Lanzarote!?

Aurinko

hola!
Mitäs osaatte kertoa lanzarotesta noin yleensä ja erityisesti Costa Teguisesta? millanen kohde? Mitä tekemistä? Hintataso ja ostosmahdollisuudet? millaset rannat? Ravintolat? Sää ja lämpötila? Olen menossa huhtikuun puolessa välissä ja sellaseen hotelliin kuin Natzareth..kenelläkään kokemuksia? -kiitos- :)

16

4151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skinny dipper

      Ko. paikka on tuulinen, hiljainen ja melko huonot rannat. Olin siellä keväällä 2001 ja Playa del Carmen tai Playa Blanca olivat paljon parempia. Suosittelen auton vuokrausta, muuten ikävystyy kuoliaaksi.

    • kyösti

      edellisen kanssa. Costa Teguise on hyvätasoinen, kuten Nazarethkin. Ns aikuiseen makuun eli iltariekkuminen vähäistä. Siihen aikaan lämpöä, hienot ilmat. Hyviä ruokapaikkoja. Sopiva sijainti auton vuokraajalle, keskellä saarta, kannattaa kierrellä pari päivää.

    • Risto

      Costa Tequise oli ainakin pari vuotta sitten marraskuun lopussa aika rauhallinen paikka... juuri sopiva meille silloin. Ihan tavallinen pikku lomakylä... ei mikään varsinainen biletyspaikka.

      Arreciffeen ja Puerto del Carmeniin pääsee sujuvasti bussillakin, mutta kuten edelläkin on todettu, auton vuokraus kannattaa. Sitten heti keula kohti Timanfayan tuliperäistä luonnonpuistoa (ei kannata jättää väliin millään tekosyyllä), el Golfoa. Cueva de los Verdesiä, Jameos del Aquaa, Mirador del Rioa, Hariaa, Tequisea jne... saari on todella pieni, tiet ovat hyvät ja maisemat eksoottisia. Ei kannata pitää kiirettä.

      Lanzarotelaiset, valkoviinit olivat aika jännän makuisia,... kaipa tuo laavassa kasvattaminen jättää jälkensä makuun.

    • Anna

      Hola!
      Tulimme juuri Costa Tequisestä 23.3 pois.Viikko oltiin ja ihanaa oli.Lämmintä mutta tuulista, illat viileähköt.Olimme hotelli Lanzarote Gardensissa ja täysin tyytyväisiä palveluun.
      Ostoksista:kosmetiikka, elekroniikka, alkohooli ja tupakat.Joitakin vaatteita oli hyvinkin edullisesti koska siellä oli alennusmyyntejä.
      Ruoka oli edullista!Rannalla varsinkin tämä kiinalainen (kreikkalaisen vieressä)oli edullinen ja tosihyvää ruokaa (broileria ananaksella).
      Retki tulivuorille on mahtava.Jokaiselle löytyy jotakin.
      Mukavaa matkaa!

      • miltsu

        mikäs on lanzarotella se alkoholin ostoikäraja? onko sama 18 kuin suomessa?


    • käynyt

      moikka...hiljainen paikka tällein nuorisolle:(..huoneistohotellista pidin(keskitasoa).alueella englantilaisia bubeja ja skotti-bupeja..hotellin vieressä heti portista ulos mentäessä marketti..jos jotain vielä haluat tietää,niin kysy pois!!!

    • Kokemusta_on

      Jos aurinkolomalle haluaa ja lämpimään niin ÄLÄ MATKUSTA LANZAROTELLE! Siellä on nimittäin hyvin tuulista eikä todellakaan tarkenisi pelkällä t paidalla ja shortseilla vaan on pakko olla pitkät housut ja huppari. Uima-altaaseen tai mereen EI OLLUT MITÄÄN ASIAA! Jos haluaa aurinkoa ja lämpöä ja on pakko mennä juuri lanzarotelle niin matkusta sinne kesä-elokuussa. Muuten menee rahat hukkaan...

      Hotellini oli lapsiperhehelvetti H10 Lanzarote Gardens jossa ei sitten muita ollutkaan kuin pieniä rääkyviä penskoja. Ruoka oli sitä normaalia mitä isoissa hotelleissa on eli ihan maukasta. Mutta otin puolihoidon johon sisältyi aamupala ja illallinen mutta illallisella puolihoitoon ei kuulunut lainkaan mikään juoma, ei edes vesi?!!

      Huoneet sisustettu hyvin pelkistetyksi. Ja se sänky... en ole koskaan nukkunut huonommassa sängyssä! Sängyssä ei nimittäin ollut lainkaan petauspatjaa ja sänky oli järkyttävän kova ja nitisi ja natisi vähänkin kun liikahti. Plussaa toki siitä että huoneesta löytyi pieni keittiö nurkkaus jossa oli mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

      Kokonaisuutena voin sanoa että seuraavalla kerralla kun haluan lämpöä ja aurinkoa niin en ainakaan Lanzarotelle lähde vaikka saisi kuinka halvalla.

      Niin joo ja olut oli halpaa (1.5€/0.4l) vaikka sitä en juokaan ;)

      • löytyymyöskokemusta

        Kannattas varmaa ottaa asioista selvää ennenku lähdet matkalle hotellista ynnnämuusta ettei tarviais täällä kitistä joka asiasta tai sitte vaa pysyä kotona :D maaliskuussa oltiin 2016 ja oli lämmintä ja todellakin pystyi mainiosti olemaan t paidassa ja shortseissa ja nut mennään tammikuussa uudestaa ja odotan innolla TAAS reissua


      • Lämmitettyallas

        Eipä Kanarialla tarkene meressä uida talvikaudella, hotellin altaalla tarkenee, jos allas on lämmitetty.
        Puolihoidoissa ihan yleistä, että juomat maksaa erikseen.


      • SiistiSaari
        Lämmitettyallas kirjoitti:

        Eipä Kanarialla tarkene meressä uida talvikaudella, hotellin altaalla tarkenee, jos allas on lämmitetty.
        Puolihoidoissa ihan yleistä, että juomat maksaa erikseen.

        Oltiin Marras-Jouluk. vaihteessa Puerto del Carmenissa /Hotel Las Costas! Päivällä max 29 astetta.
        Meressä pystyi hyvin uimaan. Olut päivällä 1.20 vaikken sitä juokaan.
        Auto (Reno Clio) 3vrk. vuokra 64 e. Parina päivänä tutka,ei kannata ylinop. vaikka paikalliset kaahaakin!!
        Suomesta lentoja Lanzalle n. 15.10 - 1.4 välisenä aikana!


      • LokaMaaliskuussa

        Kesä - Elokuussa ei Suomesta lennetä Lanzarotelle!
        Liian kaukana ,kun lähempänäkin on lämmintä!


      • Käyty_on
        Lämmitettyallas kirjoitti:

        Eipä Kanarialla tarkene meressä uida talvikaudella, hotellin altaalla tarkenee, jos allas on lämmitetty.
        Puolihoidoissa ihan yleistä, että juomat maksaa erikseen.

        Kyl siellä tarkenee eikä se kesäkskään atlantti paljo lämpene maks 3 astetta


      • Komppaan

        Mullakin kokemusta lanzarotesta talvikaudella. Olen täysin samaa mieltä että mereen ei ole mitään asiaa, ainakaan talvikaudella. Ellei sitten ole märkäpuku. Ainakin itä osa on hyvin tuulinen niin ainakin itse en myöskään tarjennut mennä rannalle shortseissa vaan piti kyllä olla kollarit jalassa kun tärisytti ja iho kananlihalla. Saarella ei myöskään ole juuri mitään nähtävää, pelkkää hiekkaa kaikkialla ja hyvin karua!


      • XDDDdd
        löytyymyöskokemusta kirjoitti:

        Kannattas varmaa ottaa asioista selvää ennenku lähdet matkalle hotellista ynnnämuusta ettei tarviais täällä kitistä joka asiasta tai sitte vaa pysyä kotona :D maaliskuussa oltiin 2016 ja oli lämmintä ja todellakin pystyi mainiosti olemaan t paidassa ja shortseissa ja nut mennään tammikuussa uudestaa ja odotan innolla TAAS reissua

        Sanajärjestykses on hyvä.


      • Tammikuussa2017

        Oltiin costa teguisessa 13.1-20.1 ja käytiin uimassa vaikka tuuli ja oli jopa aaltojakin ja ihan vaan uimavaatteissa eikä kuivapuvussa sekä oltii rannalla sortsit ja t paita päällä lämmintä oli heittämällä yli kahdenkymmenen menkää vilukissat vaikka thaimaaseen jos haluatte kuumaa. mite te kesällä selviitte suomessa? :D kun kiertää saarta niin löytyy nähtävyyksiä vaikka minkälaista näköalapaikkoja, pikkurapuja, kameleita, puoliaktiivinen tulivuori, laavaluolia ynm...


    • saanauu

      Hei, minun nimeni on Saana ja teen tällä hetkellä opinnäytetyötä Lincolnin yliopistoon. Opiskelen matkailualaa. Vaikka opiskelen englanniksi, kysely on suomeksi. Kyselyn tarkoituksena on tutkia pakettimatkojen tulevaisuutta nyt kun ihmiset matkustavat paljon itsenäisesti. Kyselyn vastaamiseen menee muutama minuutti, joten arvostaisin todella paljon jos mahdollisimman moni viitsisi vastata. Kiitos paljon ja oikein mukavaa alkavaa kevättä!
      https://www.webropolsurveys.com/S/51CF0B6F605A0052.par

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe