Onko 3.4.07 lähtijöitä ?

MbH

Itse menemme hotelli flamboyaan.
Olisi myös kiva kuulla,juuri palanneitten
terveiset saarelta tai matkavinkit.

7

1391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keb

      palasimme kyseisestä hotellista viime viikolla ja vietimme oikein mukavan kaksi viikkoisen. Ruoka maistui vaikka ala carteen emme kyllä ihastuneet, seisovan pöydän puolella ruoka oli vielä parempaa ja monipuolisempaa. Viihdepuolen heput olivat oikein mukavia ja vetivät mukaa ohjelmaa. Drinkit olivat tuhteja, joten kannattaa olla varovainen;D

      Rahaa vaihdoimme hierojamiehiltä hotellin katolta, toinen näytti loppuajasta hoitavan vastaanottoakin. Kurssista en tiedä tarkenpaa, aluksi vaihdoimme 4400 ja lopussa 4000, mutta pimeillä markkinoilla tapahtui jotain muutoksia ja kurssi tuli loppu lomasta reilusti alas. Rahaa kannattaa vaihtaa varovasti, oma 4-henkinen porukkamme vaihtoi 400 ja kolme viimeistä päivää piti oikein tuhlata ettei jäänyt valuuttaa päälle. Finnmatkoilta otimme saarikierroksen, joka oli oikein mainio ja roguesin reissun, sen olisi varmasti saanut kadulta halvemmallakin, mutta oli kyllä hieno reissu.

      Porukastamme kaksi kävi delta-canaimalla, mutta eivät ihastuneet lainkaan, alkoholitarjoiluja ei ollut( kaksi paukkua saivat), enkelinputousta eivät nähneet sään vuoksi ja intiaanit olivat muuttaneet leiriään ja sekin jäi sitten väliin, vähän luontoa ja vesiputouksen alla kävely oli kahden päivän reissun saldo.

      Hotelli on siisti, rannalla on hotellin oma baari ja ilmaiset tuolit, pyyhepantin voi ottaa ja sitä vastaan saa allaspyyhkeet. Iltaohjelma hotellilla loppuu viimeistään 23.30, joten kunnon menoa saa etsiä muualta jos kaipaa, mutta on rauhallista nukkua.

      Ilmastointi, safety box, ravintolat, baari, respa, kauppa kaikki toimivat aivan loistavasti. Mahatautia ei ollut kenelläkään kymmenhenkisestä porukastamme, kevyttä turistiripulia kyllä, vaikka jäitä oli juomissa ja salaattia syötiin. Hotellin keittiössä on siis puhtaus ainakin kohtuullisesti kohdallaan, kärpäsiä kyllä pyöri ruokailun aikana, ne hieman häiritsivät, mutta nopeasti tarjoilijat keräsivät lautaset pois jos muualle katsoi. Piti oikein kiinni välillä pitää lasista ja lautasesta etteivät keränneet kesken aterioinnin :D

      Torakoita huoneissa ei ollut, eikä mitään muutakaan ylimääräisiä eliöitä. Hotelli alueella on kaksi kissaa ja epäilen vahvasti etteivät paljon hiiriä jaksa turistien syöttämiseltä jahdata, lapsista ne olivat kuitenkin kivoja.

      Sähkökatkoja oli muutamia, kestivät muutaman tunnin jona aikana useampi mies tonki sähkökaappeja ja teki sähkötolppiin uusia virityksiä ja taas kaikki toimi.

      Vettä otimme huoneeseen hotellin isoista pulloista eli sitäkään ei tarvinnut kaupasta asti kantaa. Supermarketille oli joitain satoja metrejä, paikallinen torialua oli heti hotellin takana ja sieltä tuli jos jonkun laista paitaa ja helyä ostettua, osa kyllä hieman kyseenalaista laatua mutta eipä ne mitään maksaneetkaan.

      Jeeppisafarin ostimme miraguan vierestä kadulta pienestä kojusta, avojeeppi maksoi 28e/nuppi ja lapset ilmaiseksi. Muuten suhattiin taksilla ja katseltiin saarta omaan piikkiin.

