Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuorma-autoalan TES

Scaniaa

Aloitan työt maanantaina kuljetusfirmassa, palkaksi kertoivat TES palkan 9.5-9.80e/h, mutta kun katsoin AKT:n palkkataulukoista niin tuohan nousee 1.3.2007 eli ensiviikolla huimaan 10,10e/h alle 4-vuoden kokemuksella. Onkohan työnantaja tietoinen vai kuseeko linssiin? Vai onko joku toinen TES vielä missä alemmat palkat? Näyttäisi tuo nousevan sitten taas 1.10.07 tuohon 10,24e/h. Aivan säälittävät palkat on kuljetusalalla. No, itsehän olen alani valinnut.

5

1948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt helvetti

      Ole niin ääliö että suostut johonki tessiin, varmasti ovat palkat surkeita jos tolle linjalle lähdet. Urakkapalkka ja siihen sopiva yö/pyhälisä niin siinä on aivain kovaan palkkaan, tietysti vaan jos haluaa/kykenee töitä tekemään eikä vaan pyörimään ja kaivamaan nenäänsä. Tessi o työtä vieroksuville marjanpoimijoille.

      • että kaikki

        kaikki nuo näkemäni muut palkat on ollut alle TES-tason. Kaikki kun ei osaa laskea mitä ylityö, yötyö, sunnuntai, pekkaset tai muut lisät vaikuttaa.
        Kaikista tyhmimpiä on nuo kontti ja irtoperä miehet jotka seisoo ilmaiseksi sillassa tai ventalla, vaikka TES-takaa vähintään odotus ajan korvauksen ja jos ei saa lähteä autolta tai puhelimen vierestä niin työajan palkan kaikkine lisineen.


      • Ex kuski

        Siis. Mikä on sinun linja, pitkät viikot, ilman mitään ns. normaalia elämää, siis paskasessa kajuutassa elämistä, niinkö? Linnankundit tietää, eihän se elämää ole, rundissa alavariinsa oleminen, käy pollaan,tajuutsa! Eihän se duuni elätä, vaan siitä saatu korvaus. Tessi on alku normaaliin elämiseen alkava polku, jota voi suurentaa isännän kera suuremmaksi, eikö niin! Joten tökkää se tumppi oikein syvälle, ettei tule tällaisia itsekehuja, minä olen paras, amen!


    • tässä asiassa

      jos palkka on kerran TES, niin silloin se on TES. Tai ihan sama mitä sopimuksessa lukee niin sitä silloin noudatetaan, puolin ja varsinkin toisin. Itse olen sitä mieltä että yksi kusetus työnantajalta niin voipi työteho kärsiä siihen asti kun asia on korjattu. Palkka myöhässä -> ajo ja autokin myöhässä ja sitä rataa.

    • Juu, saas nähän paljonko tuotteiden hinnat nousee kun kuskit saa valtavan palkankorotuksen joulukuussa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe