los angeles ja las vegas

urpo hukassa

olisin perheen kans menossa vierailee los angeles ja las vegas kesäkuussa. olisko jotain suositeltavia hotelleja ns keskeisellä paikalla. en ajatellut vuokrata autoa, vaikka se vissii olis losissa suositeltavaa. hinta jos olis n100usd yö/huone. ja sit jos jotai vinkkejä missä kannattaa vierailla ja missä ei. miten losissa toi turvallisuus on, illalla vissii parempi liikkua taksilla ja ihmisten ilmoilla kuten nykissä.

5

1854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta toisaalta

      Älä tuosta turvallisuudesta murehdi. Jalan voi kulkea turvallisin mielin huonommassakin kaupunginosassa, ellet sitten liputa dollarinippua ilmassa, että tulkaa hakemaan.

      Hollywoodista löytyy keskeisen sijainnin ansiosta hyviä hotelleja satasen yö, vaikka alle ja myös ylikin tietysti. Googlaa mieleinen. Roosevelt on hyvä, vähän hintava, mutta myös julkkisten suosima paikka.
      Kun autolla ette liiku, niin metrolla ja bussilla pääsee sieltä kätevästi minne vain.

    • kasilaukku

      100 USD:lla ei kamalan ihmeellista hotellia kylla saa. Ja muista etta ilmoitushinnoissa ei ole verot mukana. Losin alueella 150 USD:ta vois olla realistisempi budjetti, jos haluatte olla hyvalla paikalla ja ainakin nyt 3 tahden hotellissa.

      Vegasissa paasee halvemmalla ja siella ei myoskaan autolla tee mitaan. Siis ihan siina turistialueella.

      Losissa sen sijaan auto on kylla aarimmaisen kateva. Matkanteko julkisilla kylla kestaa paljon kauemmin. Jos teita on useampi matkassa, kannattaisi kylla se auto vuokrata ja ajella silla Vegasiin samalla. Tulee halvemmaksi koko reissu.

      • matkan kestosta

        Voisin kyllä väittää että metrolla pääset satavarmasti nopeammin paikkaan kuin paikkaan kuin autolla ruuhkissa istuen.

        Turistille sitäpaitsi voisin sanoa, että liikenne ei ole välttämättä yhtä kaaosmaista kuin kuvitella mutta niin paljon suurempaa että liikkuminen voi tuottaa ongelmia jos joutuu etsimään kohteita ja julkisella sitä ongelmaa ei ole kun ei tarvitse murehtia ajamisesta. Matkat on helppo suunnitella etukäteen internetissä metro.net. Bussilla liikkuessa saatat hävitä pidemmällä välietapilla muutaman minuutin, mutta parkkipaikasta ei myöskään tarvitse murehtia tai maksaa.


      • Jone79
        matkan kestosta kirjoitti:

        Voisin kyllä väittää että metrolla pääset satavarmasti nopeammin paikkaan kuin paikkaan kuin autolla ruuhkissa istuen.

        Turistille sitäpaitsi voisin sanoa, että liikenne ei ole välttämättä yhtä kaaosmaista kuin kuvitella mutta niin paljon suurempaa että liikkuminen voi tuottaa ongelmia jos joutuu etsimään kohteita ja julkisella sitä ongelmaa ei ole kun ei tarvitse murehtia ajamisesta. Matkat on helppo suunnitella etukäteen internetissä metro.net. Bussilla liikkuessa saatat hävitä pidemmällä välietapilla muutaman minuutin, mutta parkkipaikasta ei myöskään tarvitse murehtia tai maksaa.

        Sanonpa kuitenkin että vuokra-auto on parempi vaihtoehto. USA on tunnetusti yksityisautoilun luvattu maa joten teihin ja liikennejärjestelyihin on panostettu. Ja L.S:ssa kun asuu 120 nekiökilometrin alueella n.14 miljoonaa ihmistä on aivan selvä että ruuhkiakin syntyy, mutta nämä yleensä kuitenkin on ohitusteillä, ei niinkään kaupungin kaduilla. Parkkeerauksessa en ole itse kokenut ongelmia, oli sitten kaupunki USA:ssa mikä tahansa. Vähän järkeä käyttämällä ja karttaa katsomalla löytyy esimerkiksi parkkihalleja tai isoja (vartioitujakin)parkkipaikkoja joihin on helppo ja halpa jättää auto. Julkiset ei todellakaan kulje niin joustavasti ja nopeasti kuin esimerkiksi Helsingissä. Ja matkaseura ei välttämättä aina miellytä... =)


    • Suikker

      Hei,

      Losin alueella tuo hollywoodin alue hotellille on ehkä parhain jos jalkaisin/julkisilla aiotte liikkua. Olimme pari kesää sitten ja vuokra-autolla, joten senkin reissun jälkeen yhä lähtisin auton vuokrauksen kanssa, mielestämme jäätte paljosta paitsi jos lähdette vekslaamaan julkisilla. Autolla liikkuessa on myös turvallisempaa (auton sisällä) mikäli tai kun harvemmilla turistialueilla/niiden läpi joutuu ajamaan. Autolla pääsee myös kaikkein kätevimmin disneylandiin, universal studiolle, biitsille ja kurvailemaan rikkaiden asunnoille/hollywood kukkulalle. Joten en todellakaan suosittele kenellekään ilman autoa lähtemistä. Hollywoodin kävelykatu on päivässä parissa nähty, mutta omakohtaisia kokemuksia julkisten kulkuvälineiden liikkumisesta ei ole, joten voivathan ne yllättää tooimivuudellaan. Kovin montaa julkista emme kyllä nähneet, ja new yorkissa myös käyneenä, kaupungit ovat ihan erilaiset (n.y.:ssä pärjää aivan eri akselilla julkisten kanssa - siellä se todella toimii). Mutta jos edelleen päätätte lähteä ilman autoa, tsemppiä teille ja varatkaa aikaa. Autoruuhkaahan losin seudullakin on mutta ei se niin paljoa suomesta poikkea, mitä nyt kaistoja vähän enemmän. Liikenne kuitenkin on paljon joustavampaa kuin suomessa, ei tavattu samanlaisia urpoja kuin suomessa moottoritiellä.
      Samalla reissulla sitten mentiin autolla LA-Vegas ja takaisin, matkan varrella oli hyvät outlet-centerit edullisine ostospaikkoineen ja ruokaloineen, kokonaisajoaika tuolla välillä on noin 4 tuntia ilman stoppeja (jos menette vegasin suuntaan viikolla - vkolopuksi kaikki suuntaa sinne ja silloin on jonoa joten aika myös pidempi). Vegasissa auton voi säilyttää yleensä ilmaiseksi hotellin self parkissa (valet parking maksaa) ja siellä autoa ei todellakaan tarvitse jos hotelli on Stripillä. Kannattaa ottaa jo ennen lähtöä selville minkä hotellien välillä liikennöi junat. Hotelleista suosittelen Tropicanaa, siisti ja edullinen (n.40e/yö, aamupala buffet n.10$ ja sitä ruokaa on -kaikki lämpimä pihveistä munakkaisiin, salaatit, ja jälkiruokia noin 10 laatua...hintansa väärti! ja voihan sitä käydä myös naapurihotelleissa syömässä/pelaamassa ja ostoksilla - hotellien välillä voi liikkua aivan vapaasti eli ihan eri meininki kuin suomessa), hyvä sijainti ja hyvä pool area. Oltiin myös flamingossa yötä, stripin toisessa päässä, hieman kalliimpi, ja ok sekin, samaa tavaraa.
      Kannattaa ottaa etukäteen selville myös esityksistä las vegasissa ja varata/ostaa heti ekana iltana liput, jos löytyy ehdottoman mieleinen. Caesar's palacessa suosittelen ravintolaa cheesecake factory, todella hyvät annokset ja aivan ihanat juustokakku(ja makuskaala on todella laaja!) jälkkärit, edullinen paikka. Hyvää matkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      515
      12699
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      349
      8394
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      38
      7050
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      352
      2513
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      6
      2144
    6. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1957
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1693
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      192
      1490
    9. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      22
      1400
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1343
    Aihe