      Huvipuisto ei ollut kovin erikoinen, vesipuisto ja labyrintti olivat ihan kivoja paikkoja käydä lasten kanssa.

      Jos haluat kysyä jotain niin vastaan mielelläni.

      • Belen

        Hei!

        Olisin halunnut kertoa meidän kokemuksen Delta-Canaima retkestä, olimme Margaritalla helmikuun alussa kaksi viikkoa. Täysin vilpittömästi voin sanoa, että retkipäivät sekä sademetsään että laguuneille olivat ehdottomasti reissumme parhaat päivät! Meillä onnistui kaikki! Näimme uskomattoman kaunista ja monimuotoista luontoa ja eläimiä todella ammattitaitoisen oppaan (matkanjärjestäjän puolesta) johdolla. Pääsimme tutustumaan intiaanileiriin ja saimme myös uskomattomia elämyksiä oman intiaanioppaamme kanssa joella liikkuessamme niin päivä- kuin yöaikaankin. Pelkästään tähtitaivas pilkkopimeässä on sanoinkuvaamattoman upea kokemus puhumattakaan kaimaanin metsästyksestä! Laguunit vesiputouksineen puolestaan tarjosivat paratiisimaista maisemaa ja täytyy kyllä sanoa, että itse koin vesiputousten takana kävelemisen todellakin kokemisen arvoisena. Lentokoneesta näimme myös Angel Fallsin, mutta koska sadekausi on ohi, ei putous ollut kovinkaan vuolas. Mutta suuremman vaikutuksen tekivätkin itse vuoret, jotka siellä ovat erikoisen muotoiset ja todella vaikuttavat. Tämä voi vaikuttaa ylenpalttiselta hehkutukselta, mutta meillä tosiaan kaikki onnistui niin nappiin kuin onnistua saattaa. Unohtumaton retki, jota voin lämpimästi suositella kaikille!

        Muutenkin tykkäsimme paikasta paljon, olimme eri hotellissa joten siitä ei sen enempää. Kateeksi käy kun teillä kaikki ihanuus vielä edessäpäin! Nautinnollista lomaa!


    • Mbh

      Kiitos paljon teille molemmille vinkeistä ja tiedoista.

    • Vatsatauti?!

      Hei! Minäkin lähden Venezuelaan 3.4. Olen menossa Hesperia hotelliin Playa el Aguaan. En ole käynyt ennen, mutta monissa keskusteluissa netissä on varoitettu vatsataudista!! :S

      • MbH

        Moikka, vatsataudeista välttyy parhaiten kait välttelemällä salaatteja,jäitä drinksuissa,paikallista jäätelöä ym.. mitä ei ole kypsennetty.
        Itse aion varautua ottamalla vielä mukaan maitohappobakteereja sekä ripulilääkkeitä.
        Myös käsien desifointiin saa apteekista kaikenlaista.


      • canaima
        MbH kirjoitti:

        Moikka, vatsataudeista välttyy parhaiten kait välttelemällä salaatteja,jäitä drinksuissa,paikallista jäätelöä ym.. mitä ei ole kypsennetty.
        Itse aion varautua ottamalla vielä mukaan maitohappobakteereja sekä ripulilääkkeitä.
        Myös käsien desifointiin saa apteekista kaikenlaista.

        vältyin turistiripulilta ja kaikilta mahataudeilta, kun olin pari viikkoa sitten Isla de Margritalla (hotelli Portofino). Aloitin maitohappobakteerikuurin jo kotimaassa, söin vain kypsennettyä ruokaa (myös vihannekset), desinfioin aina kädet ennen ruokailua, en syönyt kermaisia jälkiruokia vaan söin kuorittuja hedelmiä sen sijaan. Aikaisemmin jokaisella reissulla on turistiripuli vaivannut, mutta ei tällä reissulla.


      • kibi

        minkäänlaista ripulia koko matkan aikana, palasimme vajaa viikko sitten. Söin melkein kaikkea, ihan perus majoneesi jäi "koittamatta" mutta esim. raakasalaatteja söin ihan normaalisti ja jäitä ja jäätelöäkin tuli nautiskeltua!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe