Pelasta maailma

Stairway_to_blondie_heaven

Kello on 20:35. Lähellä keskustaa sijaitsevassa kahvilassa ei ole tällä hetkellä yhtään asiakasta. Kahvilassa töissä oleva ulkomaalaissyntyinen kaunis nuori nainen siivoilee jo paikkoja sulkemista varten. Tällä oletettavasti Balkanin seuduilta lähtöisin olevalla naisella on tummanruskeat pitkät hiukset ja kauniit ruskeat silmät. Häntä kutsutaan Roxieksi. Pian kahvilaan tulee kaksi naisasiakasta. Molemmat ovat rentoihin vaatteisiin pukeutuvia ehkä jonkinlaisia aatteitakin omaavia noin 30-vuotiaita naisia. Sanna menee pelaamaan raha-automaattia kulman taakse jonne ei näe tiskiltä. Katja istuutuu pöytään odottamaan palvelua.

Roxie:(iloisesti ja hymyillen)Hei, mitä neidille saisi olla?
Katja: tuo mulle vaikka.. kahvi
Roxie: Tuleeko maidolla vai ilman?
Katja: Laita maidolla
Roxie: Kiitos, tulee kohta

Hetken päästä Roxie tuo kahvin pöytään ja asettaa sen nätisti pöydälle ja sanoo katjalle "Noin olkaa hyvä". Roxie kysyy katjalta "eiks sul oo kuuma tossa takissa? Nouses ylös ni riisun sen pois". Katja nousee ja Roxie ottaa takin pois ja asettelee sen tuolin selkänojalle siististi. "Noin istu vaan" sanoo Roxie. Katjan olemus miellyttää jollain tavalla Roxieta. Katjan istuutuessa Roxie laittaa kätensä Katjan olkapäälle ja sanoo "hyvää kahvihetkeä". Noin viiden minuutin kuluttua Katja on saanut kahvinsa juotua ja Roxie tulee katjan viereen ja kysyy hymyillen "Tuleeko neidille muuta?" Roxie huomaa samassa että kahvia on läikkynyt katjan vaaleille housuille. "Hei ootas hetki pyyhin noi pois" sanoo Roxie. Roxie tulee pian märän rätin kanssa ja menee polvilleen Katjan eteen ja alkaa hinkkaamaan Katjan housuja vasemman reiden kohdalta puhtaaksi. Siinä vaiheessa Katja hermostuu ja kokee että hänen yksityisyyttään on loukattu.

Katja tönäisee Roxien maahan ja sanoo vihaisena "Hei lopeta nyt toi! ja tuo mulle uus kahvi ennen ku teen ilmotuksen epäasiallisesta palvelusta" Roxie käveli pettyneen näköisenä tiskin taakse ja haki uuden kahvin. Hän huomasi tuodessaan kahvin Katjalle, että aiemmin pelikoneilla ollut Sanna on tullut istumaan samaan pöytään Katjan kanssa.

Roxie:(pettyneen näköisenä ja hymy kadonnut huulilta) Tässä on nyt tää uus kahvi
Katja: Kiitti ja anna olla vika kerta ku tuut mua hiplaamaa sillai ku äske
Sanna: hiplasko toi sua?
Katja: juu.. tuli lähentelee ihan varottamatta
Sanna: Pitäskö meiä vähä opettaa sitä
Katja: (innostunut mieli valtaa Katjan..) Joo hyvä idea muuten

Roxie katselee naisia pelokkaana ja ottaa pari askelta taaksepäin. "Äläs mee mihinkää" sanoo Katja. "Hei anteeks se äskeinen ei mun pitäny sillai.." sanoo Roxie vapisevalla äänellä. Molemmat naiset nousevat ylös pöydästä ja kävelevät Roxieta kohti. Roxie perääntyy niin kauan kunnes hän huomaa että tiski on suoraan hänen takana ja kauemmas ei pääse. "Hei.. Mitä nyt?" Sanoo Roxie. Roxiella on jo pelokkuuden aiheuttamia kyyneleitä silmäkulmissa. Sanna läpsäyttää kämmenellään Roxieta poskelle. "Ai! lopettakaa.." huutaa Roxie kauhuissaan. Roxie ei ollut missään vaiheessa ehtinyt käydä wc:ssä joten nyt sattui pahassa paikassa kiusallinen vahinko. Roxie pissasi housuun.

Katja: Kusikse housuun? (ilkikurista naurua)
Sanna: (Kikattaen) hahaha se kusi housuu! Pelottaaks sua?
Roxie: (itkee niin paljon että ei pysty juuri puhumaan)Menkää pois..
Katja: Sanna ota sitä käsistä kiinni takaa

Sanna otti ja Katja rupesi väkisin riisumaan Roxielta housuja. Roxie itki hysteerisesti. Katja sai otettua housut pois ja läiskäisi avutonta Roxieta vielä pari kertaa poskelle. Sitten Katja hieroi likaisia housuja Roxien naamaa vasten. Tätä jatkui jonkin aikaa kunnes naiset päättivät lopettaa ja ajattelivat että Roxie on varmaan oppinut läksynsä.

Katja: Senki idiootti ens kerralla et tuu lähentelee mua tajuutko?
Roxie: tajuun mä.. jättäkää mut nyt jo rauhaan! (ja itku voimistui)

Tämän jälkeen Katja ja Sanna lähtivät nauraen ulos kahvilasta. Roxie oli todella peloissaan. Hän ei nukkunut seuraavana yönä montaakaan tuntia. Hän ei uskaltanut kertoa kellekään siitä miten asiakkaat olivat häntä kohdelleet. Seuraavana päivänä Roxie oli töissä hyvin vaitonainen eikä juuri puhunut asiakkaille. Seuraavaa työpäivää oli kulunut muutama tunti ja kello oli noin yksi iltapäivällä. Roxien kauhuksi kahvilaan tuli Sanna ja Katja. Heillä oli mukana myös kolme muuta kaveria. Kaksi heistä oli suunnilleen samalla tavalla pukeutunut kuin Sanna ja Katja ja yksi heistä (Anniina) oli kaunis blondi joka oli pukeutunut hyvin siististi. Naiset istuivat pöytään ja yksi heistä huusi tiskin takana seisovalle Roxielle: "Tuos tänne pöytää viis kahvia ja vähän äkkiä.. ja jos kosketki kenenkään meistä ni tiedät mitä tehään sulle". Kaikki naisista nauroivat tätä kommenttia paitsi Anniina joka vain tyytyi hymyilemään.

Roxie: Tossa on teidän kahvinne
Katja: Laita ne siistimmin siihen pöytään
Roxie: ei niitä saa siihen paremmin (epävarmana ja pelokkaana)
Anniina: Musta ne on ihan hyvin siinä eiköhä jätetä jo tarjoilija rauhaan
Katja: Anniina miten sä ny tollai pehmoilet?
Anniina: Kyllä tarjoilijan oikeuksiin kuuluu työrauha
Katja: no selvä..

Naiset istuivat pöydässä aikansa eli noin puoli tuntia. Sitten he päättivät lähteä. Anniina ilmoitti muille: "ainiin sovin yhen toisen ystävän kanssa tapaamisen tässä kahvilassa eli jään tänne vielä". Muut lähtivät pois ja Anniina jäi pöytään istumaan. Roxie tuli Anniinan luokse kantaen toisessa kädessään isoa kaakaomukia ja toisessa herkullisen näköistä kinkkusämpylää. Anniina oli hämännyt muita naisia. Hänellä ei ollut mitään muuta tapaamista.

Roxie: Hei kiitos kun puolustit mua äsken. Toin sulle vähän syötävää tosta.
Anniina: No ei sun ois tarvinnu. Mun kaverit kerto mitä ne oli tehnyt eilen sulle. Musta se oli tosi väärin. Haluisiksä lähteä mun kanssa kävelemään illalla töiden jälkeen?
Roxie: voin tulla mutta et sitten kerro kavereilles mitään (hieman käskeväänkin sävyyn sanottuna. Roxiella oli ylpeytensäkin.)
Anniina: Okei nähään tossa viereisessä puistossa puol viis.
Roxie: Selvä

Puoli viideltä Anniina ja Roxie tapasivat puistossa kuten oli sovittu. He kävelivät pitkin keskustassa olevaa pitkää siltaa ja muita katuja ja keskustelivat. Anniina pyyteli anteeksi kavereidensa törkeää käytöstä. Roxie haukkui Anniinan kavereita ja sanoi Anniinalle mielipiteitään heistä.

Roxie: Miks pyörit niitten kaa? Ne on tosi ilkeitä eikä yhtään niin fiksuja kun vaikka sä
Anniina: No mulla nyt on omat syyt siihen ja ne ei oikeestaan kuulu sulle
Roxie: Omapa on asias. Ei ollu tarkotus loukata.
Anniina: Ei se mitää ymmärrän sua ihan hyvin.
Roxie: Asun tos ihan vähän matkan päässä. Haluutko tulla mun luo kattoo elokuvaa?
Anniina: Joo voin mä tulla

Anniina on noin myös noin kolmekymmentä vuotias ehkä korkeasti koulutettu nainen. Kaunis blondi hyvän vartalon kera. Hetken päästä Anniina ja Roxie saapuivat Roxien kämpille. Anniina huomasi ehkä hieman kauhuissaankin että Roxien kämpillä oli toinenkin nainen. Tummahiuksinen kaunotar hänkin. Roxien paras ystävä, molemmat samaa syntyperää. Anniina tiesi ettei voinut enää perääntyä. Roxie ohjasi hänet kädellään ovesta sisään. Mirca huusi kolmepaikkaiselta sohvalta: "Tulkaa tänne istumaan elokuva o alkanu jo". Niin he menivät istumaan sohvalle, Anniina keskelle. Roxie esitteli Anniinan ja Mircan toisilleen. Elokuvan kuluessa Anniina istui keskellä hieman vaivaantuneena. Keskustelunaiheena oli se kuinka Anniinan ystävät oli kohdellut Roxieta. Anniinan mielessä kävi kauhea ajatus: "kostavatko he nyt minulle sen minkä kaverini tekivät hänelle?". Roxie huomasi että Anniinaa vähän pelotti.

Roxie kietoi kätensä Anniinan kaulan ympärille rauhoitellakseen häntä. Roxie puristeli samalla hellästi Anniinaa olkapäästä. Roxie sanoi Mircalle: "tuo Anniinalle jotain juotavaa se on niin janoisen näkönen". Mirca toi hänelle lasin valkoviiniä. Anniinan toisella puolella istuva Mirca alkoi myös kosketella Anniinaa. Hän liu'utti kättään Anniinan reisiä pitkin. Anniina oli jonkin verran kiusaantunut ja katseli kummallekin puolelle ja hymyili vaivalloisesti. "Ettehän te tee mitään pahaa mul..." Anniina ei saanut lausetta loppuun kun Roxie painoi huulensa hänen huulia vasten ja tuli Anniinan syliin. Mirca käveli sohvan taakse ja laittoi kätensä Anniinan olkapäille ja alkoi suudella tämän kaulaa ja poskia. Samaan aikaan Roxie hieroi kiusoittelevasti Anniinan reisiä ja eteni yhä lähemmäs kohti pillua. Anniina oli vielä hieman jäykkänä. Roxie alkoi suudella Anniinan mahaa kun Mirca sohvan takaa alkoi hieroa Anniinan kovettuneitä nännejä. Anniina alkoi hikoilla. Nyt hän päästi jo vapauttaneelta kuulostavan hengästyneen äänen "AAaaaahhhhhhhh älkää lopettako ..".

Mirca ja Roxie hyväilivät Anniinan hikistä vartaloa jonka jäykkyys katosi hetki hetkeltä. "Käy makaamaan sohvalle" käski Roxie. Ja Anniina kävi. Roxie meni sohvan toiseen päähän suutelemaan Anniinan huulia ja otsaa. Roxie vei kättään myös Anniinan rintoja pitkin. Samaan aikaan Mirca meni sohvalle annikan haarojen välin lähettyville. Hän työnsi sormensa Annikan sisään. Anniina voihki jo levottomasti. "Aahhh työnnä toinen työnnä toinen sormi..". Mirca työnsi. Anniinaa otti käsillään kiinni Roxien niskan takaa ja painoi hänen huuliaan omiaan vasten. Mirca vatkasi Anniinan pillua rajusti. Mirca kävi istumaan Anniinan vatsan päälle ja sormetti. Anniina piti lujasti Roxien niskan takaa kiinni ja veti häntä itseään kohti. Kuumat aallot vavisuttivat Anniinaa. Anniinan paljaat rinnat hölskyivät houkuttelevan suurina tyttöjen tehdessä työtä. "Roxie anteeks.. aaaaa aaaahhh" huudahteli Anniina. "Ei se mitään makaa rennosti.." sanoi Roxie ja suuteli kiihkeästi Anniinan kaulaa. Tätä jatkui vielä hetken aikaa.

Pian kuumat aallot voittivat Anniinan. Anniina voihki äänekkäästi ja sai orgasmin. Sitten tytöt veivät hikisen Anniinan suihkutiloihin ja pesivät huolellisesti Anniinan vartalon. Tytöt hymyilivät Anniinalle. Anniina oli liikuttunut tyttöjen huolenpidosta ja hyväilystä. "Kiitos ei teiän ois tarvinnu.." Sanoi Anniina. Hetken päästä tytöt vielä pukivat Anniinalle vaatteet päälle ja saattoivat ovelle. "Kerro sun kavereille terveisiä että en oo enää vihanen niiden kohtelusta" Sanoi Roxie Anniinalle. Sitten Anniina lähti.

2

5638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ladylikee

      Mielestäni melko keskiarvoinen tarina, kieleen olisit voinut panostaa enemmän ja jättää noi "(..hymyilee ja nauraa)" jutut pois.

      Kouluarvosanoilla 5-6.
      Mut harjoittelemalla mestariks, right?

    • ihan hyvä

      Hyvä juoni. Outo kirjoitustapa mutta kaikkeen tottuu. Toivoisin seuraavalla kerralla enemmän N/N alistusta. Harjoitusta ja hyvää tulee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe