Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

AM Fist Bungalow?

Kysymys :)

Hei vaan kaikille!
Olisi ihana kuulla kokemuksia Aurinkomatkojen First Bungalowista tuolla Samuilla.

-Oliko uima-altaalla riittävästi aurinkotuoleja? Vai oliko kova tuolien varailu heti
aamusella? Onko hotellilla ilmaisia aurinkotuoleja rannalla?
-Oliko uima-allas alue kovin varjoisa?
-Saako hotellilta pyyhkeet suihkuun uima-altaalle? Saako myös rantaa varten pyyhkeet?
-Oliko aamupala monipuolinen (hedelmiä, leipää...)?
-Oliko helppo mennä keskustaan (esitteessä 2.5km matka) syömään ja ostoksille?
Paljonko maksoi kyyti keskustaan?

Ja oikein mukavaa kevään odotusta!

6

1069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aamupat riittää

      Suosittelen, että otat puhtaan pussin mukaan ammupalalle, teet sinne päivän eväät mukaan, et puhu suomea, luulevat sitten saksalaisiksi, leipiä ja heldelmiä älä pakkaa samaan pussiin, tyhjä pullo mukaan, jotta saat tankata ne täyteen mehua aamiaispöydästä, varaa aurinkotuoleja riittävästi heti aamusta ja "myyt" niitä niille, jotka ovat myöhästyneenä jääneet ilman tuolia. Tai sitten käyt ostamassa tuoleja lähimmästä paikasta ja myyt niitä sitten niitä tarvitseville hyvällä voitolla. Samoin juotavaa, myyt niitä 4x hinnalla rannalla muille turisteille. Näin voit saada oan matkakustanuksista takaisin. SPARA !

      • Hihitys

        Hahahaaaha! AAh... ihanaa :)
        Hyviä ideoita ihan jokainen, ja vieläpä rahaatienaavia :)
        Kiitos sinulle :)

        Mutta vakavasti... noihin kysymyksiin?


    • noissa on

      otettu huomioon kaikki tuollainen. varmasti hommat toimii. uima-altaan sijaan kannattaa kuitenkin mennä meren rantaan. onhan sitä uima-altaita suomessakin

    • Lalla

      Olimme ko. hotellissa joulun aikaan ja pidimme kovasti. Aurinkotuoleja altaalla oli riittävästi ja lisäksi hotellilla on oma privaatti ranta ja sielläkin riittävästi aurinkotuoleja. Lisäksi päivittäin saa rannalta rantapyyhkeet, hotellihuoneiden pyyhkeiden lisäksi. Privaattiranta oli iso plussa, rauhallisempi kuin chawengi ja tilaa riitti hotellin asiakkaille. Hotellin palvelu oli ystävällistä. Aamupalalla oli hedelmiä ja leipää ym. tarjolla, suht.monipuolista, mutta bangokin hotellille (narai) hävisi huomattavasti...bangokissa nimittäin oli upea ja erittäin kattava seisovapöytä myös aamupalalla. First Bungalow hotellin ympäristö oli rauhallinen ja hyvin hoidettu. Jos haluat oikein luksusta niin majoitu bungalowiin..aivan ihania ko. hotellissa. Keskustaan pääsee kävelemällä rantaa tai pääkatua pitkin tai lavataksilla. Lavataksi maksaa n.1-2 euroa riippuen vrk:n ajasta. Kävellenkin matka taittui suht nopeasti, koska esim. pääkadulla kauppoja ja kojuja riittää. Tosiaankin alkuun saattaa tuntua hieman syrjäiseltä sijainniltaan, mutta ei ainakaan meitä haitannut. Suosittelen myös käymään myös tamarinds spassa mikäli kaipaat hemmotteluhoitoja...esim.perinteistä thaihierontaa. Paikka on aivan ihana! No tässä jotain vastauksia "lyhyesti", toivottavasti auttaa päätöksen teossa!

      • Kurjaatti

        Samuilla ei ole yksityisiä rantoja, vaan kaikilla....siis jokaisella ihmisellä ja eläimellä, on oikeus oleskella rantaviivan tuntumassa siellä missä sattuu huvittamaan!!!!


      • Santsi3

        Kiitos kattavasti kertomuksesta First Bungalow hotelissa! Olemme lähdössä ensi jouluksi perheen kanssa Aurinkomatkojen matkalle Thaimaaseen ja ilmeisestikin kyseessä on samanlainen matka kuin teillä. Viivymme maassa 19pvä ja hotellit samat kuin teillä. Olemme toivoneet että saisimme asua Bungalowissa koska meillä on mukana 2-vuotias tyttömme. Osaisitko vastata onko hyvä vaihtoehto? Ja mahtaako hotelli muutenkin sopia lapsiperheelle?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe