Varoitus! Lukekaa!

a.a.a.a.a.a.a.

Palsta-lehti kirjoitti:
ENGLANTILAISIA SHOWHIIRIÄ, tuotu englannista 2 vk sitten, värit: sin., musta, valk.(mustat silmät), rumb.white, satiini ja rex, hp. 2-5e. Kysy lisää! 0.0 e , puh. 044-9114327, Rusko


Ja kas, hetkohta bongattu toisestakin lehdestä:

Lemmikki-lehti 7/2005 kirjoitti:
Englantilaisia show-hiiriä näyttelyihin ja lemmikiksi. hiiret ovat laumaeläimiä joten myyn vähintään kaksi kerrallaan. alaikäisille vain huoltajan luvalla. kaksi hiirtä maksaa 15-17 euroa, kaksi urosta hinta 10 euroa. Värit: sininen, beige, kirjava, mustasilmäinen valkoinen, siemese, kiiltävä satiini ja kiharakarvainen rex. Jos ostat enemmän, hinta on halvempi. Lisäksi myyn ison hiiriterraarion jossa 8-10 tyttöhiirtä kaikkine tarvikkeineen. hp.50euroa Tuon perille Turun/raision alueelle. Soita 044-9114327/ninnu


Jos tapaatte kyseisen ilmoituksen, tai jonkin sen kaltaisen ilmoituksen jossain, ilmoitus on täyttä huijausta.

"Myyjä" on varmuudella joku entinen hiiriharrastaja, viime vuosikymmenen alkupuolelta. Hän ei suostu kertomaan (oikeaa) nimeään eikä osoitettaan. Kysyttäessä nimeä hän kertoi olevansa K. K. (ko. nimistä henkilöä ei ole olemassa). Puhelinnumero on Prepaid-liittymä. Hän väitti asuvansa Ruskon Rehtsuolla. Jo puhelimessa henkilö selvästi valehteli monesta asiasta ja puhui asioista ristiin. Selvää oli kuitenkin, että hän on ollut hiiriharrastaja.

Uteliaisuudesta ja tietoisen riskin ottaen sovin tulevani hakemaan ilmoituksen hiiret (väitetyt rumpwhitet olisi ollut mielenkiintoista saada kasvattajien käyttöön). Puhelimeen vastasi henkilö, jonka ääntä en tunne. "Myyjä" siirsi hakuajankohtaa moneen otteeseen eikä loppujen lopuksi ilmestynyt sovitulle tapaamispaikalle, vaikka väitti viimeiseen asti "olevansa tulossa ihan kohta hiirten kanssa". Odotimme Catituksen kanssa häntä turhaan 2,5 tuntia. Mitään selitystä ei sittemmin ole kuulunut.

Ilmoitus on joko jätetty nimenomaisella tarkoituksena tehdä kiusaa hiiriharrastajille, tai sitten alunperin aikomuksena oli myydä hiiriä, mutta "myyjä" arvasi, että epäilin/tiesin jotain.

Henkilö _saattaa_ olla eräs häiriintynyt entinen harrastaja, joka tunnettiin nimellä P. T. Epäilykset ainakin ovat erittäin vahvat. Sittemmin nimi on muuttunut varmaan moneen kertaan.

Jos olet sopinut tämän ihmisen kanssa jotain, peru. Kyseessä on huijari. Voin kertoa yksityiskohtia yv:llä. Kerro tästä varoituksesta eteenpäin etenkin Turun seudulla asustaville mahdollisesti näistä hiiristä kiinnostuneille.

Lisäys: Tietooni tuli äskettäin, että tämä juurikin epäilemämme henkilö (P.T.) on kierrellyt Turun seudun eläinkauppoja esittäytyen viralliseksi hiiri- ja hamsterituomariksi ja puhunut "Suomen hiiriyhdistyksestä". Sitten hän on yrittänyt ostaa hamstereita ja hiiriä. Jonkinlaista tehtailua lienee käynnissä ja kusetus on ihan entisen mallista. Joten varokaa! Iilmoittakaa eteenpäin!

3

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jormu

      pitääkö äijä tappaa?

    • Jehips

      Onko tää P.T. hiirifoorumilta tuttu? Nimimerkki joka kummittelee useissa vanhoissa ketjuissa muttei kuulu enää rekisteröityneisiin käyttäjiin?

    • KaniPupu

      siis eikö tuossa olisi jo aihetta rikosilmoitukseen?! laitontahan tuo tuommoinen on ja tollasta harrastava kuuluisi linnaan ihan ehdottomasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe