Aihe

Ongelma: "Layer must be simplified"

en osaa

Mulla on Photoshop Elements, jota en ole kovin hyvä käyttämään.

Nyt yhdessä tiedostossa en pysty käyttämään Brushia, Gradientia, Eraseria tai oikein mitään muutakaan paitsi Linea, jolla olen työtä tehnyt. Ruutuun tulee ilmoitus "Could not use the *työkalun nimi* because the layer must be simplified first."

Mitä teen ?

4

242

  Vastaukset

  • Sinä yrität piirtää vektoritasolle. Tee piirtämistä varten uusi taso tai rasteroi kyseinen taso vastaamalla ok tuohon kysymykseen.

   Kannattaa pitää tuo layers-paletti aina näkyvissä, jotta tietää mitä tasoa on käsittelemässä. Ja muutenkin. Sekin on tosin mielipidekysymys. Jotkut tykkäävät pitää kaikki työkalut piilossa, minua taas ärsyttää kaivella niitä aina jostain mutkien takaa.

  • Kannattiko warettaa photari jos et tie mitä teet?

   • Kannattaako syytellä toista varkaaksi tietämättä asiaa ollenkaan?


   • Ja jotkut tarvii sen vaikka osaaminen olisikin heikkoa... nimittäin opettelua varten. Et kai itsekään osaa asioita ennen opettelua, vai kuinka pitkä asialista kertyy asioista, jotka olet aina osannut. Itsekin hommasin PhotoShopin... amk:n kuvankäsittelyn kursseja varten. Ja opettelua riittää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   3361
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   28
   1352