Koivuranta Oy

Konnevesi

Voiko olla totta, ettei kyseisellä yrityksellä ole sähköpostiosoitetta..... en ainakaan mistään löydä. Yritys kuitenkin mainostaa itseään omilla sivuillaan ja kehuu toimineensa jo vuodesta 1923.
Siis jos haluat yrityksen palveluja, niin eikun puhelinlaskua tekemään.

10

3577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laatumatkaa

      Keski-Suomessa on tarjolla laadukkaampiakin tilausajoyhtiöitä. Tämä firma, ainakin kalustosta päätellen, on jäänyt siihen aikaan, jolloin netti oli tuntematon hyödyke. Jos kuitenkin päätät bussin tilata, kannattanee tarkistaa ovatko liikenneluvat kunnossa ja toivoa kuljettajaksi joku ei-eläkeläinen..

    • kohta ex.matkustaja

      Löysin tämän keskustelun juuri nyt, ja otan tähän nyt kantaa. Ehkä aiheeni ei liity tuohon sähköpostin puuttumattomuuteen, vaan asiani liittyy muulla tavalla kyseiseen yritykseen:


      Löytyy toki Koivurannalta sähköpostiosoite, mutta suosittelen mieluummin jotain muuta liikennöitsijää Keski-Suomesta, ellette halua että matkaanne tulee ajamaan eläkeläispappa tai jokin vuokrafirmankuski tai jokin muu henkilö. Kyseisestä firmasta löytyy myös tilausajokuljettajia, mutta ne yleensämmin ovat ns.pitemmillä tilausajoreissuilla ajamassa. Lyhyemmillä tilausajoilla näkyy liian usein näitä eläkeläispappoja, vuokrafimankuskeja ja muita henkilöitä, ja vaikka kyseinen yritys kehuu kuljettajiaan ammattitaitoisiksi ja palvelualtteiksi, niin ne eivät kyllä sitä ole. Eräs kuski ei edes viitsinyt mennä aukaisemaan asiakkaalle rahtitilan luukkua, vaan asiakas joutui itse avaamaan luukun että sai laukkunsa sisään, ja osa kuljettajista on niin äkäisiä ettei niille uskalla päivää sanoa.

      Koivurannalla on toki linjaliikenneluvat kunnossa, mutta kalusto jota Koivurannalta löytyy niin se on kirjavaa. Kun kyseinen liikennöitsijä ajaa myös täällä Savossa päin, niin täälläpäin ei tosiaankaan liiku mitään huippukalustoa, vaan eräs auto jolla Koivuranta ajaa täällä vuorojansa , niin on 1990-luvulta joka on käytetty hakemassa Faceliftausta Turkista. Eikä Koivurannalla linja-liikenneautojen siivoukseen paljon panosteta. Parhaimmillaan autojen roskikset ovat olleet niin täysiä että ne ovat pursunneet yli, ja sitten kun autoja siirrellään linjoilta toisille. Täällä harvoin enään näkyy 2000-luvun autoja täälläpäin ajossa, vaan ne yleensä liikkuvat toisilla paikkakunnilla.

      Mutta ihmekyllä kun kyseinen liikennöitsijä ajaa myös Pikavuoroja yhdessä Koiviston Auto yhtymään kuuluvien Jyväskylän Liikenteen ja Kuopion Liikenteen kanssa, niin ihmekyllä Koivurannalta löytyy aina pikavuoroihin kohtuutuore bussi. Vakiovuorojen autokalustoon Koivuranta ei näköjään hirveämmin panosta, sillä ennen autot vaihtuvat useampaan kertaan, mutta tänäpäivänä ei enään. Nykyään saattaa jollakin tietyllä linjalla kulkea auto monta viikkoa ja se on minun mielestäni hieman kummastuttavaa, vaikka kyseisellä liikennöitsijällä on yhteensä 20 autoa joista olisi välillä vara vaihtaa toisenlainen auto ajoon.

      Epäilen myös että onko Koivurannan johdossa jotain vikaa, sillä kyseisen firman johtaja ja huoltomiehet laittaa yhdessätuumin autot linjoille, ja epäilen myös sitä että yritetäänkö Koivuranta Oy:ssä jotain asiaa salailla, sillä moneen kertaan täälläsuunnilla näkyy samoja autoja ajossa pitemmän aikaa ja varsinkin näiden siivoukseen ei panosteta juuri ollenkaan vaikka eräskin Kuopiossa käyvä auto palaa yrityksen varikolle aina iltaisin ja lähtee sieltä sitten aamulla takaisin Kuopion linjoille. Kun varsinkin siinä Turkissa käytetyssä bussissa on todella ahtaat jalkatilat, ja kun se valitettavan usein täällä liikkuu, niin en halua istua ahtaasti melkein "jalat sylissä". Olen myös firman toimitusjohtajalle ilmoittanut useaan otteeseen tästä asiasta ja olen pyytänyt toista autoa tilalle, mutta eipä sieltä ole pyynnöistäni huolimatta näkynyt toista autoa, ja kun osa kuljettajista kun lähtee liikkeelle ennen aikatauluun merkittyä aikaa,

      ja osa ikäväkyllä firman kuljettajista tekee suurin osa niin että he lähtevät pysäkiltä liikkeelle jo ettei ole edes vielä kerennyt kunnolla istumaan paikalleen, ja eräs kyseisen yhtiön kuljettaja tekee ihan kummallisesta syystä ihmeellisiä jarrutuksia kesken matkan ja ennen pysäkille tuloa. Monet kerrat oon meinannut olla takaoven kuilussa äkkijarrutusten takia..

      Olen myös huomannut sen että ennen matkustajia kulki kohtalaisen paljon tuossa Koivurannan 15:00 Kuopio-Jyväskylä vuorossa, mutta Jyväskylään
      matkaavat valitsevat varmasti mieluiten nopeammat Pikavuorot, ja Suonenjoki-Rautalampi akselille matkustavat valitsevat varmasti mieluiten Rautalammin Auton vuorot.

      Olen matkustanut kyseisen yhtiön busseilla yhteensä 2 vuotta ja nyt olen saanut tarpeeksi kyseisen firman touhuista, ja enään en käytä kyseisen yhtiön vuoroja niin useasti mitä ennen. Paikkakuntalaisella liikennöitsijällä Rautalammin Autolla sujuu asiat paremmin ja autot ovat aina asiallisessa kunnossa ja kuljettajat ovat asiakaspalveluhenkisiä ja alansa ammattilaisia!. Koivurannalla on kyllä asiat menneet viimevuosina kohti alamäkeä..

    • Duunari

      Pieni firma, pienet rahkeet. Onneksi en kelvannut töihin vieraspaikkakuntalaisena, pääsin oikealla palkalla töihin Etelä-Suomeen! Onhan siitä firmasta kaikkea kuullut, Keski-Suomen Liikenne on käytännössä ainoa kunnon liikennöitsijä autojen ja palkanmaksun puolesta.

    • ei provoille

      Ei niitä uusia linja-autoja millään pikkurahalla ostella.Tietenkin pitemmille matkoille laitetaan uudemmat autot.Ja kun ihmisillä on nykyään niin paljon omia autoja,on matkustajamäärät busseissa paaaaljon pienempiä kuin ennen.Voitte miettiä,paljonko noin 2-4 matkustajaa parin-kolmenkymmenen km linjalla kattaa kustannuksia.JA millä linjoilla ne kuskit odottaa,että kerkiää istumaan,ennen ko lähtevät liikkeelle?Mieti nyt vähän,paljonko aikataulua sit venytettäis,jos KAIKKIEN pitäis keritä penkkiin-ja myös noustais vasta kun bussi on pysähtynyt !?Ei todellakaan missään missä olen liikkunut,odotella-huonokuntoisia jopa joskus kuitenkin.Ei Koivuranta yleistä käytäntöö pahemmin toimi. Ja kyllä ne pienet roskikset saattaa piankin täyttyä,kun kymmeniä koululaisia on kyydissä(EN SYYLLISTÄ,vain esim).Vaikken ymmärrä,mitä mukana on sellaista,mikä tyhjänä vie tilaa enemmän tai painaa enemmän kuin täytenä,että pitää matkalle jättää.Ja autojen siivoojakin voi jopa sairastua,tulitko ajatelleeksi.Terv.EI PROVOILLE

    • Anonyymi

      Koivuranta on legenda :D puukolla kaiverretut penkit ja kalusto 80luvulta ja asiakaspalvelu suoraan neuvostoliitosta, koivurannassa on vaan sitä jotakin!

      • Anonyymi

        mimmonenhan on tontti hytölässä, kun lähes sata vuotta rottelot vuotaneet varikolle,naftaa ja öljyjä ynnä muu,nestettä.ps.tuhansia litroja naftaa ,2000 luvun alussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mimmonenhan on tontti hytölässä, kun lähes sata vuotta rottelot vuotaneet varikolle,naftaa ja öljyjä ynnä muu,nestettä.ps.tuhansia litroja naftaa ,2000 luvun alussa.

        Firma ja kalusto yleensä kertoo minkälainen johto porras.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Firma ja kalusto yleensä kertoo minkälainen johto porras.

        Pitääkö olla lesta. jos haluaisi firmaan vaikka kaluston rasvariksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mimmonenhan on tontti hytölässä, kun lähes sata vuotta rottelot vuotaneet varikolle,naftaa ja öljyjä ynnä muu,nestettä.ps.tuhansia litroja naftaa ,2000 luvun alussa.

        Asiasta pitää tehdä rikosilmoitus, voitko tarkentaa näistä epäillyistä ympäristörikoksista?


    • Anonyymi

      Ainakaan kuskit ei liikennesääntöjä osaa. Tuli tosi törkeästi kovaa päin punasia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe