Tokio hotelli Andon

köyhä mummo

Voisitteko viisaammat auttaa mummoa. Olen varannut ensimmäisen kerran elämässäni vain lennot; Tokioon ja nyt etsin sopuhintaista hotellia. Löysin sellaisen www.andon.co.jp/home/index.html mutta onko turvallista maksaa visalla ja mistä tiedän onko em. hotellia olemassakaan? Eläkerahoilla ei paljon pröystäillä joten ehdotukset muista hotelleista otan kiitollisuudella vastaan!

10

2232

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Paljon varaillut toinen mum...

   Täytyy sanoa,että kukaan ei varmaan voi taata koskaan mitään, mutta kun saa niitä edullisia matkoja, niin silloin joutuu hankkimaan itse majoituksen. Toki myös matkatoimistojen kautta voi varata majoituksen, mutta hinnat ovatkin ihan erit kuin suoraan varattaessa. Meillä on nyt varauksessa kolmea eri matkaa varten majoitus: Roomaan lähetin sähköpostia ja varaus sujui ilman ennakkomaksua (pieni B & B), Dubliniin piti antaa Visa-tiedot ja he perivät ennakkona yhden vuorokauden maksun ja Tokioon meidän piti antaa Visa-tiedot ja ne ovat siellä säilössä ja peritään sitten kun matkaan on aikaa 7 vrk, jos emme peru sitä ennen majoitusta.Itse epäilin myös niiden kolmen viimeisen numeron antamista sieltä Visa-kortin kääntöpuolelta ja minulle sanottiin Luottokunnasta, että kyllä voi antaa. Eikä ole tähän mennessä ollut ongelmia. Mutta kuten sanoin, onko hotelli mennyt konkkaan tilauksen ja matkan ajankohdan välillä, niin sitä ei voi kukaan taata. Mutta elämä on seikkailu! Ja menee niitä laivojakin, joten ainakin minä pyrin edelleenkin järkkäämään omat matkani ja majoitukseni edullisesti!

   • Kauko Matkaaja

    Pari kertaa olemme varanneet hotellin Kiinasta niin, että olemme ensin itse valinneet hotellin netistä (käyttäjien arviot hotelleista kannattaa lukea) ja itse varaus on tehty Suomen Matkatoimiston kautta. Tämä siksi, että olemme tarvinneet "erikoisjärjestelyjä" (esim. väliovelliset huoneet ja huoneen käyttöön jo aamulla, vaikka check-in on ollut iltapäivällä), joita nettivarauksessa ei ole voitu ottaa huomioon. Toisessa tapauksessa lisähintaa tuli 15 €/varaus ja toisessa 9 €. Mielestäni ei ollenkaan paljon, varsinkin kun matkalla on ollut mukana lapsia, joiden takia joustavat järjestelyt ovat olleet paikallaan. Itsekin olemme hotelleja varanneet netistä ja kaikki on toiminut ihan hyvin, mutta ajattelin nyt tuoda tämänkin puolen asiasta esille. Eli aina eivät matkatoimistotkaan kyni asiakkaitaan!


  • Taas sama mummoikäinen

   Niin, tyttäreni kertoi käytyään Japanissa ja Kiinassa, että nettikuvat antavat liian ruusuisen kuvan hotelleista. Kaipasit myös lisätietoja muista hotelleista. Minä tsekkasin pitkään ja hartaasti ja päädyimme samalla Asakusan alueella olevaan Sky Court Asakusa -hotelliin (googlaamalla saat hotellitiedot näkyviin). Se oli meille sopivin vaihtoehto, mutta valinnanvaraahan siellä on ja jokaiseen makuun eri vaihtoehtoja. Mukavaa matkaa! Muistathan, että Tokiossa GSM ei toimi ja että valuutta on syytä vaihtaa Suomessa!

   • Gaijin111

    Muuten gsm toimii Tokiossa aivan hyvin ja valuuttaa saa nostettua melkein joka automaatilta!!


   • JapanilaisenMies
    Gaijin111 kirjoitti:

    Muuten gsm toimii Tokiossa aivan hyvin ja valuuttaa saa nostettua melkein joka automaatilta!!

    Siis mitä? Koska Japanissa on GSM alkanut toimimaan? Parempi ottaa mukaan 3G puhelin ja vaihtaa "UMTS" tilaan.

    Ja rahaa saa varmasti postien automaateista, mutta en ole ainakaan itse nostanut vielä mistään muualta.

    Asiat tietysti muuttuvat, mutta koska nämä muutkset ovat tapahtuneet?


   • JapanilaisenMies

    Ovat aina liian ruusuisia. Mutta niin kauan kun oven saa lukkoon, sähköt ja vesi juoksevat, ja pikkueläimet pysyvät kaukana voi viikon pari sinnitellä huonommassakin hotellissa. Ja jos vielä hotelli on Tokiossa niin turha huolehtia.


  • kkeekke

   Andon on hyvä ja uusi majatalo, ei siis hotelli. Nettisivun tiedot pitää kyllä paikkansa siellä hyvin. Olen asunut kahteen otteeseen ja ollut tyytyväinen.

   • köyhä mummo

    Kiitos vastauksesta. Taidan varata sieltä huoneen. Pari juttua olisi olisi vielä; onko metroon pitkä matka?
    Onko tuo huoneen hinta 8190 jeniä yhdeltä vai koko koko huone, isäntäkin nimittäin änkiää mukaan ja tuo ulkomaan kieli kun ei ole kummallakaan niitä vahvimpia taitoja.


   • kkeekke
    köyhä mummo kirjoitti:

    Kiitos vastauksesta. Taidan varata sieltä huoneen. Pari juttua olisi olisi vielä; onko metroon pitkä matka?
    Onko tuo huoneen hinta 8190 jeniä yhdeltä vai koko koko huone, isäntäkin nimittäin änkiää mukaan ja tuo ulkomaan kieli kun ei ole kummallakaan niitä vahvimpia taitoja.

    Metroon on ehkä 5 min kävely ja vain 2 pysäkkiä Uenon asemalta. Sijainti sikäli ihan hyvä että ainakin ruokapaikkoja löytyy läheltä. Hinta on koko huoneesta, jonkun avainrahan joutuu muistaakseni jättämään, mutta sen saa takaisin lähtiessä. Ihan hyvä valinta jos ei haittaa suihku käytävällä. Huoneet tosi pieniä tatamihuoneita, juuri 2 futonia mahtuu. Yläkerran poreamme on kiva ja siisti, suosittelen pitkän päivän jälkeen. Englanninkielestä ei kannata välittää, osaattee varmasti paremmin kuin kukaan paikallinen, mukaanlukien andonin henkilökunta.


  • Gubben

   Varasin ASAKUSASTA hotellin ja visa toimi ihan hyvin. Perivät varausmaksun joka on 10%. Rahaa saa kyllä paikanpäältäkin yhtälailla kuin ennen matkaa.
   Nokia puhelimet toimivat, siis 3G puhelimet. Tarkista että puhelimesi toimii WCDMA toiminnoilla, on käytössä Japanissa.
   Lähden itsekin sinne katsomaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   306
   4404
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   2570
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   2130
  4. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1905
  5. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   30
   1709
  6. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1394
  7. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1389
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   73
   873
  9. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   43
   865
  10. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   834
  Aihe