Tietoa valon puolelta

DarkNinjaHiiri

Mitenkä on
Kirjoittanut: Sielun tiet nuo tuntemattomat 2.12.2006 klo 22.29



"Ennemmin kannattaa kuvitella "sielumerta", johon kuollessa ruumiista katoava "elämä/sielu" sulautuu ja josta ammentuu sopiva määrä "elämää/sielua" uuteen syntyvään kehoon."

Jos noin ajatellaan asiaa niin tulee vähän toisenlaisia tyyppejä maailmaan. Ajattele tuota sanaa, mitä tarkoitan toisilla tyypeillä. Sen miettiminen vie aikaa mutta kyllä se selviää. Sieluista eli henget ja astraalikehot, ne ovat energiaa. Energia eli sähköä, tieto on sähköistä eli energiaa. Tieto voi olla kiinteää, mutta ihmiskehoon kun sielu menee niin se muuttuu sen kehon näköiseksi, eli ihmiskehossa erilaiset vetävät jutut tekevät sielun sen näköiseksi.

Kuolema, miten sen voi käsittää. Kuolemassa tapahtuu vain että kehosi kuolee, sielusi irtautuu kehostasi ja sen muotoisena minkälainen se kehosi oli joka kuoli. Toisissa tapauksissa jos on toisenlainen energiakenttä ympärillä mikä hehkuu kaikista omanlaisena. Myös sinusta Mrkala hehkuu energiakenttä, et vain näe sitä, mutta voit tuntea sen. Itse olen tutkinut energiakäsitystä ja se pohjautuu moniin asioihin.

Lämpöön ja kylmään, se tuntuu kummaltakin jos siinä energiassa on kumpaakin. Jotkut meistä pystyvät hallitsemaan omaa energiakenttää vaikka se olisi kuinka suuri, osa meistä ei pysty hallitsemaan vaikka olisi kuinka suuri energiakenttä. Sanon yhden asian, mihin pohjautuu vanhat ja nuoret sielut. Jokainen sielu pohjautuu tietoon maailmasta, esimerkiksi jollakin täällä voi olla hyvin paljon tietoa maailmasta ja oikeaa vieläpä mutta sitä ei uskota tietenkään kuten aina että täällä ei ole luotettavaa porukkaa paljoa netissä niin ei myöskään voi luottaa siihen mitä toiset sanovat. Jotkut voivat puhua esimerkiksi valetta ja ylipuhua toiset uskomaan sitä että näin se on.

Ja miksi sieluja voi syntyä uusia, koska energiaa on jokapuolella, jopa tietokoneesi päällä alla ja sinne mihin ikinä katsotkin. Tietoa on ympärilläsikin joka voi olla hehkunut kaverisi energiakentästä ulos. Mikä energiakenttä on ja miksi se on. Energiakenttä on yhtenäistä energiaa joka on muiden atomien kanssa kiinteytynyt eli mennyt lähelle että ne ovat sitten tarttuneet. Eli näin vaikkapa, 1 energiapallo 2 palloa 3 palloa 4 palloa 5 palloa. Voit itsekin laajentaa energiakenttääsi mutta se voi olla vaikea pysytellä vakaana, koska se vaatii omaa energiaasi pysymään vakaana.

Ketä henget ovat. Ne ovat sieluja jotka ovat irtautuneet kehosta joita kutsutaan kolmannella nimellä astraalikehoiksi. Miksi sielut voivat irtautua kehosta, siksi koska ovat energiaa jotka ovat yhtenäisiä pieniä palleroita, en nyt tiedä miltä se näyttää mutta energia mitä ympärillä on niin on pieniatomisia. Energia on myös toisella ulottuvuudella joten emme näe sitä koska meillä ei ole silmää usealla ainakaan joka näyttäisi energian. Miten energia voi irtautua kehosta ilman että se lähtisi räjähdemäisellä tavalla ulos.

Voima pitää niitä yhdessä joka jokaisen sielussa on, jotkut tietenkin voivat laajentua tietomereen mutta ne ovat sitten heikkoja sieluja jotka eivät pysy kehossakaan hyvin. Sielu voi myös parantaa itse kehoakin, mutta tämä onnistuu vain vahvana sieluna. Ne mitä kutsutaan indigoiksi, ovat vähän sellaisia sieluja joilla on vähän vahvempi sielu, mutta ovat nuoria sieluja tiedoltaan. Eli vahvana sielunakin voi syntyä. Eli indigo sana on väärä kutsuma nimi näille henkilöille joita kutsutaan myös meedioiksi.

Eli niillä on vahva sielu mutta maailmasta on vähemmän tietoa. Mutta muistakaa, että aina kuitenkaan ei ole vahvasta sielustakaan kyse, voi olla myös toinen vaihtoehto tälle että tiedonmeri on antanut sille sielulle tietoa miten tämä homma toimii ja sitä kautta kulkeutunut kehoon. Osa sieluista antaa myös keholle silmiä joilla näkee niitä eri juttuja mitä tavallisilla silmillä ei näe. Eli en tarkoita että kasvaa uusi silmä vaan tarkoitan silmillä tätä näkökenttää mitä katsomme nyt ja aina.

Jos olet vaikka sokea, voit silti nähdä kaikkia objekteja ja semmoista jos sinulla on kyky nähdä niitä erilaisia juttuja. Osalla on kyky esim nähdä sieluja kun jos on semmoinen silmä että näkee nuita paljon kiinteytyneitä energioita. Itse ainakin kun kuolen irtaudun vain kehosta ja elän sitten sielun elämää. Lähden minne haluan ja milloin haluan. En tiedä sieluntyypistäni paljoa mutta ainakin jonkin verran, en halua kuitenkaan tänne pistää mitään sielustani joita tiedän siitä.

Kai saitte ainakin tuosta silmä jutusta selville mitä tarkoitin, toivottavasti. :) Ei tule enempää sanottavaa mieleen joten jätän tässä välin asian tähän, jos minulla tulee sanottavaa niin sitten laitan. Jos Mrkalakin nyt sai jotain mieleen tästäkin asiasta niin hyvä se. Ainakin sinulle mietittävää paljon. Ja lukemista. :P


Niin unohtui yksi :D
Kirjoittanut: Sielun tiet nuo tuntemattomat 2.12.2006 klo 22.42



Luin tuolta yhdestä viestistä aivoista jotakin. Muistuikin mieleen sellainen tärkeä asia, kun ihmiskeho toimii sähköllä, niin tarvitaan jokin joka laittaa kehon käyntiin, eli sielu. Sieluun kerääntyy kaikki tieto, ei aivoihin eikä kehonosiin. Keho vain antaa ne tiedot esille mitä se voi antaa. Joissakin tapauksissa sielu pyöräyttää hirmuiseen vauhtiin tiedontyönnön tai miksi sitä voisi sanoa mutta kuitenkin sen jälkeen tieto liikkuu sielusta nopeammin jos sielä on jotakin. Esimerkiksi hyvin vanhoilla sieluilla on vahva sielu joka vahvistaa itse kehoakin.

Jos on hyvin vahva sielu ja voi pitää sitä vakaana että siihen ei tule erroria tai muuta. :P Sitten sen jälkeen voisi vain sanoa että sellainen sielu voi antaa jos siellä sielussa on tietoa jos jonkinlaista niin pystyy antamaan sitä itse keholle hyvin paljon lyhyessä ajassa. Moni täälläkin on semmoisia sieluntyyppejä henkiseltä puoleltaan joille tietoa kehoon siirtyy aikamoisella nopeudella sielusta, eli vahvistaa kehon semmoiseksi että se pystyy pitämään vakaana tietoa.

Jotkut sieluista ovat kun kehoon ovat menneet, ovat laittaneet sellaiseen asemaan itse sielut että ne antavat tietoja silloin kun on tarkoitus. Eli jos ei ole aika niin silloin sielu ei anna sitä tietoa, mutta sinä aikana sielu voi antaa sen toisen tiedon. Osa sieluista voi olla kuitenkin vahvoja ja jotka antavat tietoa kehoon nopeasti ja vaivattomasti ja vaikka ja minkälaista tietoa mitä onkaan kerääntynyt sieluun. Niin tämmöiset sielut voivat olla myös toiselta osaltaan että ne eivät anna informaatiota kehoon mitä tarvitsee, tätä sanotaan unohdukseksi kun unohtaa jonkin asian ja muistaa jonkin ajan päästä vasta asian.

Eli jokainen sielu ei voi pyörittää tietoa kuin nauhakoneella nauha itse. Kannattaa muistaa että on erityyppisiä sieluja, ei vanha sielu tarkoita että vanha sielu olisi vanhan sielunlainen, eikä nuori sielu tarkoita että se olisi nuoren sielunlainen. Sielut riippuvat tiedosta mutta päätös on kaikkien sielujen käsissä, mitä tekee sillä tiedolla mikä on. Sielukin voi unohtaa asioita. ;) Ei kukaan täällä ole täydellinen, kaikki ovat epänormaaleja. :P    

5

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itse.

      olen korkealla "energian" tasolla ja minun heijasteeni liikkuu milloin missäkin, mutta se on minun energiaani, ei väliä, missä se milloinkin on.
      Sillä on väliä, mistä se saa parhaan ja sille hetkelle kuuluvan opin.
      Mehän olemme vaan kasvamassa, tällä(kin) kertaa nyt täällä.
      KAIKKI on energiaa, eri "taajuuksilla". Kaikki on todellista kullakin taajuudella ihan samalla tavalla kun tämä maan raskas elämäkin.
      Täällä maassa meillä on hyvä mahdollisuus edistää rajusti etenemistämme kohotaksemme korkeammille tasoille.
      Meidän ei pidä sotkeutua mihinkään uskontoon, vaan ottaa oma elämamme omiin käsiimme ja miettiä sitä, miten elämme nyt täällä ja miten vältämme negatiivisen karman parhaiten.
      Meidän kannattaa muistaa, että se, mitä ajattelemme, sen me myös teemme, koska myöskin ajatuksemme jää muistiin.
      Fyysisistä tekemisistä puhumattakaan.
      Meissä on seitsemän eri tasoa ja kauimpana henkiminä, joka ei ole koskaan poistunut sieltä tasolta, jossa on. Meidän loputtomalta tuntuva kiertomme loppuu vasta sitten, kun me liitymme siihen ja me olemme yhtä kuin luoja ja kaikkitietävä.
      Silloin me olemme täydellisiä, kuten luoja on.
      Silloin me sulaudumme kaikkein korkeimpaan, johon Hän meitä koko ajan vetää.
      Halusimme, tai emme.

      • yli

        hilseen? Mutta totuutta rakastaen, kerron vain sen, minkä tiedän.


      • DarkNinjaHiiri
        yli kirjoitti:

        hilseen? Mutta totuutta rakastaen, kerron vain sen, minkä tiedän.

        Pari ajatusta tuli mieleen:

        Kaikki virtaa.
        Kaikki on energiaa.

        Täytyy kulkea varovasti.
        Täytyy kulkea taitavasti.

        Meillä on tiemme.
        Meillä on tapamme.

        *pling*


      • ...
        DarkNinjaHiiri kirjoitti:

        Pari ajatusta tuli mieleen:

        Kaikki virtaa.
        Kaikki on energiaa.

        Täytyy kulkea varovasti.
        Täytyy kulkea taitavasti.

        Meillä on tiemme.
        Meillä on tapamme.

        *pling*

        Siitä rakas DNH saa tietoa, kun vaan antautuu siihen kokonaan. Se tieto on meillä kaikilla, mutta me emme vaan halua tunnistaa sitä,,hmm,,


      • AVortac

        Ei negatiivista Karmaa ole tarkoitus välttää, vaan päinvastoin - kohdata se rohkeasti, kokea se, löytää siitä kaikki mahdollinen opetus ja antaa sen vaikuttaa täysillä antaen sielun tällä tavalla kultivoitua kohti korkeampia ja rakastavampia sfäärejä.

        Jokaisen tulisi tavoitella viisautta. Ei siksi, että voisi tuntea viisaan onnea, vaan siksi, että vain viisas voi auttaa viisaasti.

        - Vortac


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe