pois se

ikävä porno

Olen vanhempien luona käymässä, Sulkavalla. Itse olen jo pitäjästä muuttanut vuosia sitten. Kaksikymppisenä neitona muutin Helsinkiin opiskelemaan, jonnekin kauemmas maaseudusta. Olin lopen kyllästynyt pieniin piireihin, poikaystäväni saattoi olla monenkin ystäväni exä. Helsingissä pian huomasin ettei samaan ihmiseen törmännyt toista kertaa, ainakaan kovinkaan helpolla jos ei tietänyt toisen ihmisen tapoja. Sydämeni pakahtui onnesta huomatessani tämän.

Mutta nyt olen metsässä näkyviin vaatteisiin sonnaustuneena, puolukoita keräämässä piirakkaa varten. On hirvenmetsästyskausi ja en haaveile tulla ammutuksi hirvenä. Naureskelen itsekseni täkäläisille hirvenmetsästäjille. Kylällä kiertää huhu serkuksista, Matista ja Eskosta -50v miehistä jotka olivat melkein ampuneet toisiansa. Jos kerran täkäläiset ampuvat toisiaan niin mikä heitä estäisi ampumasta minua?

Olen loistavassa puolukkamättäässä, korkeiden mäntyjen ympyröimänä kun kuulen laukauksia. Ne kaikuvat kaukaalta ja koko metsä tuntuu lamaantuneen äänestä. Itsekin katselen laukausten suuntaan seisahtuneena. Enkä edes huomaa kuinka joku on kävellyt viereeni. Havahdun kosketukseen olkapäälläni. En osaa sanoa kumpi meistä on hämmentyneempi minä vai Heikki. Heikki katselee minua pörröisten silmäripsien takaa, hänen suustaan karkaa jokin äänetön sana ja voisin vannoa että hän lausui juuri nimeni.

-Hei. Minä sanon.

-Jaana. Heikki sanoo nimeni.

En voi olla hymyilemättä. Olin Heikin kanssa samassa koulussa, hän oli tosin paria vuotta minua ylemmällä. Hän oli koulun paha poika mutta silti nappasi joka kesä stipendin milloin mistäkin aineesta. Kaikki tytöt kuolasivat hänen peräänsä. Mutta Heikin rinnalla oli aina räväsuisia muodokkaita tyttöjä. Tuskin kukaan minunlaiseen lautaan kiinnitti huomiota. Hymyilen edelleen typerää hymyäni mutta havanhdun siihen kun Heikki riisuu minua polttavalla katseellaan.

-Oletko tulossa illalla hirvipeijajaisiin? Lähetin vanhemmillesi kutsun mutta kyllä se koskee sinuakin kun kerran olet täälläpäin. Milloin saavuit tänne? Heikki kysyy minulta kovin neutraalilla äänellä.

- Tulin jo eilen. Otin muutaman päivän töistä vapaaksi ja tulin tänne. Kyllä minä olen ajatellut tulla, ihan vain katsomaan onko kukaan muuttunut. Yritän sanoa huolettamattomasti vaikka Heikki edessäni mittailee kroppaani päästä varpaisiin ja takaisin. Olen ärtynyt hänen julkeasta tuijottamisestaan mutta myös osaksi siitä kuinka paljon haluaisinkaan tuota miestä juuri nyt.

-Jaa, jaa. Siellä on kuule tanssiaisetkin. Heikki sanoo myhäillen. -Mutta minun pitäisi varmaan mennä kun porukka varmasti ihmettelee mihin jäin.

Heikki katoaa metsikköön sinne mistä laukaukset tulivat. Vilkutan Heikin perään vaikka hän ei sitä varmasti huomaakaan.

.......................

-Saitko sinä paljonkin kerättyä? Kysyy äitini kun astun keittiön sivu-ovesta sisään.

Pyyhin kenkiäni ruskeaan harjamattoon. Katselen kuinka äitini sekoittaa salaattia ja tekee virkistävää vadelmaboolia että jää tilaa illan raskaalle ruoalle.

-Kyllä tästä piirakan saa. Vastaan hymyillen. Menen vaihtamaan jo vaatteet iltaa varten. Isän tuntien hän tahtoo lähteä sinne niin pian kuin suikin.

Katselen itseäni huoneeni kokovartalopeilistä. Näen 170 senttisen laihan vartaloni, punertavan ruskeat hiukset olalle, valkoiset b-kupin push-upin verhoamat rinnat ja valkoiset hipstersit. Lasken käteni rinnoille ja puristelen. Nännit nöpöttävät punaisina rusinoina. Kun ajattelen Heikkiä uudestaan tunnen kostuvani sisältä. Liu'utan kättäni hyvällä ja tunnen märänläikän hipstersseissäni. Täytyy vaihtaa. Otan kassistani stringit ja vaihtaessani ne päälle näen peilistä viivaksi ajellun häpyni. Alan kiskoa vaatteita nopeasti päälleni. Kun katson peilikuvaani uudemman kerran tiedän näyttäväni seksikkäältä. Fuksian värinen babydoll korostaa upeasti rintojani kadottaa pömppöisen mahani. Tummansininen farkkuhame kauniine kulutuksineen saa peppuni näyttämään haluttavalta. Juoksen rappuset alakertaan jossa vanhempani istuvat pöydässä.

