Nyt antakaa äkkiä ohjeita teeri paistin valmistamiseen?
Huomenna olis tarkotus tehä teeristä päivällinen.
Kiitos vastanneille.
Teeri paisti
10
13456
Vastaukset
- irti ja
niistä vedät vielä jänteen pois(löytyy täkän reunasta valkoinen jänne).
Kuumalla pannukka pinta kiinni molemmilta puolin ja sen jälkeen miedolla lämmöllä kastikkeessa hauduttaen. Kastikkeella valelet lihoja etteivät ne kuiva.Suolaa ja mustapippuria hivenen mausteeksi.
Riistakastikkeen keität tietysti muusta lihasta joka jää teerestä.
Tarjoile muusin ja puolukoiden kera. - vaan
ampunut sitä nyt..
- vulpasvulpas
ammuin sen viime syksynä.kai se on vielä syötävää?
- syötävää!
vulpasvulpas kirjoitti:
ammuin sen viime syksynä.kai se on vielä syötävää?
Vähärasvaisena riistanliha säilyy erinomaisesti jopa yli vuoden pakkasessa.
Ainoa mikä saattaa antaa lihalle on joissain (esim. vesilinnuissa ja jäniksessä) lajeissa olevat rasvakertymät. Ne kannattaa poistaa huolella ennen pakastusta.
Rasvattomana liha säilyy - omaa kokemusta on, sanokoot "asiantuntijat" mitä lystää - vulpasvulpas
syötävää! kirjoitti:
Vähärasvaisena riistanliha säilyy erinomaisesti jopa yli vuoden pakkasessa.
Ainoa mikä saattaa antaa lihalle on joissain (esim. vesilinnuissa ja jäniksessä) lajeissa olevat rasvakertymät. Ne kannattaa poistaa huolella ennen pakastusta.
Rasvattomana liha säilyy - omaa kokemusta on, sanokoot "asiantuntijat" mitä lystäämiten laitat paistin?
- Tietennii
vulpasvulpas kirjoitti:
miten laitat paistin?
Sitten pyörittele ja ruskista palat voissa paistinpannulla kunnolla,älä polta niitä karrelle.
Sitten pataan maustepippuria- jos haluaa, niin keittojuureksia- sipulia, jopa valkosipulin kynsi jauhettuna on hyvä,- ja tietenni suolaa, eikä liian vähän.
Ja anna kypsyä uunissa ainakin puolitoista tuntia 200 asteessa. kato välillä, ettei neste vähene liikaa, jos liha joutuu kuiville, se vain kuivuu kovaksi.
Jos sulla on puulämmitteinen uuni, niin silloin siitä tulee semmosta herkkua, että metästyksen vastustajatkin mutruilevat kateuksissaan. Niin ja muista ne puolukat, joista joku jo sanoikin. - vulpasvulpas
Tietennii kirjoitti:
Sitten pyörittele ja ruskista palat voissa paistinpannulla kunnolla,älä polta niitä karrelle.
Sitten pataan maustepippuria- jos haluaa, niin keittojuureksia- sipulia, jopa valkosipulin kynsi jauhettuna on hyvä,- ja tietenni suolaa, eikä liian vähän.
Ja anna kypsyä uunissa ainakin puolitoista tuntia 200 asteessa. kato välillä, ettei neste vähene liikaa, jos liha joutuu kuiville, se vain kuivuu kovaksi.
Jos sulla on puulämmitteinen uuni, niin silloin siitä tulee semmosta herkkua, että metästyksen vastustajatkin mutruilevat kateuksissaan. Niin ja muista ne puolukat, joista joku jo sanoikin.Kiitos ohjeesta.Kokeilen tuota huomenna.
- gsp
Tietennii kirjoitti:
Sitten pyörittele ja ruskista palat voissa paistinpannulla kunnolla,älä polta niitä karrelle.
Sitten pataan maustepippuria- jos haluaa, niin keittojuureksia- sipulia, jopa valkosipulin kynsi jauhettuna on hyvä,- ja tietenni suolaa, eikä liian vähän.
Ja anna kypsyä uunissa ainakin puolitoista tuntia 200 asteessa. kato välillä, ettei neste vähene liikaa, jos liha joutuu kuiville, se vain kuivuu kovaksi.
Jos sulla on puulämmitteinen uuni, niin silloin siitä tulee semmosta herkkua, että metästyksen vastustajatkin mutruilevat kateuksissaan. Niin ja muista ne puolukat, joista joku jo sanoikin.Täkkälihat irti ja kuumalle pannulle jossa voita. Pippuria ja suolaa mukaan. Paista niin , että jää vähän "roseeksi" keskeltä. Muista osista tee kastike paistamalla ja keittämällä.L. kerma kastike. Kokki saa imeskellä jäljelle jääneet rippeet.
- bradley
Tietennii kirjoitti:
Sitten pyörittele ja ruskista palat voissa paistinpannulla kunnolla,älä polta niitä karrelle.
Sitten pataan maustepippuria- jos haluaa, niin keittojuureksia- sipulia, jopa valkosipulin kynsi jauhettuna on hyvä,- ja tietenni suolaa, eikä liian vähän.
Ja anna kypsyä uunissa ainakin puolitoista tuntia 200 asteessa. kato välillä, ettei neste vähene liikaa, jos liha joutuu kuiville, se vain kuivuu kovaksi.
Jos sulla on puulämmitteinen uuni, niin silloin siitä tulee semmosta herkkua, että metästyksen vastustajatkin mutruilevat kateuksissaan. Niin ja muista ne puolukat, joista joku jo sanoikin.ruskista teeri pannulla voissa.. laita teeri kivipataan, sekaan mustapippuria, suolaa, laakerinlehtiä, timjamia, sekä punasipulia, porkkanaa ja valkosipulia isoina kuutioina. lisää pataan vettä ja punaviiniä.
paista n1.5h 200 asteessa.. tarkkaile ettei neste poistu ja liha kuivu
valmista kermainen sienikastike esim. suppilovahveroista ja paloittele kypsä teeri joukkoon.. lisäksi peruna muusia ja puolukkahilloa.
bon abetit!
Tapana on minulla ollut irrottaa lihat luista ensin joko uunissa tai keittämällä tilanteen mukaan. Hieman suolaa ja pippuria voi tässä vaiheessa käyttää.
Lihojen pehmennyttyä olen sormipelillä irrotellut ne tarkoin ja puhdistanut jänteistä yms.syömäksi kelpaamattomasta materiaalista.
Tämän jälkeen lihat paistokasariin reilun voimäärän ja usean sipulin kanssa. Päälle ruskea kastike ja pieneksi lohkottuja paistinpottuja muhimaan miedolla lämmöllä pitkäksi aikaa.
Nam ja kyllä pierettää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävä sinua
Onkohan sulla ollut sama tunne kuin mulla viimeisten parin päivän aikana, eilen varsinkin. Ollaan oltu ihan lähellä ja k273643- 412479
Otavassa tapahtuu!
Rakennuspalo, yläkerta tulessa. Henkirikosta epäillään. Tiettyä henkilöautoa etsitään, minkä mahdollinen epäilty ottanut372333Tulemmeko hyvin
Toimeen ja juttuun keskenämme? Luulen, että sopisit hyvin siihen ☀️ympäristöön, paljon kaikkea erilaista.♥️mietin tätä s72097Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta431582- 381569
- 141412
- 1291329
Pitkäaikaiset työttömät työllisyystöillä takaisin yhteiskuntaan
Vaikka se vähän maksaakin, niin parempi on valtion teettää hanttihommia, jottei yksilöistä tule yhteiskuntakelvottomia.2751310Kesäseuraa
Kesäseuraa mukavasta ja kauniista naisesta. Viesti tänään mulle muualla asiasta jos kiinnostaa Ne ketä tahansa huoli, t451285