Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Paras Ducati ?

perttiz

mikä paras ducati? tosi tarkotuksella, pitäis koht hommaa pyörä.....

6

3627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinkuin mihin?

      Kerro nyt vähän, mihin tarkoitukseen, millä budjetilla ja tarvitseeko olla juuri Ducati?

    • tukati

      Ehdottomasti -800ss. Hinta laatusuhde hyvä !

      • hintalaatusuhde

        onhan toi kieltämättä ihan ok näkönen mutta suuri miinus tulee kyllä suorituskyvystä.
        Eli vähän sama fiilis kun ostaisi ferrarin jossa on 1.2 litranen kadetin kone.
        EI hyvä hinta laatusuhde mielestäni.


    • Jaapers

      Tuo malli on ainakin parhaimman näköinen Ducati tai mielestäni jopa parhaimman näköinen moottoripyörä mitä on tehty ylipäätään. Yhteen aikaan oli kyllä kova kuume hommata tuommoinen, mutta eipä ollut silloin rahaa. Nyt olisi ehkä rahaa, mutta ei aikaa, uskallusta tai jotakin. Tai ehkäpä hommaan tummoisen vaikka koristeeksi olohuoneeseeni joskus :). Pari kertaa olen koeajanut. Ensin koeajoin 996:n ja sitten myöhemmin pääsin koeajamaan ja fiilistelemään 748:lla. Järjettömän huono olo tuli, kun piti palauttaa pyörät ja mennä potemaan pyöräkuumetta.
      Silloinen oma kulkupeli ei noiden koeajojen jälkeen kyllä enää tuntunut kyllä enää yhtään miltään.
      En ole mikään moottoripyörä asiantuntija senkummemmin. En osaa sanoa sen tarkemmin noiden pyörien ominaisuuksista, varsinkaan kun ajokokemukset aika vähäiset sekä 748:sta ja 996:sta. Molemmissa oli jokatapauksessa aivan riittävästi tehoa tämmöiselle tavalliselle ukolle. Semmoinen mielikuva jäi, että 748 olisi ollut vähän enemmän kierrosherkempi ja jotenkin vähän tiukemman tuntuinen, mutta silti helppo ajettava. Äänethän myös ovat aivan uskomattomat, moottorijarrutuksessa ja kunnolla kierrättäessä, kyllä olivat aivan hysteerisen hauskoja ajettavia.
      Viimekesänä kävin tuolla maahantuojan koeajopäivillä taas fiilistelemässä, syömässä jotakin Italialaista ruokaa, kahvia ja pullaa sekä koeajamassa muutamaa mallia. Tuo 999 ei oikein puhutellut ulkonäöllisesti, mutta ihan ok ajettava. Pikkumonsteria kokeilin myös ja ihan ok. Ducati sekin. Joku retromallinen keltainen Ducati jäi kyllä eniten mieleen mahtavine äänimaailmoineen. Prätkämessuilla tuo uusi 1098 oli myös hieno.
      Suurimman vaikutuksen minuun on kuitenkin tehneet nuo 916 sarjan mallit, niissä on kyllä jotakin mystisen upeaa. Vanhojahan nuo jo alkavat olla ja varmaan vähän ajettua enää vaikea löytää mistään, ja uskaaltaako tuommoisia enää edes muutenkaan katsellakkaan, kun ovat jo niin vanhoja kuten jo itsekkin olen. Tai no en kyllä tunne olevani vielä niin vanha, tai ehkä olen tai ehkä en.

      • mäpävaan

        No ei kyllä 2000 luvun nuo ole mitään vahoja vielä, tuskin ovat ihan lahoamaan vielä ehtineet. Ei niitä kyllä täälä Suomenmaassa ole montaa myynnissä, ei paljon eikä vähänajettujakaan. Ja hinnatkaan eivät kovin nopeasti näytä tulevan alaspäinkään. Kyllä tuommoinen 996 ja miksipä ei myös 748 kin olisi aika järkevä hankinta vielä nykypäivänäkin jos nyt moottoripyörää voisi koskaan pitää minään järkevänä hankintana. Nuo 916 mallin vehkeet vieläpä ovat aika spesiaalivehkeitä, ne ei ole matkapyöriä eikä ne ole mitään kaupunkiskoottereitakaan.
        Siinämielessä tuommoista voisi pitää järkevänä ostoksena kun ne on niin hienoja ja suurin hinnanalennus niissä on ehkä jo tapahtunut. Ajokilometrit vaikuttavat paljon siihen minkä hintaisia ne ovat ja tietysti myös dokumentoitu huolto.


    • daddispala

      Ehkäpä kannattaa käydä liikkeessä koeajamassa niitä mitkä kiinnostaa. Tääl kaikki kehuu omia korppusahojaan. Ainaki ss750-800 on ihan surkee vehje, testattu on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe