Onko kokemuksia tyscon xl 50 skootterista

tontza

Eli onko kokemuksia tuosta skootterimallista,suurikokoinen se ainakin on,mutta jos teillä jollakin on niin olisi mukava kuulla käyttäjän kommentteja ja jos vaikka kuvia löytyy niin aina mukavampi.

9

1146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ma_ke

      Itse ostin vastaavan laisen mopo skootterin, mutta nimellä: glanspower zn50qt-7a super-sport. ja ostin sen kone-glans:silta. Ajokokemusta ei kyseisestä laitteesta liiemmin vielä ole, johtuen liukkaista säistä. Muuta näin 187 cm pituisena, ja noin 140 kg painoiselle kuskille todella tilavan tuntuinen vehe.... mutta asiaan.
      Näin tarkkana jätkänä, en rupea sillä ennen ajelemaankaan, ennen kuin olen tarkastanut muutamia asioita, ensinnäkin pyörässä oli pieni käyntihäiriö, joka poistui kun irroitin kaasarin, ja purin sen ja puhdisti suutimen, ym kohdat. poistin samalla kaasarista noin 1 cm korkuisen muoviholkin kaasarin sisältä, joka esti kaasukahvan liikkeen vain puoleen väliin.
      Kaasarina toimii muuten Japanilainen , mikunin kaasari, muistaakseni mikuni vm16... todennäköisesti kuitenkin mikunin Kiinalainen kopio. Bensaletkujen ja muidenkin letkujen klemmarit ovat aivan alaarvoisia, puristettavia malleja, jotka varmasti pettävät pitemmän päälle, jos niitä ei vaihda parempiin.Ja kun tiedetään maahantuojien kasaustason, niin ei ole yhtään liioteltua, että myös renkaiden akselit rasvataan, ja peräöljyt vaihdetaan uusiin, että varmasti tiedetää mitä siellä on ja kuinka paljon.
      Kestävyydestä en osaa sanoa yhtään mitää.
      Tämmöisenkin pallukan alla lähtee todella äkäisesti liikkeelle, joten sopii todella hyvin myös nuorison kaks päällä ajamiseen, ainakin tehojen puolesta.
      Pyörään tulee pieni työkalupussi mukaan, josta löytyy noin 5 erinlaista työkalua, mukaanlukien tulpanavaimen.
      Tätähän pyörää myydään ainakin kolmessa eri netti firmassa, kolmella eri nimellä ja ainakin 6 - 7 eri väri vaihtoehdolla.
      Laatu ei varmastikkaan ole lähelläkään eurooppalaisten tasoa, mutta ei ole hintakaan. Itse ainakin ihmettelin pyörän hintaa ajatellen, yllättävän hyvää viimeistelyä.
      Itse ostin kyseisen vehkeen lähinnä kesän satunnaisiin työmatka ajoihin, ja uskonkin, että ei taida tulla 1000 km täyteentänä vuonna.


      • tontza

        itekkin olen 188/100 ja sen takia ajattelin juuri tuota tysconia!k-glanssin taitaa olla 2-tahtinen mutta muuten samanlainen!työmatkoillehan minäkin tuota kaavailin ja myös kruisailuun lämpiminä kesäpäivinä.


      • ma_ke

      • tontza
        tontza kirjoitti:

        itekkin olen 188/100 ja sen takia ajattelin juuri tuota tysconia!k-glanssin taitaa olla 2-tahtinen mutta muuten samanlainen!työmatkoillehan minäkin tuota kaavailin ja myös kruisailuun lämpiminä kesäpäivinä.

        Eikö tosiaan ole tysconilla ajelijat kommentoineet!?Tuommosen ajattelin laittaa saa nähä mikä se loppupeleissä on!


      • ma_ke
        tontza kirjoitti:

        Eikö tosiaan ole tysconilla ajelijat kommentoineet!?Tuommosen ajattelin laittaa saa nähä mikä se loppupeleissä on!

        Ensi kesää odotellessa.


      • Mopopate

        Ostin samanlaisen.Minkälainen oli kuvailemasi käyntihäiriö? Mun peli käy huonosti tyhjäkäyntiä säädöistä huolimatta ja lähtee liikkeelle tosi hitaasti, ei vaan jaksa hakea kierroksia. Painan 95 kg et luulisi kai jaksavan.


    • Kallxx

      juu kyllä kokemusta riittää kyseisestä mallista,meidän taloudessa 8vuotta jopa.Moottori paketin vaidoin toissa keasänä ja taas mennään eteen päin. oon yhteensä ajanut mittarin mukaan 25000km noin suurin piirtein. kyllä sitä ongelmaakin on ollut. tarkasta venttiilien säädöt. laita lisä maajohto sieltä alhaalta rungosta missä ne muutkin maat lähtee, venttiili kopan ruuvin taakse kiinni.käynistys paranee. ainakin mulla.seos ruuvi säätö,ruuvaa kiinni ekaks ja 2puoli kiorrosta auki jätä siihen.näissä vehkeissä on myös kansi vikaa, mulla oli. Imuventtiili painui seetineen kannen sisään jolloin ei imuventtiili auennut tarpeeks,oli silloin huollossa kun se huomattiin ei kirveelläkään käymään kylmänä. ei muuta kun uus kansi ja taas käy ja vetää hyvin.kansi on kiinassa tehty ilmeisesti valu seos on liian pehmeetä. olin ajanut 14000 km silloin kun kansi vika ilmeni. että tämmöstä tällä kertaa.

      • Djpate246

        ettei vaan ollut kasausvirhe, kuten mulla..P.S.S Djpate246


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe