hispania+azorit

matkustaja

Hei,
olen menossa Azoreille toukokuussa Hispanian matkalla ja olisin kysynyt että onko Hispanian opas vastassa kentällä? En löytänyt tietoa netti sivuilta ja ihmettelin kun lentokenttäbussista peritään erillinen maksu...Ponta Delgadaan siis menossa. Järjestetäänkö ensimmäisenä päivänä ns. tervetulotilaisuus missä kerrotaan retkistä vai mistä retket varata?
Kiitos jos jaksatte vastata!

11

16170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Azoreille

      Olen myös menossa Ponta Delgadaan, tosin en Hispanialla. Mutta selasin Hispanian esitettä ja siellä mainitaan retkistä, että ne kannattaisi varata matkavarauksen yhteydessä (nettisivustolla on ainakin matkavarauksen yhteydessä kohta retkienvarauksista). Mutta tietysti ne retket voi varata myös Hispanian toimistosta paikan päällä.
      Sivustolta myös huomasin, että perivät 9 e matkasta lentokentältä hotelliin. Oppaista sinun kannattaa kysellä suoraan Hispanialta. Avaa Hispanian sivusto ja siellä on asiakaspalvelun numero löydettävissä alaosasta. Hyviä matkoja ! Itse olen tosiaan menossa Azoreille kuukauden päästä ! Mielenkiintoista !

    • Käynyt

      On kentällä vastassa ja tietää tuloinfosta. Vuosi sitten oli hotelleilta ilmainen taksikuljetus infotilaisuuteen. Mukavaa matkaa. Ollaankohan samalla reissulla

    • katzos

      Azoreilla Hispanian kyydissä, ja joo, jos on maksanut lentokenttäkuljetuksen 9 e niin on bussi ja opas vastassa, ja on myös tiedotustilaisuus hotellissa tulopäivänä. Retkiä voi varata perilläkin, mutta viimeistään ed. päivän klo 12.00 mennessä, joko toimistosta tai hotellin aulassa aamuisin, kun opas on paikalla. No problems.
      Oppaat olivat hyviä ja mukavia, ja retket aivan erinomaisia, tosin vain kahdella olimme. Meille vieläkin parempi vaihtoehto oli vuokrata taksi kuljettaja (loistotyyppi, sujuvaa, lähes virheeetöntä englantia ja tiesi "kaiken kaikesta"), sillä perheen kanssa tämä tuli halvemmaksi ja oli vielä bussiretkiäkin kiinnostavampaa.
      Ja kyllä kannattaa mennä Azoreille, sen kauniimpaa paikkaa ei oikein pysty edes kuvittelemaan. Jotenkin viihtyisä kohde muutenkin, kun rymyjuoppoällöturistit puuttuivat. Kateeksi käy kaikkia, joilla on ilo vielä edessäpäin. Mutta makuasioita on matkatkin, tietysti.

    • Tiitu

      Oltiin syksyllä viikko azoreilla. Opas oli kentällä vastassa ja bussimatkan aikana kertoili kaikkia juttuja. Retkiä voi toki varata paikanpäältäkin. Ehdottomasti kuitenkin suosittelen auton vuokrausta. Se että pääsee turisti bussin kyydissä uimaan kuumaan lähteeseen, Caldeira Velha, yhdessä muiden 45 hlö kanssa, on kyllä varmasti kokemisen arvoinen, mutta itse hlö kohtaisesti nautin todella paljon kun saimme olla kaksin uimassa lähteessä. makuasioita. Kyllähän retkillä kuulee paljon oppaan kertomana asioita, mutta itse autoillen näkee ja kokee varmasti enemmän. Liikenne kulttuuri tosin on aika hurja, mutta kyllä minäkin ( kortti tuolloin ollut jsut vaaditun 1,5v) uskalsin ajaa. tosin mies pelkäsi vieressä. sen vaan sanon että retkistä esim viidakko vaellus on rahastusta. Se maksaa 42 euroa muistaakseni. se on muistaakseni koko päivä retki ja siihen kuuluu pic nic lounas, todella köyhä sellainen, patonki, vettä ja jotain muuta. Me tehtiin kahdestaan sama retki. Kävelyyn meni noin 2 tuntia taukoineen ja meillä on paremmat eväätkin. Tosin menee matkoihin aikaa, mutta silti.

      Kateeksi käy myös täällä kun joillakin on matka sinne vasta edessä. Itse kyllä vielä joku päivä palaan tuolle saarelle ja olen siellä kaksi viikkoa.

    • hispanialla

      Joskus aikaisemmin luin Hispanian esitteestä, että heillä oli tarjota jotain retkiä myös hevosen se4lässä matkattuna. Onko vielä? Tietääkö joku muuten ratsastusmahdollisuuksista siellä?

      • skorp

        Hispanian oppailta saa tietoa Azoreiden ratsastus mahdollisuuksista. Eräs retkistä ainakin viime heinäkuussa oli sellainen ilta jollan suositulla ratsastus "ranchilla". Opas kertoi paikkoja olevan useammankin. Paikan päältä saa tietoa. Itse olen hullaantunut Azoreihin, oltuani viikon juuri viime heinäkuussa, häämatkalla.


    • lomalle!!!

      Joo, ollaan lähdössä Azoreille ja Hotelli Acores Atlanticoon. Tietääkö joku onko siellä hotellissa esim vedenkeitintä, jääkaappia tai muita keittiökamoja? Että sais edes päiväkahvit keittää ja omalla parvekkeella juoda. Muuten olen lukenut mielenkiinnolla näitä viestejä ja matkakuume on nousussa. Tuntuu olevan upea paikka. Siis jos joku osais kertoa hotellistamme, olisin kiitollinen.

      • Pintteri

        Kirjoita Googleen hotellin nimi niin löydät kaikki tiedot


    • Nikko_

      Tuossa joku sanoikin, että auto kannattaa vuokrata. Samaa kannatan minäkin. Vuokrasimme vaimon kanssa auton pariksi päiväksi, mutta jälkikäteen ajatellen 3-4 pv olisi ollut hyvä. Liikenne on hurjempaa kuin Suomessa, muttei mitään mahdotonta. Hyvin siellä pärjää. Retkillä emme olleet, joten niistä en osaa sanoa mitään.

      Erittäin kaunis paikka, suosittelen.

      Hyvää matkaa!

      N

      • Yak

        Paikka tuntuu tosi kiinnostavalta, mutta haluaisimme mielipiteitä sopivasta matkan kestosta, eli viikko vai kaksi.

        Yak


      • Nikko_
        Yak kirjoitti:

        Paikka tuntuu tosi kiinnostavalta, mutta haluaisimme mielipiteitä sopivasta matkan kestosta, eli viikko vai kaksi.

        Yak

        Mielestäni 1 vk riittää jos pysytte pääsaarella.

        N


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe