inkClubin mustepatruunat /Fiaskoja ?!!!

Otti pattiin.com

Elikkäs tämä kovasti mainostava naapurimaamme mustekauppias myy näköjään epäkurranttia tavaraa... Tilasin hp.n mustesuihku väritulostimeeni patruunat laitteen mallin mukaan. Lähettivät kolme patruunaa (koneeseen menee vain kaksi...) Ja hinta 74 euroa ja risat. Kaiken hyvän lisäksi väritulosteet ovat suttuisia ja äskettäin musta väri heitti tulemasta kokonaan! Olen laittanut ko. asian tiimoilta palautetta sähköpostilla (eivät kuulemma omista yhtään puhelinta, että voisi soittaa) Mutta tuloksetta. Onko muilla kokemuksia näistä "inkClubin" tuotteista??? Itse en todellakaan aio tilata heiltä enää mitään, enkä SUOSITTELE sitä muillekkaan.

15

1765

  Vastaukset

  • Ei ole mitään ongelmaa ollu. En tarvinu ku mustan värin ja se sieltä tuli, ei muuta ja kaupan päälle tuli valokuvapaprua. Minulla ei ole mitään valittamista.

  • Kun olet HP:n paskan mennyt ostamaan. Siirry testivoittaja Canonin tulostimiin niin saat kuvista selvää.

   • Olen ostanut muutamat kerrat tutuille mustia ja värejä eikä ongelmia ole ollut yhtä kertaa lukuunottamatta. Kyseessä oli vanha Canon koneistolla varustettu tulostin, josta oli olemassa myös hieman eri versio.

    Molempien mallien kohdalla piti mukamas käydä sama patruuna, mutta tilattuani pari kappaletta huomasin että ko. patruuna ei todellakaan sovi fyysisesti käytössä olevaan tulostimeen. Rahat meni hukkaan ja tulostin vaihtui laseriksi. piste.


   • Jos sulla on Canon niin sitä suuremmalla syyllä kannattaisi välttää noita halppismusteita.

    Canonissa kuten Epsmonissa on kiinteät mustepäät jotka menevät tukkoon joko oltuaan pitkän aikaa käyttämättä tai noista halpamusteista. Canoniin saa sentään ostettua uudet mustepäät mutta ne maksaa sitten tulostimen hinnan. Eipä ole paljon järkeä ostella noita halppismusteita kun voivat oikeasti pilata tulostimen.

    HP tulostimissa taas mustepäät ovat mustekasetin yhdteydessä. Jos ne menevät tukkoon niin sitten vain vaihdat uuden värikasetin ja laite on kuin uusi. Halpamusteet eivät näin ollen pilaa tulostinta kuten ne voivat tehdä Epsonin ja Canonin kohdalla.


   • Mutta hyvä ihminen, sitä vartenhan nämä keskustelut on olemassa, että saadaan "suositella kavereille" hyviä tuotteita... :) Ja saadaan mielipiteitä laidasta laitaan!


  • Minulla on HP 970 Cxi tulostin, melko vanha mutta
   toimii eriomaisesti InkClubin patruunoilla, ei
   tosiaankaa minkäälaisia ongelmia ja jälki on hyvää.

  • Ostin Ink Clubista Hp-tulostimeeni mustan ja väripatruunan ja ne tulivatkin nopeasti postissa ja hinta ja määrä täsmäsivät tilaukseeni. Musta patruuna ei toiminut ollenkaan ja väripatruunan tulostusjälki oli aivan surkea. Halusin palauttaa tuotteet, mikä ei ollutkaan kovin helppoa. Yhteydenpito onnistuu vain sähköpostin välityksellä ja jouduin lähettämään monta viestiä ennen kuin sain osoitteen minne lähetän vialliset tuotteet. En ole sen jälkeen ostanut tuotteita Ink Clubista. Varmasti on ihan toimiviakin tuotteita ja tyytyväisiä asiakkaita. Minä en ole...

   • Perustelivat sillä että ns. eko-patruunoita ei voi verrata orkkiksiin... En ole 100 varma kumpia tilaamani oli, mutta ei niillä kyllä mitään tehnyt. Eivät voineet käsitellä reklamaatiota koska tilauksesta oli kulunut yli neljä viikkoa. Hp.n Alkuperäiset toimii parhaiten... Näkojään.


   • Otti pattiin.com kirjoitti:

    Perustelivat sillä että ns. eko-patruunoita ei voi verrata orkkiksiin... En ole 100 varma kumpia tilaamani oli, mutta ei niillä kyllä mitään tehnyt. Eivät voineet käsitellä reklamaatiota koska tilauksesta oli kulunut yli neljä viikkoa. Hp.n Alkuperäiset toimii parhaiten... Näkojään.

    Kuluttajansuoja velvoittaa myös tätä yritysta. Ota vaikka netin kautta yhteys alueesi kuluttajasuoja-asiamieheen. Homma käynnistyy sillä ja yritys saa toimintaohjeita vastaisuuden varalle. Myyjällä edelleen todistustaakka siitä että tuote Ok kun laitoit sen tulostimees.Tuo joku viikko-määrittely tuulesta temmattu!! Jokainne jolla ongelmia moise yrityksen kautta, reklamointi kuluttajasuoja-asiamiehenkautta niin asia hoituu, yritys häviää taivaan tuuliin tai sitten noudattaa kuluttajalainsäädäntöä!!


  • Olen käyttänyt Ink-klubin patruunoita ties kuinka kauan,musta-väri-foto.Aina on toiminut puhdas tasainen jälki,tulostin:hp PSC 1350.Tulostin kovassa käytössä,kolme opiskelijaa ja vaimo työnsä vuoksi joutuu käyttämään laitetta.Ei ongelmia (tähän mennessä).

  • !!!

  • Musta väri tuhosi meiksin Epson Stylus SX445:sen

  • Nyt on kohta 2 viikkoa mennyt, kun ei Canonin mustaa kasettia ole tullut. On lähetetty viestiä. Vastausta ei ole tullut. Ja kuten tiedetään, puhelinnumeroa ei löydy. Mullakin on viimeinen kerta, kun Inkiltä tilaan. jatkossa tilaan esim. Sakuista. Tulee nopeasti.

   • Ihan näin meidän kesken: Minun kaikki selaimen lisäosat varoittaa tuosta sivustosta, joten en mene sinne ilman noscriptiä tai muita turvallisuutta tukevia lisäosia.
    En siis ihmettele yhtään, jos vaikeuksia on! Mene vaikka paikalliseen Tokmanniin, HongKongiin tai ihan mihin tahansa - nettikauppa mustekaseteilla ei ole juurikaan halvempaa kuin nämä paikalliset halpahallit.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   285
   6447
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   88
   4261
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   134
   1542
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   69
   1327
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   81
   756