Onko gay night lifea?

puppeloimaan

Löytyykö Riyadhista hyvää gay sceneä?

5

2198

Vastaukset

 • löytyy. Saudeissa on paljon kameleita ja lampaita ja kertovat että niiden peräaukot ovat hyvinkin verrattavissa ihmisten vastaaviin. Kaikki arabit ovat alan asiantuntijoita, joten rohkeasti vaan tiedustelemaan mistä saa.... niin ja profeettahan ei ole eläimiin sekaantumista kieltänyt.

  • Profeetta (SAwS) sanoi: "Joka sekaantuu eläimeen, tappakaa hänet ja eläin."


 • Homoseksuaalisesta kanssakäymisestä tuomio on yksiselitteisesti kuolema. Siihen voidaan myös lisätä raipaniskuja, ikään kuin kuolema ei olisi jo tarpeeksi hyvä "opetus". Tosin mies voi kulkea käsi kädessä ja jopa pussailla toisen miehen kanssa, mutta sitä ei pidetä homoseksuaalisuutena, kuten Suomessa.

 • Saudit on itse asiassa gay-paratiisi! Saudeissa miehilla on hyvin vahan mahdollisuuksia seksiin naisten kanssa ja naiset ovat viela tayshunnutettuja. Tassa tilanteessa ja kovassa himossa miehet ottavat palveluita mielellaan vastaan myos miehilta.

  Iranissa tapasin eraan amerikkalaisen Saudeissa asuvan homokundin ja hanella on kova kysynta Saudeissa. (Lisaa tapaamisesta ja saudeista Lomaromansseja-osiossa.) Kruisailu on varsin vaivatonta, turvallista ja helppoa. Paljon miehia tarjolla. Ja paljon isoa tarjolla.

  • Vaalealle pohjoisen pojalle löytyy kysyntää. Gay ja bi miehiä todella valtavasti. Välillä on kuin kaikki olisivat gay. Ei yhtenäkään iltana jäänyt saamatta.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3550