Ei oma boksu

mutta...

Pistää niin vihaksi että. meillä on pikkusen yli vuoden ikänen narttu koira ja aina kun ollaan kylässä, on tämä samanikäinen boksu uros niin mustasukkanen jotta alistaa meidän neitiä kaks nolla. on yrittäny montakin kertaa näykkästä oikein tosissaan. mitähän pitäs tehä, boksu ei kuitenkaan siis oo meidän mutta vituttaa suoraan sanottuna kattoa tollasta vierestä, meidän tyttö alistuu vielä melko helposti.. mut sit kuitenkaan tätä samaa ei tapahdu muiden koirien, ei uros eikä narttu koirien kanssa. tyttö on hyvin sosiaalinen ja tulee toimeen muiden koirien kanssa loistavasti. kyseessä ei siis ole kaks boksua vaan meidän tyttö on eri rotunen.

7

1171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiukkastin

      Onko koiraa pakko viedä sellaiseen paikkaan, jossa toinen koira ei sen kanssa "tule toimeen"?! Eivät kaikki ihmisetkään tule kaikkien kanssa juttuun, saatikka sitten eläimet.

      • tietysti

        mut pitäiskö se koira sit jättää mieluummin yksin viikonlopuksi kotiin...? Sekä olis parempi vaihtoehto? ei noita koiranhoitajia ihan joka puun oksalla kasva joten...


    • SonjaD

      Kuulostaa erikoiselta. Mistä bokseri olis mustasukkainen vai onko kyse vaan vallankäytöstä reviirillä? Missä tämä bokseri käyttäytyy näin? Oletteko kyläsä heidän luonaan, vai he kylässä teidän luona vai tapahtuuko näin myös ulkona? Arvelisin ettei omistajalla ole koira oikein hallinnassa ja koira pomottaa kaikkia ja kaikkea. Miksei koiran omistaja puutu koiransa alistavaan käytökseen?

      Itse en päästäisi omaa koiraani tuollaisen koiran kanssa "leikkimään". Sinä olet ainakin vastuussa oman koirasi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja silloin vastuusi on huolehtia ettei koirasi joudu em. tilanteisiin.

      • on erikoista

        Tod. näköisesti se on siitä mustis jos meidän koira "saa enemmän huomiota" eli jos joku rapsuttaa sitä tms. tai jos se menee jonkun viereen. ihan vaikka minä tai boksun omistaja meidän koiraa rapsuttaisi on tämä boksu heti siinä kärkkymässä ja tulemassa väliin. ulkona en oo tätä huomannut muuten kuin jos mukaan liittyy myös kolmas koira niin on tämä boksu pomottelemassa kahta muuta. Boksu tekee tuota ihan paikasta riippumatta. Boksun omistaja ei puutu tilanteeseen muuten kun huutamalla "ei".


    • NuppO

      Vaatipa todella keskittymistä että ymmärsin mitä todella tarkoitat ja pystyin pureutumaan asian ytimeen. Sori siis mun vika -en oo hyvä koulus- :(
      Ei siis ollut tarkoitus moittia sinun tapaasi tuoda asia esille. En tiedä mitä pitäisi tehdä. Varmaa on että viikonloppu on liian pitkä aika jättää koiraa kotiin ainakin jos ei ole tarhaa ja jotain ruokinta automaattia. Voisiko terapiasta olla apua ongelmiin.

    • luetaan ei toivotuksi

      luonteenpiirteeksi. tietynlainen luonnevika nartullasi, kyllä meidän kaikki nartut kautta aikain ovat uroksille kaapin paikan näyttäneet, ilmein ja elein ja kuvaamasi boksu-pojan tyyppisille kovemmin ottein.

    • Oproh

      Oma koirasi on kuitenkin toisen koiran reviirillä, missä on normaalia että toinen koira haluaa näyttää olevansa se johtaja. Bokseri on sen luonteinen koira, että haluaa tottakai olla ylempänä laumassa kuin muut koirat jos mahdollisuus, oliko tämä vielä uros koira? Jos oma narttusi vielä aina alistuu niin tämähän on täysin opittua, bokseri saa narttusi aina alistumaan uhkaamalla sitä.

      Kyllähän sen koiran pitäisi jättää alistamiset lauman johtajalle, mutta senkin näyttäminen voi olla suht vaikeaa monille. Muista kuitenkin, että oma koirasi on toisen koiran reviirillä. Se, että ulkona ne leikkivät kiltisti kertoo juuri siitä, että ei hallitse reviiriään siellä. jos taas koiria on enemmän on kyseessä pieni lauma mihin se boksu haluaa nousta alfa-asemaan :)

      Homma voi mennä ihan tottumisellakin ohi. Onnea viikonloppuihin ja toivottavasti mitään ei satu... :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe