Eka reissu edessä...

sos

Kesällä olisi tarkoitus mennä tyttären kanssa käymään Kaliforniassa. Se olisi eka reissu yleensäkin Amerikkaan. LA:sta en nyt saa oikein tolkkua. Mistä ottaisi hotellin 2-3 päiväksi ja missä kävisi. Katsoin Heiskanen/Nousiaisen kirjaa KALIFORNIA v.2000. Siinä neuvottiin Beverly Crescent hotellia. Onkuulemma aivan helmi. Kahden hengen huone alle 100 dollaria. Nyt ainakin netissä näyttää halvimmat huoneet olevan 250!.
Antakaa vinkkejä mikä hotelli kannattaisi ottaa hintahaarukassa 85-150/yö. Haluaisimme käydä katsomassa Universal Studiot, ostoksilla, ei niinkään klubeja ja ravintoloita. Mihin kaupunginosaan kannattaisi majoittua, josta olisi kohtuu yhteydet eri paikkoihin. Ei ole tarkoitus vuokrata LA:ssa autoa. Suunnittelimme kylläkin autolla ajoa LA-San Francisko välillä.

4

1045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hollywood hyvä

      Hollywoodista löytyy esimerkiksi Roosevelt jossa monet julkkikset pitävät juhlia, mm. Paris Hilton kuuluu alakerran klubin vakioasiakkaisiin.

      Renaissance Hollywood Hotel on aivan yhtä keskellä kaikkea. Kummastakin hotellista on metropysäkille matkaa alle 100 metriä, joka on kahden pysähdyksen päässä Univeral Studiosta. Samalta asemalta pääsee suoraan keskustaan, josta voi helposti jatkaa julkisilla mihin suuntaan tahansa kaupunkia. Samalla kannattaa tarkistaa keskustan myyntitarjonnat, varmasti päivä vierähtää kaikkien kojujen ja liikeiden kanssa.

      Kummatkin hotellit taitavat olla tosin hieman yli 100$ yö, mutta eivät suinkaan ainot, eli alueelta löytyy kyllä yöpaikkoja.

    • kasilaukku

      Miten olisi hotelli Santa Monicassa? (Olenkin sita jo ehtinyt toisessakin ketjussa mainostaa.) Se on mukava "pikkukaupunki" rannikolla ja tekemista on paljon kavelymatkan paassa.

      Hotelleja kannattaa katsoa Tripadvisor.com'sta, sielta saa hyvaa infoa. Santa Monica on tosi vahan kalliimpaa aluetta, mutta ei ratkaisevasti kalliimpi kuin muutkaan turistikaupunginosat.

      Alle 100 USD:n ette kunnon hotellia kesa-aikaan saa. Hyva jos parjaatte 150 USD:lla. Jos hotelli on kovin halpa, joko on sijainnissa tai sisustuksessa vikaa...

      Jos olette joka tapauksessa autoa vuokraamassa, kannattaisi ottaa se ainakin osaksi aikaa Losissa. Paasette nopeammin paikasta toiseen ja pystytte tekemaan asioita, jotka muuten jaisi valiin. Kuten vaikka cruisailemaan Beverly Hillsin ja Hollywood Hillsien alueella.

    • Suikker

      Hei,

      Los angelesin keskustasta (business district) ei kannata sitten ottaa hotellia jos ette ole autolla liikkeellä. Itse oltiin autolla ja meillä oli wilshire boulevardin päässä (keskustan tuntumassa hotelli Wilshire Grand ja se oli luksusluokan edukas löytö ja sopivalla sijainnilla autolla liikuttaessa - freewayden varrella joka suuntaan aamulla ja illalla takaisin). Mutta ilman autoa en sitä sijaintia suosittele,jää kuitenkin nähtävyydet päivän sisälle sillä akselilla.

      Tuota hintaa kannattaa todella etsiä tämän päivän mukaan, eikä ihme että ovat nousseet. Tarjouksia on hyvä seurata, ja melkein suosittelisin hollywoodin aluetta, meillä oli myös hotelli rooseveltissa pari yötä, sekin tarjouslöytönä.

      Ajoimme san franciscon suunnasta losiin sitä rantareittiä pitkin (tie 1) ja siihen kannattaa rtodella varata aikaa. Parhaat näkymät on siellä lähempänä san franciscoa, joten menkään ensin suurempaa highwayta pitkin (jonnekin louis san bisboon asti) niin säästätte aikaa loppupäähän. Reissuun kannattaa lähteä aamulla, meillä tuohon pätkään meni reilu 11 tuntia, kuvaus ja pysähdyspaikkoja on paljon. Tutustukaan reittiin etukäteen, william hearstin kartanon jälkeen alkaa näkymät. Reitin alkupäässä on teidän suunnastanne myös yksi huoltoasema, jonka jälkeen ei juuri tule huoltoasemia vastaan joten pitäkää huoli että bensaa on. Netistä varmasti löytyy tarkempia tietoja tästä.

    • Terveeks vaan

      LA:ssa 25 vuotta asuneena tekisin näin.

      Ottaisin jonkun ketjuhotelli-motellin. Vaikka Best Westernin esim. West Los Angelesin alueelta.
      Muistaakseni Santa Monica Boulevardilla. Se on kaiken sen keskellä minkä te haluatte nähdä.

      Ottaisin myös auton jos vaan 2 3 päivää olette mutta Santa Monica boulevard menee rantsusta West Hollywoodiin Beverly Hillsin läpi joten bussikin voisi toimia.

      Yhtenä päivänä lähtisin lanteen eli Santa Monican 3rd Street Promenade, S.M Pier , Venice Beach. Saman tien päässä kun hotelli.

      Seuraavana päivänä itään eli Beverly Hillssin Rodeo Drive ( Santa Monica Boulevardin varrella) Siitä eteenpäin ja kortteli pohjoiseen tulee vastaan Sunset Bl ja siitä itään sekä kortteli pohjoiseen on Hollywood Bl.

      Kolmas päivä menisikin sitten Universal Studiolla, koko päivä. Sinne ei bussilla kannata lähteä tuuskaamaan vaan ottakaa hotellista kuljetus .

      Hauskaa matkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3806
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      237
      3412
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2653
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      111
      2171
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      22
      2166
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      16
      2027
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1815
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1812
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      315
      1546
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1402
    Aihe