Ajatusten voima

rainbow1964

Hassu juttu, mutta voisin melkein uskoa, että se, mitä olen osaksi selvittänyt usean vuoden ajan on ollut koko ajan läsnä.
En ehkä olisi viettänyt niin yksinäistä elämää, jos en olisi ajatellut näitä ajatuksia kaiken aikaa. Itse asiassa ne ovat vieneet suuren osan ajastani ja tekevät vielä edelleenkin.
Tutkia jotain, jonka jollain tavalla jo muut ovat kaiken aikaa tienneet, tuntisi hukkaan heitetyltä ajalta, jos se ei olisi niin salaista tietoa edelleenkin.
Ajatukset huutavat yössä ja joutenolon aikana häiriten normaalia ajatuksenkulkua, jos sellaista kenellään onkaan.
Kaiken aikaa on ollut tunne ettei ole yksin, joten ei ole ollut tarvetta sen ihmeemmin etsiä tavanomaista seuraa vaan on etsinyt jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa.
Olisinko tässä nyt jos nämä ajatukset eivät olisi vaivanneet niin itsepintaisesti ja vaatineet selvittämistä.
Aivan kuin kaikki, mitä nämä ihmiset tekisivät ja samalla sitä ajattelisivat, kaikuisi kollektiivisesti avaruudessa ja olisi sieltä joka paikkaan kimpoilemassa.
Ja se, jolla on korvat kuulkoot.
Mitä tapahtuisi, jos nämä ajatukset menisivät pois ? Luultavasti tilalle tulisi tavanomainen tyhjyys, joka jokaisen ihmisen mielessä on. Tulisi tarve tarttua johonkin, jotta voisi tuntea olevansa osa jotain suurempaa kokonaisuutta ja samalla saisi rauhan itselleen.
Itselläni ei tällaista tunnetta ole ollut pitkään aikaan, mutta sen olemassaolo tekee ihmisestä toiseen takertuvan, osittain rauhattoman ja epävarman tulevaisuudesta. Ne tekevät ihmiskunnasta suuremman yhteisön kun ihmisten välillä löytyy yhteisiä tavoitteita ja tunteita, jotka ovat elämää suurempia. Aistit ja hermosto liittävät meidät kaikki elävät olennot toisiinsa kiinni ja ihminen, joka ajankulun tajunneena kykenee vertailemaan tehtyjä asioita keskenään ja tekemään niistä omanlaisensa yhteenvedon, voi ajatustensa siivin irtautua pienestä savimajastaan ja saavuttaa kaiken sen, mikä ympärillä vallitsee.
Ajatukset mahdollistavat tietoisuuden ja ajatukset syntyvät elektronien kiitäessä uskomatonta vauhtia pitkin ajatusten valtateitä eli hermosäikeitä.
Ihminen on kautta aikojen huomannut vaikuttavansa ajatuksiinsa ja tunnetiloihinsa nauttimalla päihdyttäviä aineita aivan kuin tahtoen paeta pienestä vangitsevasta ruumiistaan sinne, missä ajatukset kohtaaavat sielunveljensä vapaina kaikesta kahlitsevasta.
Sielunveljet ovat ne, jotka odottavat ympärillämme avaruudessa kahleissaan kamppailevan ihmisen vapautumista lopulta kodistaan, joka ei ollut tarkoitettu ikuisuuksia varten vaan ainoastaan hengen ja mielen koetinkiveksi jotain parempaa varten tulevaisuudessa.
Hulluja ovat ne, jotka kamppailevat jonkin suuremman voiman tai tarkoituksen vuoksi, sillä vain he voivat nähdä koko kuvan ja sen, minkä vuoksi elämää voi olla myös muussa muodossa kuin siinä aallonpituudessa, minkä silmä havaitsee auringon valon heijastuessa raskaamman aineen värähdyksistä.
Joten kaikkien hullujen puolesta voin todeta, että olkaa hyvät ihmiset ajattelematta kaikkea hullua ja kulttuurillemme vieraita ja epänormaaleja ajatuksia, jotta me hulluiksi leimatut ihmiset voisimme lepuuttaa aivojamme kaikesta siitä ajatusroskasta, jota te normaalit ihmiset ympärillemme syydätte. Ja tämä koskee erityisesti pitkiä pyhiä, jolloin ajatuksia ei pääse pakoon. Jos tämä toteutuisi, niin meistä epäsosiaalisista ihmisistä voisi lopulta tulla sosialisteja, äh ... sosiaalisia.

2

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nasiiriko

      Ajatukset eivät aina ole omiamme, vaikka niinkin voimme luulla. Miten välttyä esimerkiksi mediasaasteelta ja sen kielteisiltä vaikutuksilta ajatteluumme? Suojataksemme itseämme ja ajatuksiamme, meidän olisi eristäydyttävä kokonaan yhteiskunnasta. Silmiimme ja korviimme kantautuu kaikenlaista "saastetta", jota sitten kannamme mukanamme. Kuinka välttyä iltapäivälehtien lööpeiltä ja television kauhu-uutisilta. Ajatukset jää piilotajuntaan ja kuormittaa meitä ilman omaa tahtoa. Milloin ihmiset alkavat vaatia uutisia positiivisista asioista? Maailmassa tapahtuu kuitenkin koko ajan myös jotakin hyvää. Joku parantumattomasti sairas paranee tänäänkin, eikö siinä olisi aihetta lööppeihin.Meidän tulisi muistaa myös, että teot lähtevät ajatuksista. Kannattaa siis valita mitä ajattelee.

      • damianimark

        Se vain on valitettavasti totta, että pelossa pitämällä ihmisiä on paljon helpompi hallita, eivätkä he silloin keksi mitään "omaperäisiä" ajatuksia siitä kuinka yhteiskuntaa voisi muuttaa kaikille mieluisampaan suuntaa, jolloin lainlaatijat ym. päättäjät pelkäävät tietysti omien jobiensa puolesta.. tai että ihmiset keksisivät uudenlaisen tavan tehdä rahaa yhdessä, tiiminä, jolloin ns. tavalliset duunit eivät enää jaksa kansalaisia innostaa. sehän on muutenkin hauskaa, kun miettii mitä määrää ylimääräisiä henkilöitä suomen kansa tälläkin hetkellä elättää ja vieläpä täysin vapaaehtoisesti!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe