Siirsin käyttäjätilit (siis meitä on 2 eri käyttäjää) uudelle koneelle ja kun outlookin sulkee ihan tavallisesti tuolta oikean yläkulman rastista, niin käyttäjätieto ei kirjaudu ulos. Elikkäs kun seuraava käyttäjä käynnistää outlookin niin se aukaisee suoraan edellisen käyttäjän tilin. Ja salasanoja ei kysellä ollenkaan tuossa välillä. Outoa. Ennen piti aina kun käynnisti outlookin laittaa salasana.
Neuvokaahan.
Neuvokaahan.
Vastaukset 1
Vanhimmat
tarkistanut että asetukset ovat oikein: Ohjauspaneeli - Posti valitse Käytä Microsoft Outlookin aloitusprofiilina tätä: Valitse käytettävä profiili.