Esimiesten palkat?

~Lars

Sanon aluksi, että yritin etsiä esimiesten palkkataulukoita netistä, mutta en löytänyt. Siivoojien palkat kyllä löysin, muistaakseni.

Eli mitä saa siivousesimies/palveluesimies/siivoustyönjohtaja, mitä titteliä nyt haluaakaan käyttää, palkkaa? TES-palkka?

Ja olisiko kokemuksia tuosta työstä? Harkitsen "aurinkoisen siivousyrityksen" palveluesimiehen kesälomittajaksi... Siis harkitsen ;).

8

11423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esim...

      Kuntapuolella siivoustyönjohtajan, -ohjaajan tehtäväkohtainen peruspalkka on n. 1600-1830 eur/kk vuonna 2005, siihen päälle lisäksi henkilökohtaiset palkanosat.

      yksityisellä sosiaalipalvelualalla, siivousesimies, I pkl ilman kokemusta alkaen 1552 e/kk

      • vinkumiina

        yksityinen puoli ei maksa esim.palveluohjaajalle esimiesten palkkataulukon mukaista palkkaa!! Heh, heh älä luule. Kuntapuolella siivoojillakin on niin lepsut olot. Ja varma on sekin ettei kuntapuolella tarvitse juosta suoli pitkällä että, ehtii tehdä alueensa.


    • harjoittelijaesi

      Hei
      Minun palkkani on 2500€/kk ja olen harjoittelija esimies ja yksityis sektorilla ja olen ollut samassa talossa jo kymmnevuotta josta viisi ohjaajana.

    • *sssssssss*

      Itse "aurinkoiselle" esimiehenä, palkka hitusen yli 2000€/kk

    • -PERTSA-

      Yleensä työnjohtajat luokitellaan toimihenkilöiksi ja on kk-palkkalaisia... Ns. TES-palkkausta ei käsittääkseni työnjohtajilla ole...?? Kyllä työnjohtajan työhön nähden pitää vähintään se 1950-2100€ saada kuukaudessa. Ja muutenkin vähän katsoa yritystä/työnjohtoaluetta. Tosta haarukasta ylöspäin on jo hyvä palkka. Itse kun olin PEM:nä illassa, sain 2650e/kk

      • aloittaja

        Tuossa palveluesimiehen lomasijaisen työpaikkailmoituksessa oli että TES-palkka. Sitä vaan aloin juuri miettimään, että kuinka paljon (lue vähän) se sitten on. Kun siivousalalla nuo TESsit saa karvani nousemaan ;).

        No, en sitten tiedä haenko paikkaa ollenkaan, koska siinä kelpuutetaan opiskelija tai valmistunut töihin, mutta työkokemusta olisi oltava 1-5 vuotta. Mistä minulla, vastavalmistuneella, nyt tuollaista esimieskokemusta olisi?


    • piikalikka

      Kunnan TES'n esimiesten palkat ovat 10-vuotta jäljessä. (Toisin kuin siivoojien).

      Itse olisin päässyt kunnalle pari vuotta sitten työnjohtajaksi jollain 1600 eurolla (hohhoijaa). Tarjosivat toisaalla kuntasektorilla saman palkan "pelkästä" ohjaajan työstä.

      Yksityisellä saa 2000-2500 riippuen kokemuksesta.

      Kunnallisella Palmialla oli juuri auki palveluesimiehen paikkoja muistaakseni haarukassa 1800-2000 lisät. Ja kunnallahan saa kokemuksen mukaan lomiakin enemmän: 10-vuoden kokemuksella vuosilomaa irtoaa 7 ja puoli viikkoa. Sehän on varsin rahanarvoinen asia, sekin.
      Sitä kannattaa miettiä!

    • mulla on...

      Edellisessä firmassa mulla oli noin,2400e/kk ja nyt kun aloitan uudessa paikassa, tehtiin työsopimus että saan 3000e/kk,siivous alalla olen ollut 30v. ja työnjohtajana siitä 15v.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1756
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1292
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1253
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1157
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1156
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      601
      1114
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1027
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      964
    Aihe