Pojat haisevat!

<T_T>

Siis hyi v***u! Aina ku meidän "skeittari-pojat" menee ohite niin niitte ällöttävistä löpö-farkuista oikein leviää sellasta imelää persehajua. Useimmilla pojilla on rasvanen tukka, tupakkaa polttavat haisevat vielä pahemmalle, eivät vissiin käy suihkussa ku about 2 kertaa viikossa, persettä ei pyyhitä eikä alkkareitakaan oo vaihdettu varmaan ku joka 5. päivä ja pallihien haju on kamala! Se haju oikein joka maanantai aamu leviää luokkahuoneeseen ja viikon helvetti alkaa siitä. Terveystiedonki opettaja sano että "täällä ois parempi porukan käyä suihkussaki joskus". Siis onko pojilla pää täynnä paskaa, kusta, tietokonepelejä, pornoa ja joku vitun lohko aivoissa joka käskee "haise paskalta". Ovatko he laiskoja vai mikä vitti tätä maailmaa riivaa? Boxerit pilkottaa ja housut löpöttää, voiko paskempaa näkyä ollakkaan ja teinipoikien perseen hajut. Siis hyi vittu. Pakko haistella joka päivä kun pojat parveilee tyttöjen edessä. Mikä hurmaajien toilette tuoksu.

Onneks niitä puhtaita poikiakin on olemassa jotka tuhlaavat "kalliista" ajastaan 15 min päivässä puhdistautumiseen. Sitte yks aamu oli hirvee metakka kun yks pojat nauro jonkun pojan alkkareiden jarruviivoille. Olivat liikuntatunnin jälkeen käyny suihkussa ja jollakin saatanan isot paska viivat alkkareissa. HYI! Pyyhkikää/peskää se perse edes säännöllisin väliajoin. Ei se tarkoita että on homo jos viitsi naaman (ja perseen) pestä joka aamu. Paljon paremmin saatte tyttöjäkin kun ette haise. Ja käyttäkää deodoranttia!

Mutta tyttöjen pilluhiki se vasta lemuaakin! Jotkut oikein tahallaan jättää käymättä suihkussa. Yhdellä tytölläkin oli viikon hirmunen rasvakerros hiuksien päällä ja hais ihan lehmälle. Pissikset ne ovat hajujen maailman mestareita. Jotkut tujuttaa parfyymia litra tolkulla ja jotkut haisee kuukautisverelle tai tupakalle. Ja jotkut käyttää risoja vaatteitakin, siis todella risoja! Mikä ihme on nykypäivään tullu ku haistaan suoraan sanottuna lehmän perseelle.

Sitte tää homokulttuuriin vääristyny kuva, onko joidenkin mielestä homoa jos poika putsaa naamansa rasvasta Clearasilla tai vastaavalla aamuisin? Lukeeko niissä purnukoissa että "ONLY FOR WOMEN?" Monet tytöt arvostavat että naama olis puhdas ja vaatteet puhtaat ni ei tarviis nenää pidellä. Ei se tee homoa että putsaa naamansa ku ei kaikki homotkaan sitä tee. Tai sitte tää on jotai suomalaista jätkäkulttuuria että "haistaan paskalle ja juodaan kaljaa" Kuka vittu oikeesti uskoo jotai 14-vuotiaita pikkupoikia kertomassa viikonlopun hurjista ryyppäystapahtumista ku yökerhoihin on ikäraja ja voi elämä ku tasan tarkkaaa pitää yrittää olla niin vitun kova.

"wahaha, join tossa lauantai iltana pari bissee ja sain pillun reikää," pikemminkin oven reikää sitä ollaan nussittu lauantai iltana coca-cola pullo kädessä. Voi helvetti poikien keskuudessa tuo "kovan jätkän" näyttäminen on sitten niin kova sana. Luuleko ne tosiaan että tupakalta haiseva juoppo teinipoika on tyttöjen mieleen? Kyllä on vääristyny kuva. Joka maanantai samat tarinat, viikonlopun ryyppyreissut ja kuvitteelliset nussimistarinat. Onneks armeija on olemassa, saavat "kovat jätkät" kuria ja todellisuutta maailmasta.

22

4298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jätkä!

      Ei vittu. :D:D:D mite sä tiiät noin hyvin. :)

      • aloittaja

        ..................................................


    • gutre<f

      Mun mielestä jokainen haiskoon miltä haiskoon ei sun ole pakko haistella sen hajuja,ootko ajatella ostaa pyykkipoikia?laita semmonen nenääs niin johan helpottaa :D :D :D ja jos joku haisee luokkahuoneessa paskalle niin suihkuta sitä sun dödöä sinne ilmaan niin johan helpottaa....Ym.Keksi itse omat ratkaisus...

    • Hamsteripeikko

      Kirjoitit: "eivät vissiin käy suihkussa ku about 2 kertaa viikossa"

      Eikö kaksi kertaa viikossa ole paljon? Kuinka usein tyttöjen/poikien pitäisi käydä suihkussa? Vai pitääkö nykyään käydä kylvyssäkin (en omista ammetta)?

      • aloittaja

        Jos käyt vaan 2 kertaa viikossa niin haiset kyllä todella pahalle pallihielel/pilluhielle. Esim. kesällä jos sinulla ei ole mahdollisuutta käydä suihkussa nin olisi hyvä käydä kerran päivässä hikoilun takia. HYH HYH


      • Anonyymi
        aloittaja kirjoitti:

        Jos käyt vaan 2 kertaa viikossa niin haiset kyllä todella pahalle pallihielel/pilluhielle. Esim. kesällä jos sinulla ei ole mahdollisuutta käydä suihkussa nin olisi hyvä käydä kerran päivässä hikoilun takia. HYH HYH

        Itse ainakin käyn päivittäin suihkussa, joskus vapaalla jos olen pelkästään kotona, saatta yksi päivä olla välissä, etten käy suihkussa.
        En kestä olla peseytymättä tarpeeksi usein juurikin sen vuoksi, kun tuntuu niin hiton vastenmieliseltä mennäkin jo päivän hiet ym sotkut iholla nukkumaan. Puhumattakaan tosiaan noista em. hajuhaitoista ympäristölle, mitä varmasti tulee jo 2-3 päivän suihkutauon jälkeen. Enkä ala pelleilemään mitään tällaista, että mitä kovempi hikipaskan haju, sitä enemmän hajusteita.
        Olen poika muuten.
        Ja kyllä tytötkin/naisetkin haisevat joskus aika helvetin pahalle. Just pesemättömältä pillulta tms ja onko joidenkin kohdalla ollut hiivatulehdustakin tm tekemässä löyhkää lisää. Tai sitten alapäätä ei pestä menkkojen aikaan tarpeeksi huolellisesti.


      • Anonyymi

        Siis joka päivähän olisi hyvä nuoren käydä suihkussa.. 2kert/viikko ei todellakaan oo ainakaan paljon! Edes joka toinen pv ku kävisi suihkussa. Muuten kyllä on hikinen,likanen ja rasvaset hiukset


    • pvm16

      älä yleistä
      siellä paikkakunnalla sitten on varmaan vaan paskempaa porukkaa, täällä aika harva haisee paskalle, mutta tupakalle sitäkin enenemmän, mut ei sille taas oikein voi mitään
      se on kyllä varmaan aika vittumaista, kun joku ei ymmärrä pestä
      ja sehän riippuu aivan ihmisestä kuinka usein tarvitsee peseytyä, mutta minimi on kyllä ainakin kerran viikossa

      • te.............

        hulluja!?? siis vähintään joka toinen päivä pitää käydä suihkus, ette ehkä vielä sitten lemua, mutta kolmannen päivän jälkeen you smell you know! et ehkä ite haista, mut muut kylläki!


      • pvm16
        te............. kirjoitti:

        hulluja!?? siis vähintään joka toinen päivä pitää käydä suihkus, ette ehkä vielä sitten lemua, mutta kolmannen päivän jälkeen you smell you know! et ehkä ite haista, mut muut kylläki!

        ehkä joo, mutta se riippuu edelleenkin ihmisestä ja tietysti niitä on harvassa kenen ei tarvitse pestä kuin 1 kerta viikossa


      • KIITOS
        te............. kirjoitti:

        hulluja!?? siis vähintään joka toinen päivä pitää käydä suihkus, ette ehkä vielä sitten lemua, mutta kolmannen päivän jälkeen you smell you know! et ehkä ite haista, mut muut kylläki!

        no niin tämmösen ksekustelua aloittaja on kyl järkevä ihminen siis mä käyn kaks kertaa päiväs suihkus käytän dödöö pesen hampaat joka aamu ja ilta ja kyl tytöt tykkää kun ihana dödön haju tuoksuu eikä paska viina ja tupakka!!! mä oikeesti poden samoja asioita oon ain oo meiän luokan hygieninen poika onneks tyttö kaveri ja sen kaverit on myös saman laisii KIITOS!!


    • jäbä

      en jaksanu lukee loppuu asti mut mä ainaki tykkään haistella mun housuja sit siihen jää koukkuun, parhaan hajun saa ihan jalkovälistä

    • ...

      Onneks multa on toi ikävaihe jo ohi. Koita kestää. Sit kun sulla meneehelvetin hyvin ja niillä ei, niin sun olos tuntuu triplasti paremmalta ku nyt.:D

      nimim. kokenut tuon

    • PoiGa-1989

      Tytöillä haisee pillu senki eestä! :D

      • Niina**

        Ootteko koskaan tytöt haistelleet mille haisevat jääkiekkoa pelaavat pojat harkkojen jälkeen? Siinä kyllä pesemättömät alkkarit jää toiselle sijalle hajussa. Voi kiesus sitä jääkiekkovarusteiden hajua, se tarttuu myöskin ihoon, yök. Onneksi tuntemani jäkispojat ovat oppineet päivittäin pesemään ittensä, muuten niitten kans ei voisi olla edes samassa asunnossa.


      • Anonyymi

        Perästäpäin haisee perse ja lujaa kun Pieree!


    • Miesasiamies

      Se että jotkut näkemäsi haisevat, ei tarkoita että kaikki haisevat. Vai osaatko sanoa vielä prosenttejakin? Näytät syyllistävän valtavia massoja.

      Mistä osaat tunnistaa jonkin 'pallihien' hajuksi kun kivespussilla ei ole mitään ominaishajua eikä eritteitä?

      Haluaisitko tytötkin armeijaan/orjatyövoimaksi? Miksi olisi oikein lähettää pojat sinne sukupuolielinten muodon perusteella, ja sitten saavat 'kiitokseksi' tiedon että valtion ajautuessa vaikeuksiin pitää heidän uhrautua vielä voimakkaammin sukupuolensa takia? Haluaisitko tehdä sen olettamasi hajun vuoksi vai juttujen josta et pidä?

    • ergjdhod¨h

      oot kuitenki vain simosta

    • jonnethaissee

      Nauroin iha s*atanasti.

      Ite en oo tavannu montaa haisevaa poikaa, ja ketkä on haissu on nuo nörtit jotka käyttää joka päivä samoja vaatteita ja tukka rasvassa jonneilee. Kerran yks pelas koulun koneella jottain ja huomasin et silloli tullu kauheet läntit kainaloihin, PELAAMISESTA TIETOKONEELLA ?!

    • uteliias

      miten aloittaja luulee että armeija vaikuttaa poikien peseytymiseen ja alkkareiden vaihtoon?

    • jaffie

      Sää tuut olee nii yksin täs maailmas jos sulla on tälläinen kanta.

    • Anonyymi

      Mulla kalsarit haisee lähes aina kuselle. Kun käy kusella niin munasta valuu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe