polttarit ärsyttää

ei osaa sanoa ei....

siis en edes tiennyt että entinen ystäväni ketä en ole nähnyt tietyistä syistä vuosiin on menossa naimisiin. hän on ilmeisesti ilmoittanut kaasolle että minä olen polttariporukassa koska olen alkanut saamaan maileja tuntemattomilta tyypeiltä joissa ollaan jo jaettu polttaritehtävät ja kustannukset, minulle myös. ei kiinnosta yhtään ja pännii ihan suunnattomasti. en edes tiedä hääpäivää! en ymmärrä - oletetaan vaan että apua ja rahaa tulee kun tarvitaan. pitäiskö nyt ihan avata suunsa ja ilmoittaa ettei homma toimi? ;D en haluaisi kumminkaan aiheuttaa pahaa mieltä. onko jollain muulla käynnyt vastaavasti - miten hoiditte homman?!?! pieni purkaus.... ;/

4

2049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos olisin

      Sinuna en reagoisi mitenkään. Jos sitten alkaa tulla enemmän maileja noilta mainitsemiltasi tuntemattomilta tyypeiltä, lähettäisin vastaukseksi, että EVVK. Tai sitten ei.

      Tosin tuo EVVK on kuulemma jo out. Nykyään pitää vastata KVG (katso vittu googlella).

    • piiras

      Voi olla, ettei sinua ole kutsuttu edes häihin, mutta polttareihin kyllä. Jotkut morsiamet toimivat näin muka siinä ajatuksessa, että on niin ihanaa viettää päivä kaikkien ystävien kanssa. (mutta mietitäänpä kuka maksaa mitkäkin juhlat..) Sinuna vain laittaisin, että olet pahoillasi, muttet pääse paikalle. Ei siinä sen enempiä tarvitse selitellä, kun ette kerran ole tekemisissäkään ole olleet vuosiin.

    • Allo

      Sa olet allottava. Ei siina nyt kamalan paljon puuhaa ole. Mietipas sita parasmies raukkaa jonka pitaisi yksin kaikki jarjestella.

    • Kaaso

      Me saatiin morsiammelta lista ihmisistä, jotka hän haluaisi polttareihinsa. Olemmekin liittäneet heidät myös mukaan polttareita koskeviin meileihin ja ne jotka eivät jostain syystä pääse osallistumaan, ovat saaneet mahdollisuuden kieltäytyä, jätimme tällöin heidät pois listalta, emmekä myöskään TIETENKÄÄN velvoita heitä maksamaan polttareista. Kyllä kieltäytyä saa, jos ei kiinnosta, eikä silloin kustannuksiinkaan tarvi osallistua, outoa, jos sellaisesta joku pahasti loukkaantuu.
      Ja hääkutsuhan voi tulla vasta myöhemminkin, me ainakin oltiin jo pitkällä suunnitteluissa, kun kutsu vasta kilahti ihmisten laatikkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe