Grand Scenicin tyyppivikoja?

Hankimme äskettäin vm. 2005 Grand Scenicin, jolla on ajettu 39tkm. Autolla on vielä kuukauden verran tehdastakuuta jäljellä.

Onko Grand Scenicissä jotain tyyppivikaa tms. johon nyt kannattaisi kiinnittää huomiota, jotta sen voisi mahdollisesti korjauttaa tehdastakuun piikkiin?

7

4852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eka rellu

      On ajettu jo sen verran että takuukorjaukset on jo tehty.
      Tarkista vain kaikki mitä tarkistettavissa on ja vikalista mukana pajalle.
      Itse "tyypittäisin" auton vielä kunnolla koska ääriolosuhteet paljastaa aika paljon piilevistä vioista.

      • puolat

        Meillä hajosi puola 40000km kohdalla,vaihtoivat kuitenkin kaikki neljä puolaa yhden hinnalla(n.80euroa töineen)maahantuojan piikkiin,vaikka tehdastakuu oli mennyt jo umpeen.


    • paljonajava

      Minulla on Megane ll Break 1.6 ajettu 155.000 km eikä vielä ole tullut esille mitään ongelmia. Takalasi ja sytytyspuolat on vaihdettu takuuseen- puolat aiheesta mut takalasia en oikein ymmärrä koska ei mitään ongelmia ollut. Minusta auto sen kun vaan paranee ja tuo lehtien parjaama ohjauskin on todella luonnikas. Siitä vaan Scenic alle ja nauttimaan sillä tuo 39000km on todella vähäinen ajomäärä nykyisille Relluille.

    • Rellun paska

      ...jos haluat viettää aikaasi puolavikojen takia korjaamolla....ja aina mennään hinaamalla, kun et voi ajaa, kun katalysaattori saatta mennä...
      Scenic otsikon alta löytyy puola-asiaa muiltakin tyytyväisiltä ?!?

    • IKUISESTI RENAULT !

      Ostimme 2005 Grand Scenic auton. Autossa ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa, ei myöskään puolien suhteen. Autolla on ajettu kaikkiaan 32 000 km. Tehdastakuuta on vielä jäljellä. Aikaisemmin on ollut myös Renault merkkisiä. Ranskalaisilla autoilla on hyvä ja miellyttävä ajaa oikein LUXUS-tyylistä. Ne jotka haukkuvat Renault merkkiä, ovat vain kateellisia. Nautitaan Grand Scenicistämme!

    • korjaamossa juokseminen

      Olen piinannut relluani (1,9 dsl) 2,5 aikana 150 tkm. Tänä aikana auto on ollut yhteensä 15 kertaa korjaamossa huoltojen lisäksi. Näistä kaksi on ns. tehdaskutsuja. Repertuaariin kuuluu kahteen kertaan vaihdetut hehkutulpat, pakokaasun kierrätysventtiilin vaihto ja laturin vaihto. Loput ovat olleet piinallisia keskuslukitusvikoja jotka ilmenevät kovilla pakkasilla. Ei ole vieläkään kunnossa mutta en jaksa enää.... Laturin vaihto tapahtui takuun jälkeen. maksoi muuten ihan kiitettävästi! Etupään nivelet huomattiin väljiksi ja vaihdettiin hieman yli 100 tkm kohdalla. Loppuu hermot tämän kanssa. Teknisesti Scenic on niin täysi susi kuin vain voi olla. Pelkään pahoin ettei kyseessä ole vain tämä maanantaiaamun kappale vaan että kun muut scenicit pääsevät näihin kilometreihin niin omistajat ovat kohtalotovereitani. Auton hiljaisuus ja muut hyvät ajettavuuteen liittyvät ominaisuudet eivät paina vaakakupissa kuitenkaan niin paljon että voisin sietää jatkuvaa pelkoa auton hajoamisesta. Odottelen jännityksellä kestääkö rellu vielä viimeisen kuukauden ennenkuin saan uuden luotettavan japsiauton tilalle. EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN RENAULT GRAND SCENICIÄ! Jos olet erehtynyt ostamaan niin vaihda se pois viimeistään 100 tkm kohdalla.

      • jatkossa

        tästä lähtien vain Renault Grand Scenic:jä. Olen todella ihastunut kyseisen auton mitä parhaimpiin ajo-ominaisuuksiin. Aina kun on autonvaihto edessä, ei tule muu merkki kyseeseen kuin vain pelkästään Renault Gramd Scenic. Sellaistahan autoa ei ole vielä keksittykään mihin ei tulisi minkäänlaista vikaa. Mun omassa GS:ni ei ole ollut mitään vikaa ja ajettu vain lähes 35 tkm. Kenenkään mielipide ei tule vaikuttamaan negatiivisesti Renault Grand Scenic:iä kohtaan. PISTE!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10792
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      208
      2882
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1686
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1536
    Aihe