-Näytät ihastuttavalta. Äitini sanoo minulle.

-Lähdetään jo! Mennään jo! Isä vonkuaa koko ajan pöydässä kuin pikku poika.

Katselen auton ikkunasta ulos valoisaa syysiltaa. Minun täytyy pysyä erossa Heikistä. Hän saisi sormia napsauttamalla minut allensa. Hänen pikimustaan tukkaan olin haaveillut upottavani käteni teinivuosista lähtien. Heikin kasvon piirteet olivat edelleen poikamaiset ja samanlainen polttava pilke silmissään.

Astun ulos autosta, suuresta ruskean talon tuvasta kuuluu kauas asti iloinen musiikki ja puhe. Tupa on upeasti koristeltu. Oikeassa päädyssä on lava jossa on RaJuPuSu -alueella kiertävä orkesteri. Lavalta lähtee U:n muotoinen pöytärintama ja keskelle on jätetty runsaasti tilaa tanssimista varten. Näen Heikin selittämässä jotain asiaa suuren pöydän äärellä johon on kerääntynyt muistakin pöydistä väkeä juttua kuuntelemaan. Isäni huutaa tutulleen kovaa joka sattuu istumaan tuossa samaisessa pöydässä. Heikki huomaa minut ja hänen tulinen katse viipyy minussa jonkin aikaa ennen kuin taas jatkaa juttuansa. Menemme äidin kanssa istumaan taakse juttelemaan ja kuulemme kuinka miehet nauravat jollekin kertomukselle. Yhtäkkiä soitto keskeytyy ja lavalle orkesterin eteen kävelee Sulkavan kunnanjohtaja joka myös johtaa metsästystupaa. Kylän väki rientää istumaan.

-Olemme kokoontuneet tänne juhlimaan loistavaa metsästyskautta. Tänään täällä on tarjolla Heikki Alavirran ja Joonas Mäntysaaren suuret saaliit. Syökää ja juhlikaa kunnolla, tämä on teidän iltanne pojat. Hän lopettaa puheensa.

Soitto jatkuu. Osa ihmisistä valtaa tanssilattian. Minä saan eteeni hirvipaistia joka näyttää herkulliselta.

-Syö nyt tyttö, näytät muutenki liian hoikalta. Sanoo isä tuoden ruokaa pöytään.

Ehdin maistaa yhden suupalan kun huomaan hahmon ilmestyneen viereeni. Nostan katseeni ylös ja Heikki katselee minua.

-Hyvä liikunta tuo paremman ruokahalun. Lähtisikö neito tanssiin? Heikki kysyy virnuillen.

-En osaa tanssia. Vastaan tylysti ja käännän katseeni takaisin lautaseeni.

-Mieshän siinä vie. Heikki sanoo nauraen ja repii minut mukaansa kädestäni pitäen.

Hän kiepauttaa minut syliinsä. Tuijotamme toisiamme. Hän on sulkenut toisen käteni omaansa. En tiedä mitä tehdä. Olen aivan lamaantunut.

-Painaudu lähemmäksi minuun, niin voit ennakoida liikkeni ja sitten vain myötäilet niitä. Heikki kuiskaa korvaani käheällä äänellä.

Tein työtä käskettyä. Painaudun Heikin kuumaa rintaa vasten. Minua ahdistaa. En ole tottunut olemaan kenenkään vietäväni. Heikki varmasti huomaa vastahakoisuuteni. Hän silittelee selkääni. Tunnen kuinka kostun hänen syleilyssään. Ahdistus vaan lisääntyy. En ollut varma halusinko olla hänen vietävänään. Sitten tein jotain ei niin suunniteltua. Irottauduin hänen otteestaan kauemmas inho ilme kasvoillani.

-Sinulla seisoo! Huusin järkyttyneenä niin että ihmiset katselivat meitä.

Heikki toipui ensimmäisenä. Hänen kasvonsa ei paljastanut mitään ajatuksistaan. Hän vain sulkee minut takaisin syleilyynsä. En oikein tiedä mitä hain tempullani. Tunnen itseni pikku tytöksi hänen sylissään. Minua harmittaa että olemme suhteellisen samankokoisia, olisin halunnut hautuatua hänen rintaansa vasten pakoon ihmisten katseilta.

-Toivoin että ettet olisi huomannut sitä. Heikki sanoo.

Mitä? Kuulinko oikein? Painaudun häntä lähemmäksi ja tunnen kovan peniksen hänen housuissaan. Minun suustani tulee äänettömiä sanoja hämmästyksestä.

-Minun täytyy varmaan merkata sinut ennen kuin kylän vanhimmat alkavat käyttää sinua potenssilääkkeenä. Heikki sanoo naurahtaen. Hänen kielensä hipaisee korvannipukkani alapuolelta siitä mistä leukaluukin alkaa. Huokaisen hiukan jännästä tuntemuksesta. Huokaisen hiukkasen enemmän kun hän imuttaa samasta kohtaa hiukkasen lujemmin. Tunnen itseni jälleen teini-ikäiseksi tytöksi. Heikki lopettaa imuttamisen ja hipaisee sitä samaista kohtaa.

-Se on siisti fritsu. Heikki katsoo minua taas pörröisten silmäripsien takaa. -Haluaisin olla sinussa, syvällä sinussa. Heikki kuiskaa korvaani suudellessaan kaulaani.

Olen aivan turta. Annan Heikin kiskoa minut kädestäni mukaansa jälleen. Istumme hänen farmariinsa. Hän ajaa lievää ylinopeutta mökillensä. Sylikkäin kävelemme hänen makuuhuonensa puolelle. Päädyn makamaan sängylleni selälleen. Heikki on ylläni nojaten käsiinsä. Pusuttelemme ja välillä uppoamme kunnon kielisuudelmaan. Hänen käsivartensa alkavat vapisemaan ja hän laskeutuu haarojeni väliin istumaan. Hameeni nousee vyötärölleni. Silloin tajuan etten tahdo Heikin näkevän kuinka märkä jo olen. Ampaisen ylös ja alan repimään hänen housujansa auki. Vedän bokseritkin alas ja rupean imuuttamaan hänen paisunutta penistään hullun lailla. Heikki murahtelee kun kieleni pyörii kuin korkkiruuvi hänen peniksensä ympärillä. Hänen kätensä pitelee päätäni ja alkaa itse naida penistään suuhuni aika rajulla tavalla. Tunnen kakoamisrefleksin, suussani maistuu ensi happoja tulevasta oksennuksesta. Imuutan entistä kovemmin estääkseni tuota tunnetta ja siirrän toisen käden avukseni kalun juuren. Penis rupee nytkähtelemään ja tunnen kuinka se jäykistyy. Imaisen peniksen syvälle suuhuni ja mällit lentävät voimalla kurkkuuni. Heikki ottaa peniksen pois suustani että voin niellä kaiken alas. Heikki katselee minua tuimasti.

-Makaamaan! Selällesi nyt heti! Kuuluu vihainen käsky.

Hän tuo kasvonsa käskyä uhmaavan kasvojeni eteen. Antaudun ja hän sitoo käteni sängyn päätyyn. Jalkani jäävät vapaaksi. Hän kumartuu ylleni ja antaa suudelmia hajanaisesti ympäri vartaloani. Toinen Heikin käsistä päätyy puristelemaan rintaani voimakkain ottein. Käsi siirtyy toiselle rinnalle. Sormet puristelevat nautinnollisesti nänniä. Nostan kroppaani häntä vasten. Heikki hymyilee ilkikurillisesti. Hänen kätensä testaa klitorikseni toimivuutta sormella pyörivin ottein niin että huudan nautinnosta. Kaksi hänen sormeansa survovat sisälleni. Hän jatkaa sormien survomista sisälleni ärsyttäen pillun suun aukkoa niin että tulen huutaen ja koko kroppani jäykistyy. Heikkii myhäilee minulle. Hän ei päästä minua helpolla vaan jatkaa samantien sormettamista koukistamalla sormensa osuen G-pisteeseeni. Vikisen Heikin alla ja pyydän häntä lopettamaan. Mutta Heikki vain nauraa pyynnölleni. Kiemurtelen hänen allaan niin että tuima katse palautuu Heikin kasvoille. Hän sormettaa niin nopeasti että tulen uudestaan.

Heikki painautuu nopeasti sisälleni, tuntuu että räjähdän. Hän painaa kovalla tahdilla ja levitän haaroja enemmän auki. Litinä ja huohotus täyttävät huoneen. Heikin penis pumppaa kireää pilluani. Heikki murahtelee ylläni, hän nauttii kovasta rytmistä enemmän kuin minä. Lopulta kiihkeä rytmi tekee minusta lopun ja kiedon jalkani Heikin ympärille ja puristan itseäni vasten voimakkaasti. Se on viimeinen naula Heikille. Hän survoo penistään viimeisen kerran minuun niin kovaa että se hiukkasen sattui. Heikki puree olkaani samalla kun sisääni suihkuaa lämmintä spermaa. Hän irrottaa suunsa olastani ja jatkamme pusuttelua.

-Nämä siteet pysyvät paikoillaan niin ettet pääse lähtemään ennen kuin viikonloppu on ohi. Heikki sanoo raukealla äänellä.

3

6317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No jo on

      No jo on

      Kiteytä, muuten panettava :)

    • Vakilukija

      Uusinnat voisi heti ilmoittaa jutun alussa.

    • tiuku**

      Hyvä oli !

      sopivasti kiihottaa.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe