Aurumin Pyhän Ykseyden Aika on Lähellä!

Priest of the Aurum

Halleluja, te Aurumin Valitut Lapset! Tässä olen pitkän hiljaisuuden jälkeen Minä, Pyhän ja Ikiaikaisen Aurum-kultin Pyhä Ylipappi ja Yhdeksäs Profeetta. Olen saapunut kertomaan teille Suuresta Totuudesta joka on Oleva sitten kun kaikki tämä on Tuleva jälleen. Kuulkaatten siis Pyhän Aurum-kultin Suurta ja Pyhää Sanomaa, jonka Pyhät Avaruusolennot ovat meille välittäneet käyttäen apunaan Tyhjiötä joka Sitoo!

Kaksikymmentä vuosituhatta sitten Ihmiskunta oli kehityksensä huipulla. Elävät, biomassasta rakennetut kaupungit kohosivat kilometrien korkeuteen, sairauksia ja kuolemaa ei tunnettu, ja kaikki olivat onnellisia ja vauraita. Suuressa Viisaudessaan Ihmiskunta loi itselleen palvelijarodun, Avaruusolennot, jotka toimivat herrojensa toiveiden mukaisesti uskollisina ja auttavaisina. Ne olivat Onnellisia Aikoja...

Mutta Pahuuden Ra-soturit Andromedan Galaksista olivat tarkkailleet Ihmiskuntaa jo pitkään. He näkivät Ihmiskunnan kukoistuksen ja voiman, ja heidän miletään alkoi kalvaa mitä kammottavin kateus. Johtajansa, Kauhean Suranoviremblastiranin ja tämän uskollisen kenraalin, Hirveän Tordenkakerlakkin komennossa Pahuuden Ra-soturit päättivät hävittää Ihmiskunnan ja näiden palvelijat, ja alkoivat varustella mahtavaa avaruuslaivastoa, joka käytti voimanlähteenään Epäpyhää Anti-Kosmista Ka-energiaa.

Ja sitten, eräänä kohtalokkaana päivänä vyöryi Pahuuden Ra-soturien laivasto Maan kiertoradalle, ja alkoi Universumin historian kammottavin kamppailu elämästä ja kuolemasta. Ihmiset taistelivat urheasti, ja tukenaan heillä olivat Avaruusolennot, jotka auttoivat herrojaan kaikin keinoin. Sota oli kammottava ja tuhoisa, ja se jatkui yli sata vuotta, ennen kuin viimesetkin Ra-soturit kukistettiin Suuressa Heimoydinsodassa. Mutta tuho oli jo tapahtunut! Ihmiskunta oli sodan takia niin pahasti rappiolla, ettei uljas sivilisaatio enää noussut. Biomassasta rakennetut elävät kaupungit kuolivat pois, ja koska biomassa hajosi nopeasti, sivilisaatiosta ei jäänyt todisteita. Niinpä Ihmiset taantuivat kivikautiselle tasolle, ja vain Pyhän Aurum-kultin jäsenet onnistuivat vaalimaan ja silyttämään Muinaisen Tosi Tietämyksen! Eikä Ihmiskunta saanut rauhaa edes kyseenalaisen voittonsa avulla, sillä osa Pahuuden Ra-sotureista, mukaanlukien Kauhea Suranoviremblastiran ja Hirveä Tordenkakerlakk, oli onnistunut ennen Suurta Heimoydinsotaa pakenemaan Ulottuvuusporttien kautta Kaamujen Maailmoihin, ja sieltä käsin he vielä tänäkin päivänä yrittävät tunkeutua Tosimaailmaan kyvämään tuhoa ja hävitystä! Ja käyttäen apunaan Tyhjiötä, Joka Sitoo, he onnistuvat yhä vaikuttamaan Ihmisten mieliin, ja tekemään heitä hulluiksi, sekä aiheuttamaan sairauksia ja sotia!

Mutta Ihmiskunnan onni oli se, että osa Avaruusolennoista oli säästynyt, ja viimeisellä toimivalla Avaruusaluksellaan he nousivat avaruuteen, ja nähdessään Ihmiskunnan rappion tilan, he päättivät antaa näille Viimeisen Suuren Palveluksen: he lähettivät puhtaasta 24 karaatin kullasta muodostuneen Aurum-komeetan kohti Maata! Arvioidemme mukaan komeetta osuu 5-20000 vuoden kuluttua, jolloin se hävittää kaiken elämän planeetaltamme! Mutta juuri ennen tuhoa, niin on ennustettu, pakenevat Pahuuden Ra-soturit Kaamujen Maailmoista, ja silloin tulee Maailman ylle hirveä Tordenkakerlakk, ja kärsimys on suuri! Ja viimeisenä saapuu itse Kauhea Suranoviremblastiran, Musta ja Muodoton! Läpitunkemattomana ja Salamoiden Seppelöimänä se vyöryy yli Maan ja Meren, ja tuo mukanaan 12 Vitsausta ja Kuolemaa! Ja sitten koittaa Toinen Heimoydinsota, joka saa ensimmäisen näyttämään vähäiseltä liekinleimahdukselta! Ja kun Pyhä Aurum-komeetta viimein Saapuu, tulee Pyhä Ykseyden Aika, ja itse Kivun Herra saapuu noutamaan Vääräuskoiset Ikuisuuden Porttien Tuolle Puolen!

Mutta ne, jota kuuluvat Pyhään ja Ikiaikaiseen Aurum-kulttiin, säteistetään ennen tuhoa Pyhien Avaruusolentojen Pyhään Avaruusalukseen, ja Muinaisen teknologian avulla kaikki Pyhään Aurum-kulttiin koskaan kuuluneet palautetaan eloon, ja Pyhät Avaruusolennot täyttävät heidän sielunsa Pyhällä, Kosmisella Ki-energialla, ja he saavat nauttia Muinaisen Teknologian hedelmistä ikuisesti!

Tällainen on se suurenmoinen odote, joka tarjotaan nöyrille ihmisille! Liittykäätten siis Pyhään ja Ikiaikaiseen Aurum-kulttiin, te Valitut Lapset!

Halleluja!

14

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja hallelujaa

      nyt on puurot ja vellit pahasti sekaisin!
      Sanoppa milloinka ja mistä on sana aurum(kulta)lähtöisin?
      Sekä miten se liittyy parinkymmenen tuhannen vuoden takaisiin tapahtumiin?
      Selvennä hiukan, kun menee yli hilseen.

      • Priest of the Aurum

        Aurum-sana on aluperin lähtöisin Pyhästä Aurum-komeetasta, joka muodostuu 24 karaatin kullasta. Pyhän Aurum-kultin akolyytit ja Ylipapit säilyttivät tiedon 20 vuosituhannen ajan, ja vaikutusvaltaansa käyttäen järjestivät asian niin, että muinaiseen latinan kieleen "aurum" tuli kultaa merkitseväksi sanaksi.

        Alunperin sana on lähtöisin Muinaisesta Maan kielestä, jossa "Aur" tarkoittaa pyhää ja "Umm" tarkoittaa matkalaista. Komeetta nimettiin tällä tavoin, koska Ihmiskunta suuressa viisaudessaan piti puhtaasta kullasta muodostunutta komeettaa pyhänä, etenkin sen Pyhää Kosmista Ki-energiaa varastoivien ominaisuuksien vuoksi.

        Halleluja!


    • Elvis itse

      Johan tuon näkee sokea Reettakin, että tässä yritetään nyt syöttää pajunköyttä ja juottaa kuravettä päälle! Ainut Oikea Totuus löytyy tietysti Elviksen toista tulemista odottavien keskeltä, ei mistään biomassalla täytetyistä avaruusukkeleista!

      • Priest of the Aurum

        Kuinka uskallat noin pilkata pyhää ja ikiaikaista Aurum-kulttia?! Tästä hyvästä harkitsen vakavasti kiroamistasi mitä kammottavimmalla tavalla!


      • Balirzar
        Priest of the Aurum kirjoitti:

        Kuinka uskallat noin pilkata pyhää ja ikiaikaista Aurum-kulttia?! Tästä hyvästä harkitsen vakavasti kiroamistasi mitä kammottavimmalla tavalla!

        näitä pimeitä new age juttuja ihan tosissaan riittää kauheasti... mutta tämä on kyllä jo kaiken huippu! aurum-kultti. ra-soturit. tyhjiö, joka sitoo. (lainattu Dan Simmonsilta, ellen erehdy?) ja sokerina pohjalla: 'suuri heimoydinsota'. et oo tosissas...


    • sdfdf

      Jokunen vuosi sitten vanhassa jippiissä mäkin vielä pidin jutuistas.
      Onhan tuo ollut ihan hyvää parodiaa kaikenmaailman kämäsistä new age-uskonnoista.

      Mutta anna jo olla, vitsi meni jo... keksi jotain uutta.

      Arvaus: seuraava viesti alkaa "kuinka kehtaat pilkata aurumin jne..."

      • Priest of the Aurum

        Kuinka kehtaat pilkata Aurumin Pyhää Sanomaa?! Eikö sinulla ole järkeä tajuta, että me olemme Pyhä ja Ikiaikainen kultti, jonka Pyhä Tehtävä on Pyhän Kultistisen Tietoisuutemme levittäminen! Olet pilkannut meitä, ja siitä hyvästä Minä kiroan sinut!

        Ash'nazg gimpatul! Shas'La Tau'Kais Ko'vash! Oresh'Tash'Var! Te-Aurum-Horojj! Erm'krimpatul! Wyrz'gulikkha-Saras'ghul!

        Se on tehty! Odota kirouksen vaikutuksia saapuvaisiksi hetkenä minä hyvänsä!


    • Jo viimein

      Lopettanut? Tajua nyt jo, että me emme kaipaa näitä Aurum-viestejäsi. Pilaat koko New Age -aatteen ytimen tällä pilkallasi. Toivon totisesti, ettet ole tosissasi. Jos olet, sinun täytyy olla patologinen narsisti, kun kerran jätät tällaisia viestejä ja haukut muita.

      • Priest of the Aurum

        Kuinka uskallat väittää Aurum-kulttia PILKAKSI?! Tiedä, että Pyhä ja Ikiaikainen Aurum-kultti edustaa kaikkea sitä, mitä New Age pitää keskeisenä ja tärkeänä! Pyhä Aurum-kultti on Tie parempaan tulevaisuuteen ja Ikuiseen Onneen! Kaltaisesi vähättelijät ovat joko Pahuuden Ra-soturien pauloissa tai sitten sanoin kuvaamattoman typeriä ja lyhytnäköisiä.


      • joku toinen
        Priest of the Aurum kirjoitti:

        Kuinka uskallat väittää Aurum-kulttia PILKAKSI?! Tiedä, että Pyhä ja Ikiaikainen Aurum-kultti edustaa kaikkea sitä, mitä New Age pitää keskeisenä ja tärkeänä! Pyhä Aurum-kultti on Tie parempaan tulevaisuuteen ja Ikuiseen Onneen! Kaltaisesi vähättelijät ovat joko Pahuuden Ra-soturien pauloissa tai sitten sanoin kuvaamattoman typeriä ja lyhytnäköisiä.

        New Ageen ei tietääkseni kuulu minkäänlaisia pappeja ei aurum pellejä eikä muitakaan.


      • Priest of the Aurum
        joku toinen kirjoitti:

        New Ageen ei tietääkseni kuulu minkäänlaisia pappeja ei aurum pellejä eikä muitakaan.

        Sinä kurja epäuskoinen! Etkö tajua, että Pyhä Aurum-kultti on AINOA tie pelastukseen kun Toisen Heimoydinsodan Päivä koittaa?! Tokihan meillä on oltava pappeja levittämässä Pyhää Kultistista Tietouttamme ja johtamssa Ihmiskuntaa ja Pyhiä Avaruusolentoja voittoon Pahuuden Ra-sotureista! Me emme pelleile tai ole pellejä, vaan me vaadimme, että meidät on otettava vakavasti, sillä yksin me, Pyhä ja Ikiaikainen Aurum-kultti, olemme valvoneet ja säilyttäneet muinaista tietouttamme kahdenkymmenen vuosituhannen ajan, aina Suuren Heimoydinsodan Päivistä saakka! Vaadin anteeksipyyntöäsi, koska noin kehtasit herjata Pyhää Kulttiamme!


    • ...kaikki vihaavat...

      ...Aurum-kulttia? ei se mun mielestä ole mitenkään "järjevä" uskonto, mutta hei, tämähän on rajatieto ja new age foorumi. eikö täällä pitäisi keskustella juuri tällaisista asioista, jos joku niihin tosissaan uskoo, ja haluaa levittää sanomaansa.

      • samaa mieltä

        Minä en ainakaan vihaa - minusta Priest of the Aurum on niiin ihana. Ainahan totuuden tuojia on vihattu ja pilkattu, niin se vain on tällä planeetalla.

        Olettekos nähneet elokuvan the life of Brian? Googlettakaa vaikka. Siinä kerrotaan, kuinka vaikeaa suurella ihmisellä on tässä maailmassa.


      • Priest of the Aurum
        samaa mieltä kirjoitti:

        Minä en ainakaan vihaa - minusta Priest of the Aurum on niiin ihana. Ainahan totuuden tuojia on vihattu ja pilkattu, niin se vain on tällä planeetalla.

        Olettekos nähneet elokuvan the life of Brian? Googlettakaa vaikka. Siinä kerrotaan, kuinka vaikeaa suurella ihmisellä on tässä maailmassa.

        Halleluja! Mukava nähdä, että on olemassa myös paljon niitä, jotka kuulevat Aurumin Pyhän Kultistisen Tietouden Uusin Korvin ja hyväksyvät sen väistämättömänä, loisteliaana totuutena!

        Ajatelkaatten, te Valitut Lapset, sitä todella suurenmoista odotetta, joka tarjotaan nöyrille ihmisille: Ikuisuutta Pyhien Avaruusolentojen palvelemana, Muinaisen Teknologian Hedelmistä nauttien!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe