^

        tuo on oikea taktiikka..tosin iteläni ei ollu tota vastaan olemis-juttua.itelläni on jo 6 lävistystä korvissa yht.17...ja 2 tatskaakin löytyy:]ja olen alle 18-v.
        kaikki noista ovat tarkkaan harkittuja..todellakin:]
        16-v täyttäneet saa käydä useammissa paikoissa ottamassa lävistyksen ilman vanhempien lupaa.


      • Triioo
        ^^Crimson^^ kirjoitti:

        tuo on oikea taktiikka..tosin iteläni ei ollu tota vastaan olemis-juttua.itelläni on jo 6 lävistystä korvissa yht.17...ja 2 tatskaakin löytyy:]ja olen alle 18-v.
        kaikki noista ovat tarkkaan harkittuja..todellakin:]
        16-v täyttäneet saa käydä useammissa paikoissa ottamassa lävistyksen ilman vanhempien lupaa.

        tiättekö että voiko semmossa paikkaa ku "house of pain" ottaa lävärin ilman aikusta jos on alaikänen??


      • ^^Crimson^^
        Triioo kirjoitti:

        tiättekö että voiko semmossa paikkaa ku "house of pain" ottaa lävärin ilman aikusta jos on alaikänen??

        Enpäs tiedä,kun olet itse ottanut Igor's-liikkeessä..mutta saahan siellä käydä kysymässä.
        :]Tai käy nettisivuilla..


      • ^^C^^
        ^^Crimson^^ kirjoitti:

        Enpäs tiedä,kun olet itse ottanut Igor's-liikkeessä..mutta saahan siellä käydä kysymässä.
        :]Tai käy nettisivuilla..

        siis olen,ei olet..*idiootti*


    • Rebel XD

      Otin kerran huvikseen alahuuleen lävärin, sellasen hopeisen tai jonku renkaan. Olin jossain sillo enkä kertonu vanhemmille, ennen ku tulin himaan. Mitä sitte tapahtu voitte arvata...

    • Starman

      Kuule,toi sun lävistyksen haluaminen ei kestä kauaa.Se menee ihan kohta taas ohi kun se ei oo enää cool.Ootat vaan vähän aikaa.Ja sun vanhemmat on ihan oikeessa kun ei anna sulle lupaa.Sä oot vielä joskus niille kiitollinen.Eikä se kyllä hirveen seksikkäältä näytä kun porukat kulkee lävärit naamassa vaikkei ne edes paskaakaan niille sovi.

    • Starman

      ..toi sun lävistyksen haluaminen ei kestä kauaa.Se menee ihan kohta taas ohi kun se ei oo enää cool.Ootat vaan vähän aikaa.Ja sun vanhemmat on ihan oikeessa kun ei anna sulle lupaa.Sä oot vielä joskus niille kiitollinen.Eikä se kyllä hirveen seksikkäältä näytä kun porukat kulkee lävärit naamassa vaikkei ne edes paskaakaan niille sovi.

    • Tyylipoliisi

      Ota ilman lupaa! Ei ne mitään papereita tai vanhempien lupia kysele kun lyöt vaan rahat tiskiin. Ja ainahan noita lävistyksiä voi ottaa vaikkapa festareilla. Tärkeintä on että et itse tee niitä. Juu kielilävistys on tosi magee, ota sellainen tai vaikka kaksi. Älä kerro vanhemmille mitään! Ota salaa!

      • ...

        jos saisin rahat kasaan ni voisinko muka mennä vain ottaa kielikorun ilman vanhempien lupaa ? oon 14 vuotias... kaveri otti eile napakorun et soitti ''äidille'' oikeesti oli kaveri ja lävistäjä uskoi...joten voinko ottaa kielikorun ilman vanhempien lupaa?


      • Kuule kyllä ne kysyy papereita, ihan oikeasti. Kävin lävistämössä ja ne oli ihan että allekirjoita toi. Sitten siinä oli että alle 16v huoltajan allekirjoitus, totesin vana että ei ole mukana kun oli luullut mua tarpeeksi vanhaksi. Päätin yrittää välttyä hankaluuksilta niin tunnustin.... mutta kaikki ei välttis kuvittele 13 vuotiasta 16 vuotiaaksi.


    • *...........*

      mul oli synttärit ni meijä mutsi kysy et haluuxmä...ja si laitoin kielee ja si se kysy et haluuxmä kulmaa...si sanoin vaa meijä faijalle et meen huomenna laittaa kulmaa lävärin...

    • silenced

      hahhahahahahhaa

      • alle 18w iha btw

        WTFUU-

        " ^^Crimson^^7.3.2003 15:37 tuo on oikea taktiikka..tosin iteläni ei ollu tota vastaan olemis-juttua.itelläni on jo 6 lävistystä korvissa yht.17...ja 2 tatskaakin löytyy:]ja olen alle 18-v "

        mitävittua missä voi ottaa tatskan alaikäsenä, kerro ihmeessä!?;o


    • kieliläväriahstwee

      Minoon ainaki tehny iha ite kieleen lävärin. ja kaikki meni hyvin. mun mutsi ei tiedä vieläkään tästä ONNEKSI.. oon alaikänen.. (; siitä vaan.. mut kannattaa mennä ammattilaiselle, en suosittele ite tekeen kuitenkaan vaikka niin teinkin ;;oo

    • dfsh

      No omat vanhempani eivät anna ottaa kulmakorua sillä joissakin ammateissa niitä ei sallita ja niistä jää ruma arpi näkyville jos ne ottaa kokonaan pois ja niiden kanssa vekslaaminen kestää... Odota että tiedät miin ammattiin rupeat. Nenäkorun kanssa voisit tehdä niin että hankkisit ensin magneetillisen ja sitten aidon, vanhemmat ehkä suostuisivat sitten.... (Itselläni on siis kulmassa magneettikoru sillä arpia siinä on jo riittävästi.)

    • daapadaa

      Ota napakoru nii ei jää naamaan jälkiä. (;

    • heeinni

      mmäkin haluaisin nenäkorun,mutta vanhemmat ei toistaseks oo antanu lupaa >:D .
      -mut minkälainen koru sen pitäis sit olla,semmonen joka on ns "käyrä" vai millainen (( - : miten sitä puhdistetaan ja sattuuko se kauheasti,ku se otetaan ?
      Onko kukaan käynyt liikkeessä : La Chica , se on esim lahdessa ! :)


      Apua,Thnx jo etukäteen ((: !

    • vajaalapsi

      mä oon pyytänyt yli vuoden saada huulikorua, mutta en saa koska iskällä on jotain tätä vastaan. Kertaakaa en oo saanu perusteluja siihen miks en lävistystä sais, joten koruja löytyy huulesta nykyään kaks, en kyl himas niitä pidä mut kumminkin.. SIllonku korut oli uusii, eikä parantunu laitoin siit ain välillä korviksen tms läpi et pysyy auki se reikä.. ja öisin koru huules. Ja napakoru äitin luval on kans.. Jouduin kyl äitinkin puhuun ympäri enkä kyl just nyt muista että miten.. :d

    • SuicideHOMO

      No ite sain viime kesän enne ku olin 15v ni sain omil rahoil ostaa, jos vanhemmat o mukana. Ei mun tarvinnu ku sanoo et NYT MÄ PERKELE OSTAN SEN LÄVISTYKSEN ni ei ne enää siin vaihees muuta voinu ku tulla mukaa. Mä sit maksoin sen ja kaikki oli aika tyytyväisii, vaik ei ne ois oikeesti halunnu mulle tätä mut olin jo 2 vuot ennemmi viime vuot yrittäny saaha, mut ei ne suostunu ni päätin et teen näin.

    • 16

      Mä sain ottaa ekan lävärin 13-vuotiaana, ilman suurempia suostutteluja. Ainoo ehto oli etten ota suun alueelle, vaikka oisin halunnu laittaa huuleen. Se laitettiin nenään. Sitte vuosi myöhemmin se meni umpeen, ja odotin vuoden lupaa kulmaläväriin. Sitte siellä lävistäjällä selvis ettei mulle voi laittaa kulmaan koska mulla menee siellä jotain tärkeitä verisuonia ihon lähellä. Soitin sielt lävistäjält äidille, et ei voi laittaa kulmaa enkä haluu nenää saanko ottaa huuleen? Ja lupa tuli.

    • varjossakasvava

      itsellä sama ongelma myös. Ei porukat edes harkitse läväriä, ilmeestä sen näkee kun vähänkään vihjailee että ei saisi edes lävistyksistä mainita mitään. Sanovat etteivät lävärit naamaan kuulu, mutta eikö se ole ihan oma mielipide? Omat vanhemmat siis on vanhanaikaisia, mutta aion jatkaa suostuttelua ja en luovuta ennekuin tajuavat että olen tosissani (: työelämää eniten pelkään, tosin olen tutkinut ja jos pelkää että läväri haittaisi töissä, osta koru jonka päädyn voi ottaa pois ja se peittää lävärin erittäin hyvin. Itse olen vasta pian 14 -vuotias, mutta asiaan olen perehtynyt ja sen riskeihin että iloihin (:

    • misuau

      itselläni OLI sama ongelma... mutta sitten sanoin porukoille että he eivät voi estää mua laittamasta lävistystä koska jos en saa heiltä lupaa mennä laittamaan lävistystä liikkeeseen niin kaveri ottaa ja pistää läpi.
      ja toimi... nyt on huulikoru :D
      aijoo ei mull kyll ollu ketää kaverii joka olis uskaltanu laittaa läpi mut silti :D

    • nipsu--

      Itekki oon halunnu jo 6 luokalta huulikorun/snakebitesit. Oon tässä muutaman vuoden sillon tällön kysässy ettää saisko huulikorun. Kieltävä vastaus tottakai on joka kerta tullu. Sit yhtenä päivänä menin porukoitte luo ja käskin sanoo ees yhen hyvän syyn, et miks en sais sitä lävärii. Sut äiti sano siihen et ne on muka rumia.

      myöhemmin samal viikol rankutin mutsille koko ajan et saanko huulikorun. sit se vaan sano siihen et saatan saaha rippijuhlien jälkee.
      Kannattaa kyl rankuttaa niille ni ei pitkään kestäkää ni ne on jo suostunu ;DD

    • APUA!

      haluaisin alahuuleen lävistyksen , ja olen kysynyt sitä noin vuoden - pari . mut ne ei millää meinaa suostuu siihe :(
      miten saisin ne suostumaan?

    • memmuweerw

      miksi lävistys on pakko saada alaikäsenä? määkin halusin pitkään läväreitä ku olin alle 18wee mutta ny mulla on niitä niin paljon ku haluun ja muutama on vielä tulossa:)
      naamasta löytyy 11 ja sinne on vielä ainakin 5 suunnitteilla si kun miulla on rahaa:)
      Huom! mulla ei ole korviksia ollut moneen vuoteen... kaikki rauta on kasvoissa:)

    • dididiidid =)

      Jes ! sain vihdoin luvan huulikoruun :)
      kysyin vain hyväää syytä siihen miksi en saisi , eikä äiti osannut vastata joten lupasi minulle sen ;--)

      • Anonyymi

        Kysyin äitiltä septumia ja se vastas näin "ei" kysyin että kerro syy että miksi vastaus oli "ne ei ole mun mielestä sun ikästen juttu" oon nyt siis 13 v


    • Näin tein

      Itse aikoinaan väärensin äitini nimen lupalappuun (olin ottamassa nenäkorua) ja läpi meni. Kotona tuli huudot vaikka olin jo 16-vuotias, mutta eipä sen kummempaa.

    • laama99

      pari kuukautta sitte halusin labrettia tai madonnaa mutta vaihtuki nyt toho huulikoruun, ehkä jopa snakebitesiin. :) ongelmana nyt vaa porukat, eivät anna mun värjätä ees mustaksi. :D ja syy tähäki on että mulla iha varmasti tippuu hiukset päästä ja saan jonku allergian.. IIK oon brunette jo valmikiksi nii tuskin käy kummemmin, 2010 laitettu kans musta sävyte ja sillo kelpas vanhemmillekki.. :D sama ton lävärin kaa; "se tulehtuu kuitenki, se tulehtuu ku syöt, pyörittelisit sitä koko ajan" jos ne ei pysty elää sen kaa että kokeilen sitä välillä nii huoh :D lastenkodistaki on puhuttu jo ku oon läpällä heittäny että jospa värjäänki hiukset kaverin luona x). jep täytän kohta 13, kattelen vielä että muuttuuko mieli :):).. kui lyhyessä ajassa tää reikä sitte umpeutuu jos tuleeki katumapäälle ?

    • Just14yeroldkiddio

      Itekki haluaisin huulukorun alahuuleen (oikeeseen reunaan) Mutta mulla on sama ongelma, vanhemmat ei anna ottaa. Syy siihen oli, että ne on rumia ja ne ei tykkää niistä... Mitä jos lapsi tykkää? Sun naamahan se on, ei vanhempien! Mä en ymmärrä tätä vanhempien vanhanaikaista logiikkaa. Sama juttu mulla oli ko haluisin värjätä siniset hiukset " Et saa!" siihen ei oo viel syytä miksen saa värjätä sinisiä, ENKÄ EDES PUNASIA. Ooon nyt 14v, ja mun mieles ois reiluu et vanhemmat antais lastensa kokeilla just tollasii asioita. Joten jos tätä viestiä lukee joku vanhempi, jolla on lapsi joka haluu lävistyksen tai värjätä tukan shokkivärillä: ANNA LAPSEN KOKEILLA! HERRANJUMALA KERRAN TÄSSÄ ELETÄÄN!
      aamen.

    • haluun!!:)

      mua ärsyttää oikeesti ku äiti ja iskä on sillee et saa huulikoruu ja mä viimeks ku kysyin nii sanoin et teen sit itte nii äiti vaa silee et et varmana tee!! ja ne on nii rumii ja jää arpi jne..vittu jaksa niit oon 12 vee mutta teen ite ny lähiaikoina!:)

    • Ite ei kyl kannata lävistystä rupee tekee. En jaksa kertoo kaikkii haittoja.
      Mut tosiaan ku ylempänä sanottiinki, että 16 vuotiaana saa monessa paikassa ottaa lävistyksen ilman vanhempien lupaa. Ittellä on labret ja 6 tatuointia ja oon 17 :)

    • Näin se vaan on

      Hauska kuinka sitä ei nuorena vaan millään ymmärrä, että aikuisilla on useimmiten ihan oikea syykin vastustaa nuoren pyyntöjä tai mielihaluja. Oot hyvin onnekas, jos vanhempiasi kiinnostaa, otatko naamaasi lävistyksiä vai et! Se vaan tarkoittaa, että sulla on rakastavat tyypit kotona. Ne tatuoinnit sun muut kun voivat myöhemmin kaduttaa.

      Joskus on ihan hyvä kuunnella mitä ne sanoo, vaikka ottaiskin pannuun.

      • ..--..

        PS. Halusin itse aiemmin kulmaan lävistyksen, mutta en kuitenkaan sitä ikinä toteuttanut. Nyt myöhemmin kyllä huomaankin, että eipä olisi kyllä yhtään sopinut mun imagoon!

        PS. Huulilävistykset ovat aika poikkeuksetta hyvin rumannäköisiä. Mikään reikä tai koru naamassa yleensäkään ei ole ikinä tehnyt ketään paremman näköiseksi.


    • safaaf

      joitain lävistyksiä tehdään 16vuotiaille, joitain 18vuotiaille ilman vanhemman/huoltajan suostumusta. odota suosiolla, kunnes olet riittävän vanha, niin minäkin tein.

    • minäääääääääääh!

      Tampereen Putka Tattoossa tehdään 15 vuotiaille ilman porukoita ite oon ny 13 mul on huulikoru ollu alahuulen oikeessa reunassa jo yli vuoden ! nyt ois sit suunnitteilla kielikoru:) iskän sain ekalla kerralla kun mainitsin koko kielikorusta niin suostumaan mutta äiten pää ei oo viä kääntyny mut joka päivä oon sitä sille jankuttanu niin eiköhän kohta lupa tule!:)

    • Alex Webster

      No mulla oli sellanen juttu et kysyin kulmaan 2 läväriä ja mutsi sano että et muuten saa. Kysyin sano yksin hyvä syy miksen sais. noh arvatkaapa mitä vastas, se sano et siitä tulee syöpä. joo mä vastasin eikä tuu ja kirjtin hiveet paperit jossa oli lävistyksen hyvät ja huonot puolet, hyviä puolia oliki sit enemmän ja sain luvan ottaa molemmat lävärit kulmaan. Se oli sillon ku olin 13v nyt oon 18v ja korvissa on venytykset jotkut 10mm, ja rustoissa lävitykset, silmien välissä on tappi. alahuulessa on 3. kokeilkaa onneane ja vinkukaa lävistystä niin pitkään kun jaksatte jos vielä haluatte sen. Varotan ei kannata tehä ite!

    • ....................

      Joo siis eli mul kesti tosi kaua jankuttaa et saisinko huulikorun ja sit lopulta sain sen vaan ku muistutin porukoille joka päivä melkee vuode ajan et haluun sen.
      MUT nyt mul o ongelma ne sano et saat sit vaa sen et muita. Ja nyt haluisi tooooosi paljo napakorun :'( mut ne ei suostu mua antaa otaa sitä onks kellää mtn neuvoo et saisin ne suostuu siihe ?:D

    • apuavittu

      Mä oon saanut kinumalla jo rustokorun 12 vuotiaana ja 13v napakorun ja sanoin et lävärit jää nyt siihen ja heti kun olin ottanu napakoru aloin haluamaa kielikoruu ja hipsejä :p oon nyt 14 ja vanhemmat sanoo et kielikoru on ruman näköne.. Miks vitus ku en mä vissii kulje koko aika kieli ulkon.. Eikä se o näkyvä esim ku joku huulikoru,kulmakoru .. Ja jos en tykkää ni otan pois. Arpi ei näy kieles kovinkaa hyvi. Oon kysyny et kui en saa ja mitä huonoo siin o mut ei ne vastaa sillee kunnolla ja oon sitä by jo yli vuoden halunnu varsinki sitä kielikoruu. Oikeesti neuvoooi!

      • H_A_L_U_A_N!!

        Siis oikeest vanhimmalla siskolla(3 isosiskoa yhteensä) on napakoru ja sai sen 14 vuotiaan. Oon vinkunut yli vuoden huuli- tai kielikorua mutta en ole vielä saanut. Sain keväällä feikki huulikorun oli niin pieni että meni hukkaan :( minusta on epäreilua että isosisko saa mutta minä en Auttakaa!!!


    • asdf6

      itte sain 13 vuotiaana kulmalävistyksen kun kerroin tarkat perustelut ja näytin videoita missä sitä tehdään ja kerroin miten sitä hoidetaan ja huhhuh vaikka mitä .. maksoi 50euroa..kallista..ja nyt olis suunnitteissa ottaa kielikoru :)

    • myhh

      mä oon yrittäny nyt kohta 2v kinua huulikorua. smileyki kävi yhessä vaiheessa mieles mut siihen tuli jyrkkä ei koska se tehään jänteeseen. huulikoru vieläki kutkuttais ja nyt ollaan jo parempaan päin menos, että ehkä mä sen kohta saan (:

    • Toivotonta

      Oon koht 1,5vuotta Kinunnu napa korua ja oon 13 mut ne on aina heti et ei... Miten perusteellisin ja saisin ne suostumaan napakorun ja kun se ei edes iin näkyvillä ja äiti ei varsinkaan anna ottaa semmosta joka on näkyvillä.olen miettinyt sitä jo ja olen omasta mielestäni tarpeeksi kypsä ottamaan sen ja tiedän sen riskit kivun hoidon hinnaja kaiken....Haluaisin sen synttärit lahjaks...::(:)mutta auttakaa mua ja kiitos jo etukäteen.:):)

      Ps.rakastan kaikkia lävistyksiää ja tatuointeja.;))

    • mmoii2

      olin 12 sanoin mutsille et saanks napakorun sano et sitku täytät 13 ni sit parinkuukaudenpääst oli 2vko siihe et täytin 13 ni mutsi varas ajan lävistämöö ja otin sen ei ees satinu hirveest :DD

      • Emo_Kiddo

        Mä haluaisin värjätä mustat hiukset ja kirkkaan punaset latvat mut mutsi on sillee et ei ny. Mä saan ainaki vasta ku oon 16 v. No ei siinä oo ku kaks vuotta oottaa. Mut on täs seki että tykkään snakebitesta, kulma koruist ja kielikoruist mutta äiti ei tykkää yhtää. Se yks päivä sano että jos näkee mulla jonku sellasen nii se suuttuu. Ja ku se suuttuu nii se suuttuu. Ette haluu ees tietää. Mä ku haluaisin niin ainaki sen kulmalävärin tai kaks samaan kulmaan. Miten saisin ne suostuteltuu...


    • munamankelimunakas

      pitäskö mun tuntee oloni vastuuttomaks kun mun kymmenestä lävistyksestä seittemän on ite tehtyjä :l ykskään ei oo vielä tulehtunu ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      197
      1624
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1434
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1238
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1179
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      120
      1085
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1075
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      133
      1023
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      234
      989
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      969
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      89
      950
    Aihe